Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
n_a_n_a spune:
Am intrat repede sa va spun ca bebe e bine, vioaie
(nu a masurat-o nenea doctor, urmeaza o eco amanuntita pentru ea in 10 martie), iar colul meu masoara 25 mm (doi mm in plus fata de ultimul control, nu stiu daca o fi crescut sau e doar diferenta de masuratori), dar la fel de tare si de inchis.
Va pup pe toate si intru mai tarziu sau maine dimineata, ca am niste prieteni in vizita acum. 
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Alinutzaa spune:
Carla daca speli sanii doar cu apa calda este suficient, din cate stiu eu.
Legat de Baby Expo, si eu vreau sa ma duc sambata sau duminica. Pentru fetele la prima experienta in ceea ce priveste targurile pentru copii, va dau un sfat: sa nu va puneti speranta in reduceri, promotii sau chestii de genul asta ca nu prea o sa gasiti. Eu de obicei ma duceam chitita pe diverse chestii, asta dupa ce consultasem magazinele online. Daca gaseam la targ mai ieftin decat in magazinele virtuale luam de la targ, daca nu, comandam de pe net.
Acum vreau sa ma uit la caruselele pentru patut de la Tiny Love - lui Tudor i-am luat de la un targ salteluta de joaca de la Tiny Love si stiu ca am luat-o un pic mai ieftin ca in magazin. Ma mai intereseaza sa ma uit la slinguri si la platformele de atasat la carucior pentru copilul mai mare. Hainute...no way jose ca sunt mai scumpe fata de unde le iau eu in mod obisnuit
Poate vreo lenjerie, prosoape si ceva jucarii pentru Tudor dar doar daca ma da ceva pe spate.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
27+
Handmade by Alina
Gabriela10 spune:
Cate un pupic pentru fiecare burtica! 
Va citesc zilnic dar pentru mine mai greu cu scrisul...simt ca nu am cu ce sa intervin, la cate cunostinte aveti voi eu am doar rolul elevului ascultator care isi noteaza si baga la cap tot ce discutati voi :)
Totusi, doream sa va informez ca azi a inceput un catalog promo pt bebe la Carrefour. Intrati pe site, poate gasiti ceva interesant.
Despre bebe Sofia, va informez ca este bine, cu toate masuratorile in grafic, dar stam in medical pentru ca s-a scurtat colul la 3cm si este deschis orificiul intern. Stam in pat si tratam cu Nosapa si scobutil injectabil.
Gabi
cu Sofia
+24
olivia_popa spune:
Gabriela,lasa xca trece si periaoda asta si finalul va merita fiecare minut tras de noi ca burtici. stai la pat,citeste,uita-te la tv,calculator si va trece cumva cumva timpul
mommy_to_be spune:
Seara buna burtici!
De cand am renuntat la cafea din cauza tensiunii imi pica ochii in gura... beau multe ceiuri de fructe, dar, din pacate, nu au efect revigorant. Numar zilele pana la prenatal, in primul rand pentru ca vreau sa scap de orice urma de stres, iar in al doilea rand pentru ca ma omoara spatele... in concluzie, mai am exact 12 zile de munca.
Mary, si eu stiu ca in sarcina e frecventa Candida, insa nu trebuie sa te speri. Ia ce ti-a recomandata doctorul si o sa fie bine, vei vedea
Laura, si de mine se mira lumea ca am burta mare... Ce sa fac? asta este... azi m-am luptat din greu cu restrictiile la mancare si pot sa spun ca am biruit![]()
Cris, masca m-a lasat caruciorul ala... Da sincer... nu as da banii...
Nicouite de unde sare ispita. Auzi la ea... tiramisu cu capsuni. Doamne, Doamne ce-o sa-l mai visez la noapte.
nana, cand iti livreaza pernuta, sa ne spui daca esti la fel de multumita de ea.
alinettero, La multi ani sotului! Multa sanatate1
Sorana, imi inchipui ca nu ti-e usor cu munca de birou dupa o pauza atat de mare, mai ales cu burtica... macar scapi repede si intri in prenatal. Gandeste-te la asta
Felicitari si tie pentru schimbarea prefixului 
Alina, sper sa-ti treaca cat de repede starea asta depresiva, ca nu face bine. Nici tie, nici bebelinei. O fi de la hormoni... si mie mi se intamplampla...
Vivela, sper sa treaca si la tine starea asta proasta! Poate mai mult soare o sa-ti aduca si buna dispozitie, daca vremea va tine cu tine.
Crissy, un
si pentru tine! Te destinzi tu la BabyExpo cu siguranta.
tigruta, felicitari pentru puta confirmata, bebe sanatos si pentru numele ales! Asta era si varianta noastra daca ar fi fost baietel.
artu, asta cu batut sotul la cap ca sa faca ceva prin casa o cuuuunosc! Da' ce sa-i faci asa-s ei, barbatii. Mai rau e ca tu vrei sa faci singura si el nu-ti aduce materia prima. In cele din urma o va face...![]()
nana, felicitari pentru bebelina sanatoasa, dar si pentru colul mai lung cu 2 mm
Sa mearga totul ok si de acum inainte.
Gabriela, sananate multa! Sa stea bebelina ta la caldurica pana la 40 de saptamani.
Va pup burticute!! O seara frumoasa!
Mira
fericita 27+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Madamar spune:
Bun gasit dragele mele, pe ziua de astazi:)!
Cris_09: multumesc pentru info legate de experienta proprie... si ma bucur ca tu ai scapat!:)
Nana: si eu stiu despre minunata ciupercutza acelasi lucru dar mai sper sa nu se fi razbunat in perioada aceasta pe mine, numai pentru ca i-am rostit numele! Tratamentul indicat, acest Canesten care e pe baza de Clotrimazol, cum bine spui (crema si ovule) asteapta sa fie folosit...insa nu intentionez sa il aplic nici astazi... e pentru 3 zile dar nu am deloc ""curajul"... mai suport un picutz asa, poate "pleaca" - e numai jena la urinat, arsura... poate nu e ea:D!
ALinettero: tampon zilnic port si eu... din "obisnuinta" de la inceputul sarcinii, cind monitorizam chilotul mereu... ce vremuri stresante! Secretii neobisnuite nu ma chinuie...incerc hidratarea mai buna, poate a fost numai ceva nisip si am confundat eu "treburile";)! Parerea mea este ca nu ai luat asa mult: 12, pina acum, mai ales de vreme ce nu ai alte probleme, de circulatie, tensiune, etc! Fii fericita si linistita asa!;).
La multi ani sotului si sa va iubit mult intotdeauna!:)
Nana: legat de perna pentru gravide, waw! eu am numai modelul cu winnie si ala verde, cu cascavalul! Tre' sa fie nice tare si flower power!:) SI ca sa ma laud: eu am cerut fete de perna de alta nuanta decit alb;)! Si a inceput sa lucreze si fete de perna model colorat, nou: cu adevarat a fost dragutza d-na cu pernutzele!:)
Dana81: multumesc deasemeni pt raspunsul tau, lomexin este permis in sarcina?
Discordia: medicul mi=a recomandat ca daca sunt probleme, sa administrez... insa mai sper sa mi se para, si sa nu fi "inflorit" ciupercutza.
Temeiul legal pentru cei 85% din brut: OG 158/2005, art. 10 - sa ne spui ce ai rezolvat:)!
Nana: tare mi-i ca in contextul acesta extrem de tulbure... nu da Domnul sa se mai aplice si CCM-ul, mai ales in institutiile publice... S-au pus pe noi, de numa-numa, iar povestea cu aceste sporuri de "tinuta" "refacerea capacittatii de munca" si alte aberatii... e o mare poveste: au beneficiat de ele tot mari directii de finante, angajati ai primariilor marilor orase, nu amariti si prapadenii...ca angajatorul meu...
Crissy: Gynofort, retinut:),...daca deja cumparatul Canesten nu rezolva pb-lema...
Jocurban: imi pare rau pentru starea ta: sa ne spui cum iti vine dulcele peste amaraciune... eu sper ca dulcele sa iti descinte endorfinele, chair dak ele se elibereaza mai bine la orgasm... incearca sa ai unul gustativ:)!
Rocsy - saptamina 28 zici... sa mai astept oare?! Eu am miine 27;)... sa nu uit sa modific semnatura;)! Daca ma conving de simptome... nu ma mai duc pentru examen... nu mi-e deloc drag sa ma urc pe capra:D!
Sabina: din cite imi dau seama procentul estimat de doctor se adevereste: mai devreme sau mai tirziu, in sarcina, pe fondul imunitatii scazute, fiecare din noi marcheaza "momentul CANDID". Coincide si la mine cu consumul de lactate, consumul ridicat de lactate adica... o identific parca din ce in ce mai ...aproape!
Anamaria: daca e mincarimea prezenta deja indiciile duc catre nefericita de candidoza. Celelalte secretii sunt trecatoare... eu nu ma pot plinge de secretii acum... mai curind senzatia de arsura, inflamatie...cumva.
STIRE PROASPATA DE LA UE: se intentioneaza modificarea concediului de maternitate de la 14, la 20 saptamini... nu mai prindem noi la acest bebe, dar poate la next bebe;)!!!
Alinutzza: notat sugestia, voi cauta ceva cit mai sensitive... desi cred ca lui bebe ii va place tare ceva cu miros de barbat.... ca numai asta pot folosi acum!:)
Vivela: tocmai mi-am achizitionat si eu si astazi, si in alta zi chilotzoi... XXL - credeam ca sunt ffff mari, cind colo: sunt doar chiloti! Sper sa mai gasesc si altceva, pina oi naste, ca tot cresc: si cum ma laud cu ceva kile... sper din inima sa aiba loc si posteriorul meu in ce se afla pe piata!:)
TOATE SUNTEM DEPRESIVE CONSTAT! Eu i-am pus sotului in brate carti despre nou-nascut sa se edifice! Nu e vina lui, sunt convinsa, pentru aiuristica mea stare, dar daca nu imi gasesc linistea?! Ce sa fac?! Fac si eu scandal si pliing!:))
Gabriela10: sorry pentru colul tau, dar stiu sigur ca vom fi bine cu toatele! Salutari Tatiana si multi pupici si de la mine, sa dea Domnul sa fiti bine si tu si bebe si sa auzim ca nasti cit mai aproape de termen!
MIra: eu zile de munca mai am exact 7:D! Insa nu stiu daca nu ma vor mai scoate din casa si "dupa" pentru diverse probleme care-s inerente! Imi doresc insa sa ajung in liniste sa predau totul..si apoi mai vedem!
Ce pret avea caruciorul ala OZN??? EU am incercat o vizualizare...cind am vz cit e de complex am inchis...banuind ca e destul de scump, asa ca nu am mai dat importanta ... poate aflu si eu de la voi cit poate costa asa o "scula":)!
VA TRIMIT BEZELE SI SPER SA VA MAI CITESC MAI INCOLO! poOOP! Pe curind!
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
olivia_popa spune:
deci sunt o pofticioasa dinc ale afara. bietul sot s-a dus sa imi cumpere porumb(congelat)...si sper sa gaseasca

imi ploua in gura de pofta...nu am intrebati de ce,...ca n-am idee.
mommy_to_be spune:
Mary, mi-ai trimis bezele si mie chiar mi s-a facut pofta de bezele adevarate

Doamne... oare unde gasesc sa cumpar? Cred ca la noapte doar asta o sa visez.
Mira
fericita 27+cu
Maya Alesandra
minunea mea
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Mary, mi-ai trimis bezele si mie chiar mi s-a facut pofta de bezele adevarate ![]() ![]() Doamne... oare unde gasesc sa cumpar? Cred ca la noapte doar asta o sa visez.![]() Mira fericita 27+cu Maya Alesandra minunea mea |

poze
Cristina
cu Seby 29+