LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**164**
Raspunsuri - Pagina 10

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Asa, deci cateva poze, nu foarte profi, despre o petrecere pt copilasi mici. http://picasaweb.google.com/AncaNicolae2002/PozeCuNoi#5441453418269003634 Poze cu noi ![]() ![]() ![]() |
Te-am ochit imediat si pe tine, dupa lungimea fustei

Mami lui

novus spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Aaa, si acum am vazut, iar o sa se amuze novus cum e bb3 cu dresu-n gat! :)) Poze cu noi ![]() ![]() ![]() |
Inconfundabil

Mami lui

Ilinca_M. spune:
Mai, da' nu vad io bine sau bb3 e in bratze la un sexos?
Georgiana, mi-ai facut pofta de bere!! Deci Georgi, novus: in iunie la Cluj? Ca pana acolo m-as aventura si io, ca mi-e tare dor de Cluj si inca n-am vizitat niciun mall
Niko, iaurturi de fructe fara coloranti sunt la Humana, numa ca-s mai scumputze (la Real sunt totusi mai ieftine ca-n farmacii); noi avem noroc ca-i ia soacra mereu. Cu afine-i plac cel mai mult...bine, si mie-mi plac, daca lasa ceva ling cutia:)))
Nu v-am zis ca de ieri am reluat plimbarile...dupa aproape 2 luni de hibernare...da, stiu, as merita sa primesc pietre, nu banalele rosii, dar pe de alta parte Sophiphica n-a fost racita nici juma de zi....
Oricum azi si ieri ne-am plimbat cate 2 ore. Am intrat si la medicul de familion la masuratori, ca bine-nteles ca nu mai fusesem de 2 luni. Are 7.950 g (nu putea sa aiba 8!:)) si 76 cm. De luat in greutate n-a luat decatvreo 600 de grame in 2 luni, dar la cat a devenit de plimbareatza, nu ma mir...e manechina. Dar e destul de lungutza...sau nu?!!
Of, imi pare rau de Platinatu', biata Florinela...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Georgiana, mi-ai facut pofta de bere!! Deci Georgi, novus: in iunie la Cluj? ![]() ![]() |
Da

Si ne vedem la mall

Mami lui

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Geanina daca zici ca micuta bea doar 0-30 ml, eu in locul tau as incerca sa dau laptele sub alta forma, oricum daca papa iaurt e fb. Aris si ea a avut probleme cu vitamina, nu mai dorea lapte, si parca medicul zisese ca daca papa iaurt si alte branzeturi, isi face cura de calciu pe zi, deci nu trebuie silit copilul cu lapte, mai ales ca deja au 9-10 luni copiii nostrii, si in plus se stie ca unii copii si adulti chiar nu mai pun gura pe lapte ani de-a randul. Poate niste budinca facuta cu laptele acela al vostru ar manca-o mai cu placere? Mai intreb si eu prin jur, dar zau dc pt 30 ml merita sa te chinui asa... Poze cu noi ![]() ![]() ![]() |
anca

sa stii ca nu ma chinui; eu am rabdare si in fiecare dimineata/noapte sper ca poate-poate bea mai mult

ar fi ok daca ar manca branza la doua mese insa mai nou nu o vrea decat la masa de la 5 asa ca insistam, insistam
am inceput sa-i dau parmezan - 1 lingurita amestecat in pireul de legume de la pranz, dar nu cred ca-i suficient per total lactate
iaurtul, desi il fac in casa ca sa fie mai putin acru, nu pot sa-i dau mai mult de 2 ori /sapt si atunci dimineata, cand nu manaca mai nimic
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Monnvas spune:
Niko ma bucur ca ai scris. Las' ca ajungeti voi la casa voastra si va fi bine. Sa stii ca si la noi, desi stam la casa noastra, se resimt influentele familiei extinse in cresterea copilului, nu ai cum sa-l tii departe de restul familiei.
Nu te ingrijora, Mario simte cat il iubesti si influenta principala tu o ai. Ce se impregneaza in el acum sunt mai degraba sentimente care raman in subconstient, dar vazusem un filmuletz cu un nene care arata ca mai tarziu constientul poate rescrie experientele alea. Cu alte cuvinte, ai tot timpul sa schimbi in educatia lui tot ce nu-ti place.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Gianina34 spune:
denisamada - multumesc pentru idee
voi incerca si asa desi cam am inima stransa ca noi si-asa ne luptam cu constipatia
avem 10 luni

Gianina34 spune:
anca - si eu asociez ciorapeii pana in gat cu bb3
cu ff putine exceptii, tot asa l-am vazut in poze
si fusta ta scurta
deabia astept vara, sa te vedem si decoltata mamico
avem 10 luni

Gianina34 spune:
georgiana - multi-multi pupici
sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu
avem 10 luni

Monnvas spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 gata...mi-am usurat sufletul ![]() acum am citit mai multe despre cateva dintre voi...si imi dau seama ca tuturor ne-a fost extrem de greu laa un mom dat ![]() nu stiu daca mai tineti minte,dar eu la inceput eram f dezamagita caci nimeni,dar absolut nimeni nu era de acord cu faptul ca eram insarcinata...nici mama...nici mihai..nici una din surorile mele...toti erau pt avort ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niko,
Si eu am auzit cuvinte grele la un moment dat. Era cu totul alta situatie (cred ca ai citit la povestea nasterii, daca nu ai linkul la data nasterii piticului). Bunica mea, la care e gandacul acum, ca eu a trebuit sa merg la facultate

Si nu mai da apa la soareci, ca se surpa fundatia la care ai muncit asta-vara!

Monica mami de

(7.03.2009)