LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neatza!!

Am dormit bine azi noapte din fericire.O sa ne tinem pe programul asta, sa-i dau mai consistenta masa de seara.

ANNA, BEBELUSI

LEDI, problema este ca am incercat sa-i dau mancarea mai tarziu, si atunci nu mai bea lapticul deci tot se trezea pe la 2-3.
O sa vad cum merge daca ii dau mancare mai consistenta si sa-i dau in jur de 19.Ideea e ca, Clara nu rzista mai mult de 21:30-22:00.

AXIS, eu nu mai sterilizez de muuuuult biberoanele, tetinele..etc.cam de pe la 8 luni.

BEE, nu am pus-o niciodata in premergator pe Clara, nici nu avem asa cevaDoctoritza mi-a zis ca va merge pe la 1 an si 2 luni, deci mai avem cam 1 luna
Cum se simte Alexia, a mai facut febra?

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NUUUMA MAI LASAAAA SA SCRIU.....!!!!!!!

FETELOR MERGETI LA BABYEXPO????
EU MERG MAINE, NE VEDEM PE ACOLO???
CINE VINE?????

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Cami antonia - in familia mea nu exista probleme cu ouale si carnea. Noi toti, toata familia mea si toata familia sotului, parinti, frati, surori, noi, alex, avem grupa 01, grupa vanatorului, deci carnivori. Noi fara carne si oua nu functionam cum trebuie. (cand eram mica si multi colegi aveau hepatita singura mea grija era ca sa nu fac si eu ca as fi avut interzis la oua si mi se parea cel mai rau lucru care mi se putea intampla). Eu pot manca si 10 oua pe zi si nu mi-a fost niciodata rau, nu am colesterol, trigliceride etc. totul o.k. si nu ma refer la ouale din mancaruri (sarmale, prajituri etc) ca pe astea nu le calculez niciodata.
lui alex nu-i place piureul de legume fara carne. ce chin era la inceput cand ii dadeam fara carne, de cand i-am introdus carnea e mancarea lui preferata. si oul ii place maxim.eu ii dau cina inainte de culcare fiindca incepuse sa nu se mai sature doar cu lapte si plangea de foame si facea si figuri la lapteMie carnea seara imi face bine. Ma simt mai lejera si mai usoara decat daca as manca cereale (mamaliga, paste etc.) care pe noi ne umfla si ne ingrasa. Evident carnea o mananc doar cu legume fierte sau crude (nu cartofi, paine, paste etc.).Dar poate alte persoane functioneaza altfel. La noi chestia asta e verificata.Noi inca sterilizam biberoanele si canutele cu cioc la fiecare folosire si vom steriliza cat timp le vom folosi. Abia cand vom trece la cana normala nu vom mai steriliza.Avem si noi o mica reactie la vaccin, in sensul ca s-a inrosit un pic locul, ceea ce in datile trecute nu s-a intamplat, la acelasi vaccin.Fil, bine ca ati descoperit cauza.Nah, ca m-a prins alex la calculator, deci tre' sa inchid ca intra in crize daca nu-l las si pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput