Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
gabriela_s spune:
Olivia gand la gand!
Am uitat sa va spun ca standul este H13,mai in spate.Eu o sa fiu si maine dupa-masa acolo,oricum sunt si celelalte fete acolo,inclusiv in week-end.
Arturici niste mixtura mentolata de la farmacie ai incercat?nu dispar bubitele,dar calmeaza.eu numai asa puteam dormi vara trecuta,trei luni m-am chinuit cu o urticarie cronica facuta pe fond de stress.
Deja va inscrieti pe lista la nascut?![]()
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Neatza burtici!! Mary da e permis in sarcina din cate stiu eu.Cauta un prospect pe net sau intreaba doctorul ![]() Nico eu sunt din Galati si am sa nasc tot in "iadul" ala.Si eu am ramas impietrita la stirea asta si cu ochii in lacrimi, sunt socata ca in secolul asta inca se mai moare la nastere.Sunt recunoscuti medicii de aici...este si o vorba celebra:cel mai bun ginecolog din Galati este "acceleratul spre Bucuresti" ![]() Arturici felicitari pentru vestile bune.Oau s-a si stabilit data nasterii, ce putin mai e!!! Nana ma bucur ca ai mai castigat 2 mm, sa tot creasca pana la termen 22+ RIANA & CLARA 06.08.08 |
Daca e asa, atunci fa bine si ia acceleratul spre bucuresti, nu sta!

Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| citat din mesajul lui OanaMar nu stiu de ce in sapt 30 merg la anestezist. cand am vizitat, asa mi-a zis dr neonato ca anestezistul va face un dosar sa fie pregatit in caz ca ma apuca mai devremee nasterea, sa aiba doasrul complet (ce dosar va fi ala, nu stiu...) dar cel mai bine cred ca ma va lamuri dr meu cand merg la el. |
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Neata buna, mamici! Dupa festinul ""de neam prost" de ieri am facut o jumatate de noapte alba... dar a meritat! Stiam ca voi avea arsuri ingrozitoare, dar nu ma gandisem ca o sa fac si o criza de fiere... cu varsat, au amar in gura ore intregi... ah, ce m-am distrat! ![]() Acum iau mic dejon de bolnavi... paine prajita si ceai... dar vine ea dupamiaza si mai bag o tura de fasole si o farfurie de negrese! Ca doar cui pe cui se scoate!Ioana, dupa cum spuneam, te astept cu tot dragul! Pupici Sabinei, sa stea cuminte acolo in burtica si sa nu-ti face surprize! ![]() Nicoleta, neaparat sa ne dai reteta de tiramisu cu fructe... poftim aici cu toate, dupa el ![]() ![]() ... dar mai stai 2-3 zile, sa terminam negresele!Si un sfat pentru toate mamicile, cu tot dragul din lume: nu va mai uitati la stiri, la tv!!! Si-asa suntem atat de sensibile, de emotive, de preocupate in exces de chestiuni sufletesti... nu ne poate face decat rau sa vedem stiri de genul mamicii din Galati, sau cum vazusem eu acum doua seri, a unui tatic ce si-a omorat fara explicatie cei doi copii de 3 si 5 ani, apoi s-a sinucis etc... E ingrozitor!![]() Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia EmiliaBlog de babies www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Carla, bine ca uiti usor necazul produs de mincare... eu am reminescente din perioada trimestrului I, pe cind aveam greturi! Ce-am vomat atunci, nu mai pun nici acum in gura!... Tare greu imi revine pofta pentru ceva ce mi-a produs stari nasoale.
Si pe mine ma deprima stirile...mai ales cele de pe protv....si nu cele de la ora 5, la care nu ma uitam niciodata.
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jocurban
Mda, asta daca nu va iau eu fatza la toate! Cu intuitia mea...La pranz merg la eco, sa verificam daca au mai recuperat fetele din intarziere... ultima data, acum 10 zile, erau mult in urma cu cresterea , dar nu m-am alarmat. Sunt optimista si sper sa ma intorc dupamiaza linistita, cu vesti bune... Daca nu, spitalul ma paste, deci nu degeaba mi-am pregatit bagajul. ![]() Carla 29+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia EmiliaBlog de babies www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Bine, deci tu estimezi ca daca bebelinele nu iau in greutate vei fi programata pt cezariana imediat? Sau de ce spui ca nasti prematur?
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
n_a_n_a spune:
Gabriela, sa-ti creasca mare
. Stiam de campania voastra, am trimis link-uri pe mail la toata lumea pe care o cunosc
.
Sabina, mama ei de piuitoare
!
Olivia, mama a vazut www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_combi_Braun_M1030" target="_blank">mixerul asta la mine, si i-a placut tare mult, mai ales accesoriul blender (apropo, il recomand cu caldura), asa ca m-am hotarat sa-i iau unul la fel de ziua ei. Vad eu cum o sa il trimit, gasesc pe cineva cu drum la voi.
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare burtici !Am citit pana acuma asa, in mare si sincer nu am retinut mare lucru . Ar trebui sa fac si eu ca Mary, sa dau reply cu quote imediat dupa mesajul la care ma refer.Multumesc tuturor fetelor care s-au bucurat alaturi de mine pentru vestile bune de la medic 
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Salutare si de la noi, Eu am inceput sa ma umflu groaznic. Nu mai imi vine nici o pereche de incaltari de a mea, port o perechi de adidasi de la Silviu. Sper sa reusesc sa ajung pe la cumparaturi, sa vad sa imi iau ceva mai de Doamne Ajuta, ca zici ca sunt de capatat cu adidasii astia in picioare. Virgi spor la mutat si ai grija. Ati vazut ce s-a dat startul la nasteri la iepurasi? Va pup. Sabina 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Felicitari pentru achizitii Sabina!
Legat de picioare si papuci: am probat ieri creo 12 perechi de pantofi si niciunii nu imi veneau deasupra... asa de umflate mi-s si mie deja picioarele!:(
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
n_a_n_a spune:
Super ok metoda ta de raspuns la fiecare, Mary
!
Mie inca imi mai sunt buni... papucii de casa si o pereche de adidasi
. Oricum, din pacate, de papucii de casa am cea mai mare nevoie.
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 tocmai m-au trecut toate transpiratiile. a urlat piuitoarea mea de cutremur. evident fara sa fie ceva ce poate fi simtit, dar eu am inima in gat. Sabina 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
De data asta piuitoarea ta a avut dreptate: a fost de 4grade cutremurul:)... bine ca numai de=atit.
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe

CLARA 06.08.08
Ca doar cui pe cui se scoate!
29+ , mami nerabdatoare de
. Ar trebui sa fac si eu ca Mary, sa dau reply cu quote imediat dupa mesajul la care ma refer.