Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Apropo fetele cu bebei mai mari, in cat timp dupa nastere se dezumfla extremitatile? Ca ma gandesc ca nu peste noapte...

Nana 28+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna dragele mele,
tare mi-as dori sa va scriu la fiecare cate ceva da imi este greu din cauza pozitiei in pat da va daruiesc cate o pt fiecare
si pe scurt.....azi am facut 27sapt , echografic bebe are 26 si 3zile, 850g si e fff vioaie.....colul a ramas la cei 2cm cusuti...dr multumit, eu mai optimista....Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!
....ingrozitor ce s-a intamplat la galati,nu degeaba am ramas eu in buc....te lasa in travaliu ca pe animale....offff
va pe toate si....m-ati innebunit cu retetele voastre

27sapt cu

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui OanaMar

nu stiu de ce in sapt 30 merg la anestezist. cand am vizitat, asa mi-a zis dr neonato ca anestezistul va face un dosar sa fie pregatit in caz ca ma apuca mai devremee nasterea, sa aiba doasrul complet (ce dosar va fi ala, nu stiu...) dar cel mai bine cred ca ma va lamuri dr meu cand merg la el.

Voiam sa spun ca poate e vorba de teste sau va trebui sa semnezi cu privire la un anumit tip de anestezie, functie de cum te decizi, la aceasta prima intilnire, sau functie de recomandarea medicului.

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Apropo fetele cu bebei mai mari, in cat timp dupa nastere se dezumfla extremitatile? Ca ma gandesc ca nu peste noapte...

Nana, mama mea imi spunea ca se desumfla fff repede, chiar peste noapte, daca se poate spune asa: adik la iesirea din maternitate deja poti avea sansa la niste picioare normale, insa cum eu am probleme cu umflatul picioarelor de mai multe veri... mi-i greu sa cred ca voi scpaa in acest an!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nana eu la Ale m-am dezumflat o data cu nasterea. Exact ca un balon. Nu am mai avut nici o problema.

Mada,noi nu am simtit cutremurul, dar soacra-mea la etajul 1 da. Vb ta bine ca a fost numai atat. Dar tot ma enerevaza piuitoarea aia. Dar sotul meu care este un pasionat al cutremurelor si are nu stiu cate seismometre, mai asteapta unul acum din State, a bagat in pamant nu stiu ce fire si studiaza energia emanata din pamant, nu am ce face. Mai bine asa apucaturi decat femeile

Sabina 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Mary si la mine problema e ceva mai veche... Niste dereglari de circulatie - drenaj limfatic; nu pot purta sosete numai din alea gen talpici, sau normale cu elasticul largit sau crestat. Dar chiar sa nu intru in papuci, pana acuma n-am mai patit. Si sarea am taiat-o de mult, ca face stomacul scandal la ea. Cred ca trebuie sa beau mai multa apa...

Mergi la inceput

Sabina, ai dreptate in legatura cu Silviu. Pana-si tine omul mintea ocupata, nu-i rau, ca n-are vreme de prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

clar, sufar de somnolenta acuta! Mi-e un somn de pic insa mi-a foame. Asa ca am comandat de la chinezi papa bun (nu am mai mancat de 1000 de ani) si daca nu imi dati si mie un blid de ciorba de fasole...

Mda, Gabriela, imi doresc mixtura aia de nu mai pot insa aici nu exista; poate prind pe careva sa aterizeze din ro sa imi aduca si mie. Insa slabe sperante

Tatyana, ma bucur pentru vestile bune si pentru ziua ta mai insorita

Nana, pai faci un no-spa injectabil si te pui in tren (cred ca e mai putin agitat decat masina) si mergi frumos la Cluj. Sigur rau nu o sa iti faca iesirea.
Nu am avut si nici nu am probleme cu umflatul picioarelor asa ca nu stiu ce sa iti raspuns. Poate stiu fetele.

Sabina si eu sunt mega stresata de cutremure. Noroc ca aici nu-s. Iar despre faza cu pizza....no comment

Am fost si am vorbit cu pediatrul (acelasi la care sunt si baietii inscrisi) si o sa o ia si pe Sabina in evidenta.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Buna seara la mamici si la burtici !

Am vazut ca s-a intrebat de vaccinul antitetanos - se face mai curand preventiv pentru posibilitatea unei epiziotomii/cezariene din cate mai tin eu minte de acum 6 ani. Nu va speriati, nu doare nici cat o piscatura de tantar, reactii postvaccin nema - e floare la ureche.

Edemele de sarcina se duc imediat dupa nastere, intr-adevar. Pe cand ma adunasem destul cat sa misun pe coridoare dupa cezaroana nu le mai aveam.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

la burtici si de la noi!
Tocmai am terminat si eu o ciorbita de fasole si negresa cu banane!
Multumesc fetei care a avut ideea si a postat reteta! A iesit o bunatate, e adevarat am modificat un pic reteta sa o facem mai sanatoasa putin, zahar doar 2 linguri si in loc de un pachet de unt am pus putin unt cam cat ar fi o lingura si restul smantana low fat, a iesit extrem de buna si deasupra o glazura din jumatate de ciocolata amaruie!
Nana am vazut carutul, sa il stapaneasca Adelina sanatoasa, e f dragutel si pare practic si usurel!
Despre fetele care au probleme cu retinerea de apa, nu stiu ce sa va zic ca nu am avut, doar ca ma laud si eu cu +7 pana in prezent si am ajuns la 56 kg, mi-am propus 10 kg nu mai mult, dar tinand cont ca vine si Pastele ufff iarasi mancam fara masura si tot felul de bunatati, asa ca doar 3 kg de acum , nu vad sa intre in calcul,dar vom vedea si avem grija cat de cat!
Tatyana ma bucur ca mai intri si ne mai dai cate un semn, si esti mai ok! Hai mai un pic rezista ca trece timpul repede!
la toate si o seara frumoasa!

Cornelia
27+ cu Emma

Mergi la inceput