Dansez pt tine - 9
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
si eu vreau sa stiu faza cu Doru, ca nu am apucat sa vad asta ca am adormit pitica..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mihutza11 spune:
simpatic Morosanu asta!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Isis_23 spune:
Este si zeita fertilitatii si a familiei!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
mihutza11 spune:
ahh ce m-a lovit cu melodia din CLONA si dansul cu sabia ca Jade...
Mica dansatoare
DanaAlex spune:
super dans Diana...si e atat de frumusica
hai ca e pauza, poate scrie cineva ce-a facut doru ca m-a apucat treaba la faza serii
si e si nick-ul tau isis...bine ales
motanik spune:
Doru a zis ca el vine mai tarziu cu o zi la repetitii si apoi mai tarziu cu cateva ore la urmatoarea zi de repetitii, sa invete intai partenera lui dansul bine si apoi vine si el, cu alte cuvinte aia e proasta si invata greu si el nu sta dupa ea, el vine mai tarziu ca prinde repede.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Isis_23 Eee,stiam k nu e gay....noi ne miram k are atatea calitati!!! Si e si ecologist!! Si f discret!Manca-l-ar mama de frumos si de charismatic! de asta nu-l stie apropae nimeni,k nu apare prin tabloide,cu toate pitipoancele tarii!!! Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009 http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1 |
Nu ma consider o pitipoanca dar nu m-as supara daca sa aparea...oriunde cu el ...
motanik spune:
Melodia a fost din Clona? Eu nu am vazut Clona dar am auzit ca a fost tare fain...sa-l caut si eu sa-l vad?
Mi-a placut coloritul costumelor. Si nici dansul nu a fost rau, de egiptean zic.
Morosanu e simpatic si se straduieste sa danseze bine, bravo lui, nici nu se plange.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
DanaAlex spune:
mersi Motanik ...urat din partea lui !!!!daaa...e serial, povestea clasica, insa jade e superba si executa cateva dansuri
carminabulina spune:
Asa,,, si a mai zis Doru, ca nu el face pe modestul dar ca le are cat de cat cu dansul ca sa nu fie la duel chiar de la prima emisiune, cu alte cuvinte cea care face varza cu dansul este Ema.