Rezervari prin agentii din strainatate
Buna tuturor,
ati cumparat pana acum bilete prin agentii din strainatate? Se poate? A fost vreo problema? A fost mai ieftin/mai scump?
multumesc
Raspunsuri
cristina1974 spune:
Eu nu cumpar prin agentii, insa ai putea incerca site-uri consacrate : www.onthebeach.co.uk, www.expedia.co.uk, www.thomascook.com etc. De regula, ai un discount ,si, in final, iesi mai ieftin decat daca ai cumpara de la orice agentie de turism.
cait spune:
Eu cumpar mereu ori de pe expedia sau opodo.com(Fr).Acesta din urma este printre cele mai ieftine.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
anya spune:
Acum 2 ani am luat printr-o agentie din Germania (era pt hotel in Germania) si n-am avut nici-o pb. Am platit pe net, am primit in 2 zile confirmare prin posta, am plecat (era oferta last minute), ne-am simtit bine (nimeni nu ne-a cerut vre-o hartie la hotel) si cand ne-am intors am gasit in cutia postala biletele oficiale.
carolinah spune:
Si noi folosim expedia si ownersdirect la greu, dar la concedii de astea all inclusive cum imi doresc eu acum pt ai mei nu tine.
Caut locuri la Duni in iunie, agentiile din Ro imi spun ca nu mai au, dar DERTOUR, de ex, mai are...
dulcetica spune:
Un singur impediment ar fi,nu au corelat transportul cu un charter din Ro ,asa ca ar urca putin pretul ,ca trebuie sa mergi cu zbor de linie.Depinde ce pret au ,ca s-ar putea sa merite.
anya spune:
Carolinah, tocmai am primit noi la servici o oferta la Duni. E de la o agentie romaneasca: Gama Travel. Nu stiu agentia, dar incearca sa vezi.
Daca cauti o excursie cu transport inclus s-arputea sa te deranjeze ca pleaca avionul din Germania, sa zicem. Daca esti din ardeal si pleaca charterul din Budapesta s-ar putea sa fie mai aproape decat Bucurestiul . Poti opta si pentru excursii fara transport - cum am facut eu. Normal ca nemtii nu asigura transport pentru ski in Germania. Asa ca m-am dus cu masina - financiar mai avantajos cand ai doi copii.
Laura T spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Si noi folosim expedia si ownersdirect la greu, dar la concedii de astea all inclusive cum imi doresc eu acum pt ai mei nu tine. Caut locuri la Duni in iunie, agentiile din Ro imi spun ca nu mai au, dar DERTOUR, de ex, mai are... Caro |
Pai daca are Dertour, poti lua printr-o agentie reprezentanta Dertour, cum ar fi Perfect Tour (asa am luat eu pt Dubai, Cipru, Croatia, la pretul ce apare pe site la www.dertour.com ).
Off topic: Caro, nu ai vrut deloc sa-mi povestesti despre Revelionul in Fuerteventura, ti-am dat si PM si tot degeaba...
roxana c. spune:
Urmaresc si eu subiectul, am incercat sa caut pe siturile de mai sus Duni- hotel Marina Royal Palace, unde am gasit...imi scria ca n-au locuri de pe 1 iulie cum vreau eu, acum...nici eu n-am fost prea preocupata de studiul limbii engleze, deci....poate nu pricep eu ce-mi scrie acolo. De fapt eu caut loc ptr 2 adulti si 3 copii de 3, 8 si 13 ani....acum....nu stiu sigur care o fi problema, n-am mai insistat ca m-am enervat.
Carolina, ai gasit loc la vreo agentie? Iti scriu pm dupa ce termin aici. Am mai auzit de motoroads.com, acolo cica au locuri, doar ca mi s-a parut cam ciudat sa fie acelasi pret si cu copii si fara....
Stie cineva de situl asta? Ati facut rezervare prin el?
lara_c spune:
Scuze, de ce vrei sa folosesti o agentie?
Pleci intr-o vacanta mai complicata (20 -30 de zile , mai multe tari ,peste 8-10 zboruri, multe escale, multe hoteluri de rezervat,ceva ce necesita rezervarea cu un an inainte)?
Daca da, iti recomand cu incredere Thomas Cook.Noi i-am folosit pt luna de miere unde intr-adevar am vrut ceva f complicat si am incercat si singuri doar ca era prea multa bataie de cap si ei aveau discounturi daca rezervam cu un an inainte.
Daca nu , iti recomand sa folosesti netul, sa iti rezervi avion si hotel pe care sa le alegi tu nu agentia si sa iti pastrezi banii de comisioane.Cel putin in RO agentiile te fura pe fata. Dureaza intre 30 de minute si o ora pt ceva nu foarte complicat.Dupa ce ai gasit hotelul te sfatuiesc sa cauti reviews pt el si sa citesti 15-20.Agentia o sa iti laude toate rahaturile de hoteluri pe cand citind ce au scris altii care au fost, iti faci o idee reala.Chiar aici pe site poti intreba concret de hoteluri .Plus ca multe hoteluri au virtual tour, deci poti sa vezi camerele, piscina, restaurantele, etc.
Iti recomand :www.tripadvisor.com mai ales pt reviews.
De ce sa ii platesti pe altii sa faca asta pt tine?
Lara w10+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
carolinah spune:
Good, am cumparat de la ITS printr-o o agentie din Germania, prima de langa serviciul sora-mii. Am dat 320 EUR/pers pt 9 zile, all inclusive, la Marina Beach (care s-a facut de 5 stele, anul trecut era de 4...)evident fara transport.
Intre timp, imi trimisesera si AA Travel si intr-adevar mai au si Gama locuri. Mai scump insa, evident. Nu mult, dar mai scump.
Lara_c, vreau agentie ca am scris la hotel si nu mi-au raspuns. Eu stiu exact cum e la Duni, am fost la ei anul trecut, acum voiam sa ii trimit pe parintii mei intr-un loc cunoscut.
Laura, mii de scuze! In Fuerte e fost fff fain. E mult mai linistit decat in Tenerife, mi s-a parut si ceva mai rece, parca (cred ca din cauza vantului, cum ii zice si numele), preturi mai mici la tot. Romani mai deloc, am vazut o singura pereche la un fel de Lori Parque din Fuerte, in rest nimeni.
Surpriza a fost insa ca se face nudism peste tot, fara avertisment sau ceva, mai ales barbati peste 60 ani care si-o plimba fara jena pe toata plaja. Ma rog, din fericire copiii iau lucrurile asa cum sunt, asa ca nu s-au sinchisit, mai mult noua ni s-a parut scarbos... habar nu aveam ca e asa. In orice caz, a fost f fain si mergem si la anu de rev tot acolo.
In sept plecam in Algarve, ati fost pe acolo? Cum e? Recomandari? (self catering in apartament nu hoteluri de fite)