Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)
Raspunsuri - Pagina 21
geo_ionita spune:
La multi ani pentru sotul tau, Anca!
Am inceput ziua cu bine, sampanie si papa bun! Nu mai trebuie sa fac mancare azi...pot sa iau o portie si la pachet pentru sotul meu?![]()
![]()
Si la noi e vremea urata...dar o scot macar nitel, ca sa doarma bine la pranz, poate pana la magazin sa iau malai sa ii fac mamaliguta, ca sa pape la pranz cu branzica, samntana, ou. Ca nu stiu ce sa ii mai dau. Ca papa fac cand doarmea ea. Acum, nu pot, ca am 2 copilasi in grija...e asa frumos, pentru moment
sper sa nu se certe pe jucarii. Mai am o fetita, a unei vecine(cu care ma inteleg foarte bine) ca avea mamica ei putina treaba. Si eu la randul meu o pot lasa daca am ceva urgent de facut si nu o pot lua cu mine, pentru ca pe altcineva nu mai am la care sa apelez.
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
geo si eu vinerea am 2 copii: iasmi si bogdi ..dar..vaiiiii ce e la mine in casa........
si ei sunt ca fratii!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ellis spune:
ANCA - SA ITI TRAIASCA SOTUL, SA FITI FERICITI SI LINISTITI! SI SA II DAI VESTEA BUNA ACUM DE ZIUA LUI!
LAVI - erai la regim????![]()
si eu am doi copii acasa
..pe A si pe soacra-mea![]()
ancadragoman spune:
Va multumesc pentru uarari.
Adela nu pot s aii dau vestea buna ca aseara am avut o pata pe tampon si de dim a inceput iar asa ca nici luna asta nu a fost bb.Dar ciudat este ca sunt abia Z24 din 32

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bb_yasmi spune:
adela...nu e voie clatite la regim??? hai mah.....ca e dimi....si am calculat deja caloriile...restul zilei mai pap portocale si mere si apa doar...
aaaa si de diseara merg la aerobic-dans...

happy mom &

Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi adela...nu e voie clatite la regim??? hai mah.....ca e dimi....si am calculat deja caloriile...restul zilei mai pap portocale si mere si apa doar... ![]() aaaa si de diseara merg la aerobic-dans...![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
daca aiu calculat caloriile atunci cred ca doar apa plata mai ai voie azi la clatitele alea

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
anko 2 clatite , mama??? pai eu inainte le papam la desert , dupa cina (pizza) seara!! ![]()
![]()

happy mom &

popbianca spune:
ellis...n-am scapat....aseara a inceput sa se ingroase gluma cand scartaiita ,smiorcaita imi tot spunea ca la gradi, maine se dezbraca si mama!cu soacraaaaa...
!?tre sa-i spui sa scoata copila la plimbare...apoi tv
azi de dimineata bineinteles ca a inceput cu plasete... sa mergem mai tarziu! nu mergem ca e zapada si stam in casa....am zis ca-mi rupe sufletul....totusi am plecat(prima data sa ducem camasile la calcat...ca sa avem o distragere-desi ma tot intreba pe masina- unde mergem noi?)ajunse la gradi a tras un plans la mine in brate dupa care , in circa 15 min a reusit educatoarea sa plece cu ea sa-i taie etichetele de la bluza, chipurile!
g24hit...am inceout cu dreptul si incheiem saptamana cu stangul!
...si noi avem urs asa ca voi dar e pe albastru!
printesei...o scumpa!
ank ...
si micutilor tai!adorabili.... din cate am inteles mai e ceva pana va vedeti cu tati!sper sa nu fie ff greu pt. ea sa-l accepte pe Dimitri...noi discutam, vb, ma pupa pe burta, ma mangaie(nimeni nu a invatat-o in sensul asta), imi tot arata haine pt. fratior sa-i cumparam si lui....dar cred ca e notiune abstracta pt. ea fratiorul asta si altfel va sta treaba cand va vedea ca e vb de un copil!
ancadragoman..La Multi Ani si de la noi!!!merci de tratatie!
...ca nu e nimic....
bb....bune clatitele,hmmm?![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
27+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Azi fac cinste ca odata face sotul meu 32 de ani!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
LA MULTI ANI SA ITI TRAIASCA! SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI!
imi pare rau ca n-a iesit nici luna asta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Andreea l-am vazut si eu pe Eric cu noua freza... E mai barbat acum ![]() Bianca e mai bine cu Ana la gradi zic si eu... ca va fi un adevarat soc pentru ea cand te va vedea cu alt bebe in brate... asa macar jumatate de zi vei fi mai relaxata.Ai mei si acum se bat pt atentie si Raul nu cred ca are prea multe amintiri din perioada cand era doar el singurell.. Pusi chiar vroiam sa te intreb la tine se intampla chestii de genul :pica una se loveste plange si o iei in brate sau o alinti si apoi se face si cealalta ca se loveste numai sa fie si ea bagata in seama... La mine astea sunt zilnice ![]() Si ce ma amuza uneori sunt fazele in care vor amandoi neparat in brate in acelasi moment si ma asez cu ei pe fotoliu si ii pun pe fiecare pe cate un picior... si incep sa se impinga asa ... mai pe ascuns(sa nu ii vad eu) ...sa ramana doar unul cu mine ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ank, multam de complimente...
cand citesc ce scrii tu acolo, deja ma iau fiorii pe sira spinarii..
aoleu si vai de mine...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...