Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
buna dimineata!
bianca felicitari Anutei pt. gradi, si eu zic ca ai luat decizia corecta cu inceputul gradinitei!
eladeea Frumusel Eric cu freza noua, e mai baietel![]()
ancutad cum te simti?
vali am vazut pozele voastre! Tare mult ati crescut si sunteti frumoase foc!
ellis poate se mai intareste A. cu statul acasa, mai ales ca urmeaza perioada de viroze!
stefania cum stai cu dantura?sper ca ti-a trecut!
dupa cate zile de pampi uscat pot sa-l scot?
va pupam pe toti
ancadragoman spune:
Pussi mi-e greata de mor ,cred ca am probleme cu bila
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bb_yasmi spune:
neata
ce fac fetele??
anca, mama, da' tie greu sa faci un test??? asa afli si tu cauza...![]()
sa va pove si eu o situatie: azi dimi se trezeste iasmi cam "nervoasa" : " de ce ai plecat? vreau laptic si sa vii inapoi langa mine!!" mi-a zis ea. eu seara cand o culc stau langa ea pana adoarme si ea probabil crede ca dorm langa ea.
acum problema mea e:
1. sa ii explic ca fiecare face nani in patul lui...sau e prea micuta???
2. sa o las sa creada in continuare ca dorm cu ea ca sa se simta mai in siguranta?
am inceput seara sa o las sa se culce singura, uneori merge alteori nu (cand nu e prea obosita )
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

eladea2005 spune:
Neata!
Ancutoooo, doamne ajuta...tin pumnii...![]()
Bianca, Pussi, multumim de aprecieri...are mama baiat mare...na, ca am zis-o si pe asta...![]()
Lavi, nu stiu ce sa-ti zic...noi deocamdata dormim amandoi, desi uneori mai fac ca si tine, il adorm apoi merg langa tati...asta in cazul in care nu adorm inaintea lui Eric si atunci raman cu el...![]()
chiar e necesar sa-i spui ca pleci de langa ea? paote se simte mai in siguranta daca stie ca e cu tine peste noapte...las-o asa..va veni si momentul in care isi va da seama singurica...acu tu faci cum crezi ca-i mai bine...
o zi faina!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
andreea eu nu am fost de acord niciodata cu dormit copilului cu mama
. asta nu inseamna ca nu o pot lasa sa creada asta. asa ma gandeam si eu, ca e prea mica sa ii explic. 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

pussi spune:
bb eu nu stau cu ele pana adorm, uneori avem discuti pe tema asta
, dar le explic si inteleg ... dar poate am eu noroc
ancadragoman spune:
Lavinia nu fac test pana duminica.
Maria doarme singura si stie asta ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
popbianca spune:
buna dimi!
azi,mersul la gradi a fost cu un pic de smiorcaiala... de pe masina a inceput..apoi , noroc ca a venit un baietel nou si educatoarea a luat-o sa il arate ...asa am plecat!...am zis eu ca mai e timp de schimbare 
acum am sunat-o sa vad cum a fost dupa plecarea mea...si vb cu ea la tel...aud"cu cine voibesti? si eu voibesc..." educatoarea: cu o tanti...Ana: suna si pe mama, suna si pe mama....mi se rupe sufletul.....poate era mai bine sa o cer la telefon?
validelide..
...e greu cu rabdarea asta!
pussi ...si eu cred ca decizia e ok...dar pana ne obisnuim...!mai dureaza...Felicitari si voua pt. pampi!
bb...si eu zic sa-i dai pace ..pana tine figura e ff bine...cand nu mai tine, vei adopta alta tactica!...e un plus si faptul ca uneori reuseste sa adoarma singura
Ana doarme singura ,
mai stam impreuna pe canapeaua din camera ei sau o mai tin in brate...apoi o asez in pat si acolo adoarme...eu fiind iesita din camera
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
27+
ancadragoman spune:
Bianca nu trebuia sa o ceri la telefon pentru ca drama era mai mare si ptr tine si ptr ea
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea eu nu am fost de acord niciodata cu dormit copilului cu mama ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lavi, nici eu nu eram de acord...dar uite ca s-a intamplat, acu asta e...ma tot incurajez, gandindu-ma ca o sa-l mut si pe el si pe cel mic in aceeasi camera intr-o buna zi...sa nu fie socul prea mare pt Eric, daca l-as muta acu singur si eu as sta cu cel mic(dupa ce se va naste)... daca sunt 2 in camera parca le e mai usor...gresesc, pussi?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...