Felicitari BraveGirl!Aspirante optimiste(448)
Raspunsuri - Pagina 20
Talida__ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Daca stiti despre ovare micropolichistice,va rog sa-mi impartasiti ![]() ![]() |
si eu am problema asta. am luat cam 1 an AC - marvelon parca - si acum aspectul polichistic nu mai este asa de pronuntat. Problema cu PCOS este ca fiind ovarul acoperit de chistulete, se poate ca foliculul sa nu se sparga. Luna asta o sa fac monitorizare si iti spun daca la mine se sparge sau nu - asta insemnand ca o sa ovulez...
Cum stai cu greutatea?
_
FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8
ancadragoman spune:
eu am avut test poz in Z12 dpo![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
PaulaFrida spune:
Talida 50 kg constant
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
Talida__ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Talida 50 kg constant |
:)Ooo Felicitari. ce mi-ar placea si mie....
Am intrebat deoarece de obicei PCOS este asociat cu cresterea in greutate si atunci o revenire la normal poate rezolva problema.
_
FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8
PaulaFrida spune:
Multumesc Talida 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
Talida si eu am ovare polichistice,chiar m-a intrebat doc daca am fost mai plinutza
Acum am 63kg constat de vreo 2ani,la 1.74(acum 6-7 ani am avut 54
)
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
nikolici spune:
hello,
ramona si bravegirl sa fie intr-un ceas bun, sarcini cat mai usoare si la termen.Milioane de flori pentru voi.
Mie teoretic ar trebui sa-mi vina azi, dc nu, maine ma testez in avion caci plecam in vacanta asta dc. nu uit sa cumpar un test din aeroport.Nu vreau sa-mi fac sperante, ca am cam fost dezamagita datile trecute.
Sure check e cel mai bun?Asa se numeste?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
cos_minutza spune:
Da Nikolici,asa stiu ca sure check -ul sau clear blue(ceva de genu')!!!Tin pumni si iti doresc calatorie placuta
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu