Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am venit in vizita sa va beau cafeaua si sa vad ce mai faceti. Se pare ca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Voi cum sunteti?
Ce face Sophia?
Veniti la BE?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hehe, am fost deja ieri la BE, fara Sophia, am cumparat o lenjerie de pat cu Minnie (ca a declarat Sophia ca vrea sa doarma "singulica cu Minnie") si un joc de la Quercetti, ca mi-a ramas gandul la el de cand am vazut-o pe Alessia lui Ellis lucrand cu spor.

Sophia ce sa faca, vorbeste toata ziua, are pareri foarte clare despre toate si nu se sfieste sa le imparta cu oricine sta sa asculte.

Eu ma pregatesc pentru un transfer de embrioni congelati ramasi de la FIV-ul precedent in Turcia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Hehe, am fost deja ieri la BE, fara Sophia, am cumparat o lenjerie de pat cu Minnie (ca a declarat Sophia ca vrea sa doarma "singulica cu Minnie") si un joc de la Quercetti, ca mi-a ramas gandul la el de cand am vazut-o pe Alessia lui Ellis lucrand cu spor.

Sophia ce sa faca, vorbeste toata ziua, are pareri foarte clare despre toate si nu se sfieste sa le imparta cu oricine sta sa asculte.

Eu ma pregatesc pentru un transfer de embrioni congelati ramasi de la FIV-ul precedent in Turcia.

mami de Sophia

Mihaela, va tin pumnii, ma pregatesc si eu - macar psihic ! :)) Cine stie...
Si eu vreau sa ajung la BE, dar nu stiu cand. As vrea sa iau un sac de dormit. Eu nu cred ca Maria ar avea rabdare sa faca un joc Quercetti. Avand in vedere ca seamana cat de cat cu Sophie astept sa aud cum a fost la voi. Si bineinteles, punctul culminant, somnul cu Minnie.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

mami de Sophia

..ITI TINEM PUMNII...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Mihaela succes cu embrionii
Cat a fost lenjeria?
Preturile sunt mai mici tinand cont de criza?

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

noi avem ocupatie... martisoare, am fost si am cumparat, le-au ales si pus in plicuri si apoi colorat felicitarile(planse de colorat listate). azi am trimis plicul cu posta la bunica! E surpriza...

in alta ordine de idei... apar situatii noi: Eni se supara si pleaca si isi acopera fata cu mainile sau sta cu capul plecat peste fotoliu, scaun, canapea. Ana are temeri .. de crocodili, de vulturi.... si dupa ce tati i-a explicat ca-i bate pe tooti si ca nu-i fac niciun rau.... acum inclusv furnica trebuie batuta la fundul gol de catre tati.... Daca o aude cineva zice ca chiar stie ce-i bataia! Nu stiu cum e mai bine si cu explicatiile astea!

cu vaccinurile .... eu nu m-as arunca sa fac vreunul, decat daca as considera ca nu se poate fara el! Crd ca as studia ff bine problema!

Mihuta bafta la Et! Sa reziste si sa fie lipiciosi de burtica ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Helau...pe noi ne mai tineti minte?

Mergi la inceput

eu da ,desi foarte vag

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

eu da ,desi foarte vag

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Ancutule, eu nu v-am uitat deloc, chiar sunt la curent cu toate cele, doar ca nu scriu...
Oricum am vazut pozicile tuturor, sunt tare incantata de cum evolueaza toti picii nostri...
Pe noi ne puteti vedea aici: http://www.kodakgallery.eu.com/AlbumMenu.jsp?&localeid=en_GB_EURO&view=1&page=&sort_order=&albumsperpage=&ownerid=7453275031233&navfolderid=2010 sper sa mearga...

Mergi la inceput