Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)
Raspunsuri - Pagina 23
alinuk spune:
va salut din nou dragi mamicutze de bulgarashi si globuletze!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!
si va lansez o provocare...
spuneti drept adesea va e pusa la incercare rabdarea de catre nazdravanii vostri???
cat sunt ei de ascultatori...fata de asteptarile si dorintele voastre
actionati de fiecare data asa cum v-ati dori?
gasiti mereu calea catre inimioarele minunilor voastre?
haideti sa facem ceva pentru noi / pentru ei, pentru copiii nostri construind relatii sanatoase cu ei
haideti fetelor
se mai alatura careva noii noastre actiuni??
www.mindmaster.ro/parenting/cursuri/cursuri-in-desfasurare/disciplina-fara-pedeapsa.aspx" target="_blank">relatia cu copilul tau
Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea în care ascultarea copilului are loc doar de frica, dar fiindca cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindcs mi-as dori ca aceste reguli ss fie transmise cu blândete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop. La care va invit din toata inima sa descoperim împreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc într-adevar si ne fac sa; ne simtim bine împreuna.
psih. Mihaela Zaharia - parenting trainer & coach, Mind Master
eu zic ca pot fi 'impuscati' doi iepuri deodata:
1. construim relatii sanatoase cu ai nostri micutzi
2. ajutam si alti copilashi mai putin norocoshi sa lupte pt visul lor, acela de a fi sanatosi!
pt ca:
Toate incasarile acestui workshop vor fi donate Asociatiei Umanitare M.A.M.E. in vederea achizitionarii unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
eu, sotiunea din dotarea-mi,
Alina1976 + bona,
fetele din echipa Asociatiei MAME
mai sunt cateva locuri de ocupat pt cursul din 24 martie ora 18!!!
(av. Th. Iliescu - Piata Dorobanti nr. 3-7, alte detalii pe linkul de mai sus)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ellis spune:
ANK, ANDREEA - multumesc de sustinere;
ANDREEA - si eu aveam invitatie la distractie...dar in conditiile date, nici nu-mi arde sa ma mai gandesc
; sa ne zici cum te-ai petrecut!
noi am fost la a doua runda de cefotaxim, n-a mai plans, ca s-a obisnuit, nici nu s-a mai vaitat deloc de ureche, dar ii dau si nurofen pt calmarea durerii; inca o mai pazesc, dar sper ca nu mai e cazul de alergie, dupa a doua doza, deja, ma gandesc;
eu am tot observat ca s-a rotunjit fii-mea la fatza, ei bine, in doua saptamani de cand sta acasa, chiar bolnava fiind, a luat in greutate 800 gr
, aste e de bine, nu? macar atat; adica are 12,600 kg
Vasari spune:
Ellis, saracuta de ea ! De cate ori face cefotaxim pe zi ? Multa sanatate si putere tie, sa va faceti bine repede...
Maria a stat acasa o saptamana jumatate, a trecut fara antibiotic. Greu, dar fara. Eu cred ca e de foarte bine luatul in greutate. :)
Lavi, ce fain ca mergi la sport ! Cu putin noroc ajung si eu de sapt viitoare (dimineata de la 7).:P Cat ai slabit pana acum? Eu de cand m-am intors la birou am luat 2 kg si mai am si problemele vechi cu inima, amplificate de o cadere de calciu cred.
Sa-mi tineti pumnii maine dimineata ! E o zi mare pt mine si am niste emotii...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
Alina - face doza unica de cefotaxim , seara, cu 50 ml de ser;
Iti tinem pumnii, sigur, dar nu ne spui si ce zi mare este?
ce zici ca a trecut la Maria? la noi nu avea ce asa treaca fara antibiotic, ca a fost pneumococul asta nenorocit care a facut ravagii;
bb_yasmi spune:
seara buna fetele!!
offf adela, multa sanatate buburuzei mici!!! sa se faca bine cat mai repede!!
alina, sigur ca tinem pumnii!! daca nu vrei sa ne spui acum, poate ne spui maine.
de slabit am -4 kg in 3 saptamani. pe langa aerobic, pilates, tae-bo, tin si dieta calculand caloriile. maxim 900-1000 /zi. sper sa mai dau jos inca 4-5 kg in urmatoarea luna ca si sunt tare hotarata!!!
astazi mi-a zis sotzul ca vacanta din antalya v a fi ca o a doua luna de miere pt noi!! 
ca avem ce sarbatorii: 10 ani de relatie si 5 de casnicie!!
si asta e cadoul lui pt noi!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ellis spune:
Super, Lavi, deci tu pt luna de miere te pregatesti acum???!!!
spuneai odata de mine ca am mare vointa, ei, vezi ca se poate? bine, trebuie sa ai si o stare de spirit sa le faci pe toate...mie acum mi se cam ineaca rau corabiile, inca tin regim, mananc 3 lulele, dar taaaare m-as lasa...sa nu-mi mai pese de nimic...
bb_yasmi spune:
adelaaaaaaaaaaa sa nu te aud!!!! adik toata munca de pana acum a fost in zadar?? te-ai chinuit degeaba??? lasa mami ca apare si soarele acusi si v a fi totul bine!! 

happy mom &

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi adelaaaaaaaaaaa sa nu te aud!!!! adik toata munca de pana acum a fost in zadar?? te-ai chinuit degeaba??? lasa mami ca apare si soarele acusi si v a fi totul bine!! ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
merg mai departe...n-am incotro...soare zici tu? pe zapada asta?
bb_yasmi spune:
si ca sa iti mai ridic moralul (sper!) tu mi-ai fost model in ambitia de a tine o dieta, de a tine cont ce mananc!
asta cu calcularea caloriile e chiar usoara! 
happy mom &