Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)
Raspunsuri - Pagina 25
Ank83 spune:
Ellis ... sper sa va ajute si pe voi homeopatia.. E posibil sa rezolvat problema cu alergologul chiar acolo..
Avem o mamica pe timi care avea copilul cu niste alergii urate si a ajuns si pe la cluj dupa ce i-a luat la rand pe toti alergologii si dermatologii din timi... si pana la urma a reusit intr-o sapt sa il trateze la homeopat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
ANK - eu am tinut disociat 3/3/3 , apoi 3/3, cred ca stii, daca te intereseaza iti zic;
acum tin un regim dat de o nutritionista, insa eu il stiu tot de la o mamica de bebe; mama ei a slabit intr-un an 50 de kg; asadar regimul meu e asa: dimineata lapte/iaurt slab cu mustl cu fructe, sau fara, fara zahar; la pranz o friptura(gratar, fiert..cred ca si la cuptor merge) cu legume la tigaie sau steamer, sau gratar, seara 1-2 fructe, nu mai tarziu de ora 18; in rest apa si rabdare;
uite mostra de pranz de azi aici, cred ca e ok, nu?
regimuri pe kcal am mai tinut, pe 1600 kcal, apoi pe 1400;
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANK - eu am tinut disociat 3/3/3 , apoi 3/3, cred ca stii, daca te intereseaza iti zic; acum tin un regim dat de o nutritionista, insa eu il stiu tot de la o mamica de bebe; mama ei a slabit intr-un an 50 de kg; asadar regimul meu e asa: dimineata lapte/iaurt slab cu mustl cu fructe, sau fara, fara zahar; la pranz o friptura(gratar, fiert..cred ca si la cuptor merge) cu legume la tigaie sau steamer, sau gratar, seara 1-2 fructe, nu mai tarziu de ora 18; in rest apa si rabdare; uite mostra de pranz de azi aici, cred ca e ok, nu? regimuri pe kcal am mai tinut, pe 1600 kcal, apoi pe 1400; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
arata foarte bine regimul asta.. mi se pare usor... Cele disociate nu imi plac deloc... Dupa o zi de mancat fructe sau legumele respective nu mai vreau sa le vad in fata ochilor.. Nu mi se potriveste deloc
Na...ca de maine ma apuc de el...Cand ma intalnesc cu tati sa fiu slaba si bronzata
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Aaa... sa mai intreb ceva.. conteaza ce cantitate de iaurt mananci la micul dejun si ce cant de legume la pranz??
Intreb ca am eu un regim unde acestea sunt nelimitate... Regimul acela e foarte fain doar ca e nasol ca nu poti manca nimic la micul dejun si asta nu imi place 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Aaa... sa mai intreb ceva.. conteaza ce cantitate de iaurt mananci la micul dejun si ce cant de legume la pranz?? Intreb ca am eu un regim unde acestea sunt nelimitate... Regimul acela e foarte fain doar ca e nasol ca nu poti manca nimic la micul dejun si asta nu imi place ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
nu sunt cantitati, un bol, cat vrei/poti, oricum te satura cerealele; dar nimic intre mese
Vasari spune:
Buna,
va spun pe scurt ca nu am rezolvat nimic astazi, cred ca mai mult mi-am spulberat niste vise. Voiam sa fac pregatire cu un profesor de la arte, avem emotii ca o sa-mi spuna nu (dupa ce-mi vede lucrarile, varsta), in schimb cea care nu poate sunt eu. Si nu e vorba doar de bani, ci mai mult de timp... :( Nu am renuntat de tot la idee, dar inca nu vad solutia. Acum merg sa ma joc putin cu M, am cam neglijat-o in wk asta si nici nu a vrut sa doarma dupa-masa asta...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
slimatei spune:
va las
la CAP.210
as fi vrut sa modific si listutza..dar o las pe mai tarziu...
o seara placuta fetele si numai bine!