Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
VREM SI NOI UN VOT reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-ANCADRAGOMAN/
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman VREM SI NOI UN VOT reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-ANCADRAGOMAN/ anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
daca castigi doar cafetiera ... ramai datoare in fiecare dimineata cu cafeaua

daca se lasa cu fiat, ne vizitezi pe toate

ancadragoman spune:
corect![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ank83 spune:
Ancooo si eu am votat...
Ai mei dorm singurei.Cecilia adoarme si singura ...numai daca o pun in pat,dar are si zile cand ii place sa adoarma cu nasul in bluza mea
...si o tin langa mine pana adoarme ca mai putin si nu ma va mai lasa nici sa o pup
...Raul de la un timp nu mai vrea sa adoarma decat cu mine langa... noaptea mai coboara din pat si vine in camera la mine...si se cuibareste langa mine... De cand a plecat tati de acasa il mai tin langa toata noaptea...ca imi e si mie urat uneori
.. si stiu ca si lui ii lipseste mult ca ma intreaba zilnic de el
.
Am observat ca daca se mai trezesc noaptea si nu se gasesc unul pe altul plang... daca vad ca nu sunt singurei.. se culca inapoi
...Plus ca dimineata incep direct sa se joace cand se trezesc 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Azi cecilia a fost o maraita toata ziua... si in unele momente am certato ..ca dehhh am si eu limitele mele... si la fiecare observatie facuta ei... Raul accentua de fiecare data ca e vb de ea si nu de el... De ex Eu: "dute la tine in camera daca esti rea??" Raul"Sesi...Sesi nu Auuu":(Au ..= Raul)
sau Eu :"sa te intorci aici cand esti cuminte" ... la care raul:"Sesi ...Sesi ..nu Auuu" ...ma bufnea si rasul cand il auzeam cum accentueaza sa se se faca diferentta ca nu el e cel rau ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Andreea l-am vazut si eu pe Eric cu noua freza... E mai barbat acum
... dar tot dulce si scump a ramas 
Bianca e mai bine cu Ana la gradi zic si eu... ca va fi un adevarat soc pentru ea cand te va vedea cu alt bebe in brate... asa macar jumatate de zi vei fi mai relaxata.Ai mei si acum se bat pt atentie si Raul nu cred ca are prea multe amintiri din perioada cand era doar el singurell..
..ca dehh Sesilia a venit repede ...
si nu a avut timp sa se dezmeticeasca.
Pusi chiar vroiam sa te intreb la tine se intampla chestii de genul :pica una se loveste plange si o iei in brate sau o alinti si apoi se face si cealalta ca se loveste numai sa fie si ea bagata in seama... La mine astea sunt zilnice 
Si ce ma amuza uneori sunt fazele in care vor amandoi neparat in brate in acelasi moment si ma asez cu ei pe fotoliu si ii pun pe fiecare pe cate un picior... si incep sa se impinga asa ... mai pe ascuns(sa nu ii vad eu) ...sa ramana doar unul cu mine 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Am vazut si eu printesa frumoasa /..iulia 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Hai ca merg si eu la nani ca apar si eu la cateva zile si atunci scriu pt toata saptamana ...
Mai aveam multeee de spus..ca am limbarita asta seara... dar las pe altadata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank ce frumos e ce spui tu acolo!!!! 

ma retrag si eu....
pupici
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee