Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Am incarcat pozele in alt album, sper sa se vada: http://family.webshots.com/album/576860796VNnqFp

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Am incarcat pozele in alt album, sper sa se vada: http://family.webshots.com/album/576860796VNnqFp

Noapte buna tuturor!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Vali, multam de urari..doamne ajuta...

ti-am vazut domnisorica...frumusica foc...ce draguti sunt ei la serbare...si emotionati...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bunaaaaa!!!

vali ai o printesa frumoasa foc!!

fetelor, nu mai stiu cine cauta jocul de la Quercetti. l-am gasit de vanzare la cineva pe net. daca va intereseaza aici este http://s633.photobucket.com/albums/uu54/serban2006/jucarii/?action=view¤t=P2030054.jpg

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - sunt mai multe tulpini de pneumococ, nu stiu ce tulpina e al nostru, doar ca, dat fiind ca am facut prevenar, zic ca nu e din cele 7.

Bianca - sunt multe carti cu abtipilduri in librarii si carrefour.

MIHUTA - TIN PUMNII!!!!!!!!!!

VALI - am incercat si eu sa vad poze, dar nu mai e nimic. gata , am vazut, super! s-a schimbat Andra, e tare frumusica, mai ale in pozele cu parul prins, e asa de scumpa; mi-a placut omu'pada!

quercetti ar trebui sa imi dea un comision, am vandut cam multe joculete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Salutare,

Alina, n-as putea spune ca a fost cine stie ce succes cu jocul de la Quercetti, desi este pentru 2 ani+ (e gen mozaic cu butoane foarte mari), in sensul ca i se pare mai interesant sa bage butoanele la intamplare decat sa urmareasca figurile, si chiar si asa doar cateva minute. Bun si asa, mi-am muscat limba ca sa nu-i franez creativitatea. Cu dormitul n-am facut inca vreo incercare, ca nu ma simt pregatita.. Tu ce vrei sa faci cu sacul de dormit? Sa o impiedici pe Maria sa fuga?

Anca, raspund cam tarziu, lenjeria a fost 200 ron si doar acasa am descoperit ca de fapt cearceaful este gen elastic pentru pat 100 x 200. Lenjerii mai ieftine si frumoase am vazut la Ikea.

Pussi, si Sophia are periodic tot felul de temeri, de diverse personaje din carti sau desene (lupul,pitt, regina, vanatorul, sarpele,jaguarul), noi i-am spus fiecare unde traieste (in poveste, in jungla, etc) si ca nu poate ajunge in casa, unde oricum o aparam noi. Mai nou mi-a zis ca Alba ca Zapada e o poveste triste ca Alba ca Zapada (la noi e APADA) fuge fuge fuge si e intuneric si i-e frica si vede ochi. La asta n-am mai avut cu ce sa o consolez, ca a fost doar o constatare.

Multumesc tuturor pentru urari, inca n-am inceput tratamentul efectiv, dar saptamana viitoare demarez oficial. Sper sa fie bine, oricum ar fi, e ceva ce trebuia sa fac pentru embrionasii ramasi, ca si ei sunt ai mei si de va fi sa nu se prinda macar sa sfarseasca unde e locul, in uterul meu (asta daca supravietuiesc decongelarii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'seara!
eu iar lipsa.. stau si dureresc cu dintii cu antibiotice de vreo sapt..
nu's buna de nimic... ma dor toate cele..stari de oboseala...sper sa-mi revin cat mai curand...
iar vin cu plansul..deh, fiecare cu ce se pricepe mai bine

vali ma bucur ca ai revenit..de data asta sper in forta ..
nu ne fa sa mai uitam de tine

va pup pe toate sper sa fiu mai lunga(asa cum v-am obisnuit) cand revin
numai bine tuturor si multa sanatate!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Multumim de complimente !!!

Adela, ai dreptate, s-a schimbat mult printesa roz, s-a inaltat si i s-a schimbat si fizionomia, acum e mai domnisorica...mi se pare ca si A. e destul de schimbata. Sper ca se simte mai bine...si noi tragem de o raceala de 10 zile, si a ramas cu o tuse urata...acum am trecut-o pe Septilin si ulei de peste, dupa ce am terminat cu tratamentul.
Abia astept sa vina caldura, poate ne vedem, ne e dor de voi...

Stefania, iubita, multumesc mult, dar stii si tu cum e cand esti in butoi si nu-ti vine sa mai zici nimic.Dar voi incerca sa fiu mai prezenta,promit... Ti-am vazut printesa, e o scumpa
Iti doresc sa treaca repede durerea de masea, stiu ca e crunta..

Mihuta, la noi Alba ca Zapada e "aba pada" si Andrei ii e frica de baba...si de Cruella din 101 dalmatieni...dar am constatat ca temerile ei sunt mai puternice atunci cand e mai obosita sau nu se simte bine. Si atunci devine si mai sensibila, de ex. plange de Bambi ca a ramas fara mami...

Lavi, tu ziceai ca Iasmi se joaca cu jocul de la Quercetti? Ca Andra face cam ca Sophia, scoate desenele si baga butoanele, dar nu e prea incantata.... de fapt, pe ea nu o incanta nimic mai mult decat cartile si pictatul...cu celelalte jucarii se joaca doar daca ne jucam si noi cu ea. Nu baga in seama nicio papusa, niciun plus...uneori se mai joaca cu animalutele de plastic, dar rar de tot...

Andreea

Pupici tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

va doresc sa aveti o primavara frumoasa si cu mult soare!! pt voi dragele mele

da vali, iasmi se joaca cu jocul si cu papusi-bebelusi, fifi,animalute,cuburi,lego si cu tot ce ii pica la mana!!
toti copilasi s au schimbat.....nu mai avem bebelusi ci copilasi!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

O primavara minunata si plina de bucurii doamnelor !

Pentru cele interesate am mai postat ieri pe blog o serie de activitati facute cu materiale "casnice" la indemana oricui
Le gasiti aici : http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/mixt-de-activitati-cu-alimente.html

Poate va inspira, Andrei a fost foarte multumit.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

O primavara plina de sanatate, fericire si bucurii.

Mergi la inceput