Fulgusori de nov-dec 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sa stii moni ca a zburat timpul, fetelor ce de carucioare in parc creste natalitatea

si mie mi-a fost asa nitel cu el singura in masina, dar am caruciorul in spate si in fata scoica langa mine, si oricum adoarme dupa primele 2 gropi

mda se pare ca manie ploua, dar pana maine dimi se poate schimba progniza, asadar vedem maine dimineata

deci pana acum cate suntem ?

many - sucesc la facut curte

Di - suna interesant tetrul ala radiofonic, ia sa dam un sarci

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raluci am crezut ca eu sunt campioana la tastat gresit cand sunt in goana calului, dar tu ma intreci...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Raluci am crezut ca eu sunt campioana la tastat gresit cand sunt in goana calului, dar tu ma intreci...

daaa foarte frumos am scris , ma grabesc sa postez si sa fug sa mai fac altele, noi sa fim sanatoase

am verificat acusi de 2 ori, nu cred sa-mi fi scapat ceva

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Deci, azi a fost zi de spart gheata la intilniri la Bucuresti, imi pare rau ca eu si many_bani n-am facut poza sa va aratam. Fata mea s-a dus la intilnire cu ghiocei, ca asa a auzit ea ca fetele din ziua de azi "face" ele primul pas, Vlad a tzoncanit de 2 ori din suzeta in semn de apreciere .
Raluci, Monis sa va fie de bine plimbarica
Pt miine wheather.com zice 60% sanse de precipitatii dar arata o poza cu niste soare pe la prinz, joi vineri simbata ceata si ploaie, de abia duminica mai e cu soare. Daca totusi mergem, many te iau eu cu masina daca vrei.
Laura si eu tin caruciorul in masina pt ca nu pot sa-l cobor pe scari, cind sint nameti afara sau vreau sa intru pe undeva (ceea ce nu se poate cu tancul meu de carut) merg cu asta
Ionela foarte interesante articolele, am incercat si eu un cucu-bau timid, dar a zimbit cam neincrezatoare. Mai insist
Alinus zi-ne si noua poezia pt unghiute
monica80 si fi-mea varsa mult, avea reflux gastro-esofagian. La noi s-a mai rezolvat cu completare de lapte praf anti-reflux (30 ml dupa masa) si cu tratament 10 zile cu 1/2 de capsula de Losec/zi. Acum nu-i mai dau nici un fel de LP si nici tratament,mai varsa dar nu asa tare, dar si noi stam cu babetele ca baloseste ca o camila in desert. Si Lumi a avut problema asta la Annabelle, la ea a trecut cu Motilium. A propos, Lumi,unde esti? Dar Ramonik, tot suparata, tot ascunsa? Shtephy pe unde umbli azi? La plimbare cu Stefita-veverita?
Andre cum mai e marea cea verzuie? Te inteleg perfect cu dilema cu imbracatul, azi a fost cald si aici si mereu m-am gindit ca e prea gros imbracata, nu stiam daca sa-i mai scot sau sa-i mai pun niste hainute. Eu visez la vara cind o sa stea cu bulanasele goale la soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lili - deci asa, cu Vladutz, huh?
sa va fie si voua de bine

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna seara
ne am intors si noi de la plimbare, am stat vreo3 ore afara, asa frumos a fost

asa e cu hainele acum, nu stii cat de gros sa i imbraci

ionela- interesante articolele, mersi

fetele din Bucuresti ce fain va intalniti...sa va ganditi si la provincie

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ne mai tineti minte??? Greu v-am mai gasit...Nush cum va descurcati voi dar eu(in unele zile) abia imi gasesc timp sa mananc...iar in altele cand ma mai lasa "gaza" mai fa cate ceva treaba prin casa. Mai prind ceva timp liber seara dupa ce o adorm... dar de cele mai multe ori incerc sa adorm si eu ca sa prind cateva ore de somn.
Ca sa fim in rand cu lumea.. si sa fie datele complete.. Andra-Maria s-a nascut cu 2900 g, 49 cm, scor 9.
Am citit pe fuga...si nu mai stiu cine se mira ca bebele ei doarme putin in timpul zilei... si a mea...sunt(vreau sa cred ca au fost) zile cand nu dormea deloc in timpul zilei...acum doarme cat e la plimbare si poate inca 20 min pe la 12 si 20 min pe la 7(adik acum). Am intrebat medicul si a zis ca dak nu vrea sa doarma..asta e..unii dorm mai mult... unii mai putin...
Sper ca de acum dak tot s-a facut frumos afara sa ne intram in ritm..si sa mai am si eu timp de stat la povesti cu voi..mai mult c pana acum.
Va pupik pe toate
PS deja se foieste...nu cred ca dureaza mai mult de 3 min si se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

deci cu Bubu, huh?
glumesc, da' asta mi-a venit pe limba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Citat:
citat din mesajul lui monis5

deci cu Bubu, huh?
glumesc, da' asta mi-a venit pe limba

Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

vad ca multe fete se plang ca ne-au gasit greu decand cu mutarea la primul an. Poate ca multe altele n-au mai intrat din acelasi motiv. ma gandeam sa trimitem de pe contul comun un PM cu unde ne pot gasi, adica la primul an. Ce parere aveti?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput