Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 89
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Ralu, am admirat pozica ta cu bb in brate si primul gand care mi-a venit in minte a fost ca ai o fata de om tare bun. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
doris_79 spune:
Doamne ioana bine ca nu s-a intamplat altceva mai frav cred ca te ai speriat f rau
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
http://picasaweb.google.ro/103420065009604887088/PozeTheo#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Elleeeeee,vrem si noi in listuta de dovlecei .Se poaateee?
.Daca da,spunem si noi datele,daca nu se poate,asta este,ne multumim cu faptul ca ne considerati "de-ai vostri" schiar daca nu am fost si la odisee impreuna.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...oooo, nu din pacate. mi-ar fi placut sa fiu atat de aproape de mare. da' dadeam o fuga de aici de la clinceni ![]() ![]() h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Ce m-am inrosit la pupat
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Lali Lacra
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian
lutoniana spune:
Hepilico mami .....hai sa te pup ca ma faci sa ma simt asa speciala ...
Ia zi la baba, i-ai dat banana simpla sau in amestec ?
Si sa stii ca e foarte bun cantarul ala.....cand cumperi toamna cartofi...sau varza si vii acasa si cantaresti sa vezi daca ai fost sau nu pacalita.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Fetili,eu la sfarsitul lunii aprilie voi veni in Bucuresti... Ce mult mi-ar placea sa va vad "live" pe cat mai multe dintre voi,sa va aduc o"bucatica de mare"... Naste o buna prietena,si voi sta la ea o saptamana-doua.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian
happy_uka spune:
Eu ma intreb cand n-o sa mai fiti atat de credule!
Rares are peruca, e evident, si de fapt e fetita, de-aia e asa frumos, altfel nu are cum!!
Iar Carol are ochii mici mici da ii pune Ioana nush ce picaturi inainte de a face poza, ca sa iasa maaari sa ne miram noi...aide domne terminati-va cu de-astea !!
Si oricum toti sunt mult mai mari!!
Vai cat am putut sa dorm... Ma bag sa recuperez, sa vedem ce putem.. Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Eu ma intreb cand n-o sa mai fiti atat de credule! Rares are peruca, e evident, si de fapt e fetita, de-aia e asa frumos, altfel nu are cum!! Iar Carol are ochii mici mici da ii pune Ioana nush ce picaturi inainte de a face poza, ca sa iasa maaari sa ne miram noi...aide domne terminati-va cu de-astea !! Si oricum toti sunt mult mai mari!! ![]() Vai cat am putut sa dorm... Ma bag sa recuperez, sa vedem ce putem.. ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
UKA si eu am vrut sa spun ceva de genul la o poza cu un morcov( nu mai stiu la cine am vazut-o,scria la folder "5 luni"),sa nu se trezeasca mamicuta bebelasului cu un topic adresat indirect..
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian
Edit: am vrut sa spun:bebelas cu morcov in mana... vai doamne,toata ziua parca am fost adormita(nu ca de obicei as fi foarte lucida) ,am vorbit in dodii,si parca toate lucrurile imi aluneca din mana
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Eu ma intreb cand n-o sa mai fiti atat de credule! Rares are peruca, e evident, si de fapt e fetita, de-aia e asa frumos, altfel nu are cum!! Iar Carol are ochii mici mici da ii pune Ioana nush ce picaturi inainte de a face poza, ca sa iasa maaari sa ne miram noi...aide domne terminati-va cu de-astea !! Si oricum toti sunt mult mai mari!! ![]() Vai cat am putut sa dorm... Ma bag sa recuperez, sa vedem ce putem.. ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Bunå , bunå!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
![](mamica.gif)
Bruce, minunea noastrå