Piatra Neamt, Perla Moldovei (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Fetelor, eu va recomand un aranjament de la floraria Klematis, este pe Str. Mihai Eminescu, vis a vis de Poparlan si ceilalti. E cu flori naturale si gasiti optiuni pentru toate buzunarele. Plus ca estetic vorbind, nu se compara. Florile din aranjament stau in burete, dar puteti face si o combinatie draguta din flori de ghiveci. Spuneti ce v-ati doriti si din cati bani si fetele de acolo va pot ajuta. Sunt niste dragute si chiar se pricep.
Eu zic ca un astfel de aranjament este suficient, este foarte potrivit momentului, plus ca "ia ochii".

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Loredana stiu floraria aia. Eu de ceva timp numai de acolo iau flori si aranjamente. Dar pe langa flori ce sa iau?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Eu as duce DOAR flori.
In grupa mica la gradinita am patit ceva similar.Parintii nu ne-am organizat la timp si am fost nevoiti sa ne descurcam fiecare pe cont propriu. Atunci abia aparusera in Piatra cutiile acelea cu frunze parfumate si lumanarile. Eu asa ceva le-am luat pe atunci, erau niste seturi tare elegante, legate cu o funda lila, dar nu descoperisem inca floraria de care vorbeam. Mie chestiile astea cu lumanari, frunze, etc. mi se par ok, le gasesc acceptabile, ca si prostiutele alea de decor (boluri cu pietre decorative sau mai stiu eu ce).
Insa, daca tot vrei sa investesti mai mult, parerea mea e ca cea mai potrivita e tot o floare (eventual una in ghiveci, ca e mai durabila).

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Stefan, LA MULTI ANI, sa cresti mare si sanatos si sa primesti multe cadouri! Cristina, sa-ti traiasca baiatul!

Eu sunt acasa azi, ca nu ma simt f. bine. Tot sinuzita, bat-o vina!
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele
LA MULTI ANI STEFANEL!!!SA FI SANATOS SI FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,CRISTINA SA-TI TRAIASCA PUIUL!!
O zi frumoasa sa aveti,pline cu flori si soare ,daca va iesi

carmen stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani,Stefan! Sa fii sanatos, iubit si rafatat !
Cristina, sa-ti traiasca feciurul si sa=ti aduca multe bucurii.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Lora ,mama sanatate multaa si dai soro o bataie la sinuzita aia.
Doamne cate martisoare sunt si cu cate personaje din desene animate si filme si totusi cred ca o sa ma rezum la un ghiocel legat cu ata de martisor si cateva facute de stef,mici desene

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, asa o sa fac!
Mai, eu ma gandesc pt. 1 martie la educatoare s-o pun pe fie-mea sa le scrie cate o felicitare, asa cum stie ea, cu litere strambe, mici si mari... Mie mi-ar placea sa fiu cadru didactic si sa primesc asa ceva. Iustina stie literele, asa ca daca ii dictezi pe litere scrie orice. Ce ziceti?
Pt. 8 martie daca nu or sa se stranga bani "la comun" o sa cumpar flori si o cutie de bomboane - mi se pare frumos si rezonabil.

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

LA MULTI ANI STEFAN
Sa fii sanatos si fericit toata viata si sa le aduci parintilor numai bucurii. O pentru mamica .

Eu sunt cu Alessia acasa ca a racit, tuseste de rupe si nasucul ii curge intr-una . E tare galesa si numai in brate vrea . Asaca azi mai rarut pe aici.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!

Mi-a mai venit inima la loc in sensul ca Andrei e bine bine. L-am tot urmarit ca mi s-a parut ca-i revina conjunctivita dar e ok.

Da, dr Petrovici e bun dar e cam nesuferit daca-l prinzi in toane naspa. Iar despre dr ilas am auzit numai lucruri bune.

8 martie....cred ca sunt suficiente florile dar daca mai vreti altceva pe langa merg cutiile de bomboane, parerea mea. si gata ca le ajunge .

numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput