L-ati vazut pe Giuliano?
Raspunsuri - Pagina 6
elyda spune:
Mie mi se pare ca tatal este sarit de pe fix. Ceea ce face copilul este ceea ce vrea el , nu accepta sa fie contrazis, de fapt nu accepta ca nu are dreptate. Ieri spunea ca baiatul mananca ceea ce trebuie, adica spunea el "ii dau sa manance salam, ca-i aduce proteinele necesare".
Dana
Lali spune:
Medicul echipei de gimnastica a avut o interventie de bun simt: i-a spus doar ca ar fi bine, daca copii au talent sa ii duca intr-un cadru organizat unde antrenamentele sunt pe varste si sunt supravegheate de un medic. Sa nu mai faca cu el acasa, dupa ureche. Tatal copiilor (Giuliano are si un frate mai mica care, cica, il va intrece !) a spus ca antrenamentele dureaza 4 ore/zi, dar ca are duminica libera !
Am vazut la Maruta cum tatal era foarte mandru si adusese "carne hiperproteica" de cal, vita si porc ca sa arate ca il hraneste calumea. Asa ca, pana, la suplimente, LadyJ, nu mai e decat un pas. Se pare ca taticul cunoaste lectia...
Si mai am o observatie: cat a tinut emisiunea, peste o ora copii aia au stat pe canapea langa tatic, cu privirea in gol, nemiscati... Din cate am vazut nici macar o jucarie nu aveau la ei.
Maruta a incercat sa ii ia de acolo, sa ii trimita la joaca pana se termina discutia "de oameni mari" dar tatal au zis ca nu e nevoie si nici ei nu au schitat nici un gest ca ar vrea sa se ridice.
Al meu are 5 ani si nu sta asa never ever, nici macar 5 minute legate...
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Cu atat mai rau. Faptul ca in anumite sporturi de performanta se chinuie copiii, nu scuza deloc cretinismul acestui tata. Si nici faptul ca e dus ca o maimuta de circ la emisiuni. Plus ca ,asa cum am mai spus, in cadrul acestui ´´sport´´ pe care il practica Giuliano exista acele suplimente hormonale, la care orice body building-er ajunge mai devreme sau mai tarziu. Se numesc anabolice, hormoni de crestere, pastile cu testosteron... |
pai e dus la emisiuni ca tu te mai uiti inca 1 data sa fii convinsa 100% cit de idioti sint parintii ...
si miine mai apare inca unul la fel...si iar te uiti...ca nu poti altfel...iti place sa-i vezi cit sint de caraghiosi dar nu recunosti ..si prottv face bani...tu esti agitata cica pe motiv "vai ce parinti" si toti sintem happy.
cind apare giuliano la TV sint 2 mil de spectatori.....vinzari..etc
Lali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
pai e dus la emisiuni ca tu te mai uiti inca 1 data sa fii convinsa 100% cit de idioti sint parintii ... si miine mai apare inca unul la fel...si iar te uiti...ca nu poti altfel...iti place sa-i vezi cit sint de caraghiosi dar nu recunosti ..si prottv face bani...tu esti agitata cica pe motiv "vai ce parinti" si toti sintem happy. cind apare giuliano la TV sint 2 mil de spectatori.....vinzari..etc |
Pe cuvantul meu ca eu n-am reusit sa ma uit la prima emisiune decat 10 minute.... asa ca nu functioneaza ce spui tu.
Insa a doua emisiune, cu medicul a fost totusi, mai altfel.
Morala: nu invitati numai maimutica, invitati tot circul, pentru audienta !
Guestus spune:
Te-ai uitat Lali la emisiune sau nu? ...spune sincer? aaa...te-ai uitat ca era cu medicul care dadea sfaturi
daca tu nu te uiti nu mai apar cazuri gen "copilul de 12 ani care trage 3 tigari 1 data "...sau "mama care sparge pepeni cu fundul"
ok? ei fac ce vrea poporul sa vada si sa auda....nimic altceva
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lali
Pe cuvantul meu ca eu n-am reusit sa ma uit la prima emisiune decat 10 minute.... asa ca nu functioneaza ce spui tu. Insa a doua emisiune, cu medicul a fost totusi, mai altfel. Morala: nu invitati numai maimutica, invitati tot circul, pentru audienta ! |
Lali, nu trebuie sa te justifici in fata lui Guestus, pentru ca Guestus, pare-se, stie mai bine la ce emisiuni se uita x si y, cate minute, cata indignare are fiecare, etc si etc.
Daca Guestus caracterizeaza un copil de 5 ani transformat in circ ca fiind ´´caraghios´´ nu ma mira absolut nicio alta caracterizare facuta de domnul Guestus la adresa membrilor de forum.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Medicul echipei de gimnastica a avut o interventie de bun simt: i-a spus doar ca ar fi bine, daca copii au talent sa ii duca intr-un cadru organizat unde antrenamentele sunt pe varste si sunt supravegheate de un medic. Sa nu mai faca cu el acasa, dupa ureche. |
Pai cum altfel?!...
Copilasul are potential, creierasul gata spalat, de ce sa nu-si faureasca si altii gloria pe bietele lui oscioare?
Cred ca lumea ar fi puuutin mai putin trista fara sportivii de performanta, aia asistati de foarte mici de antrenori si medici competenti. Desigur, n-ar mai fi atat de frumoasa si taietoare de rasuflare uneori .
Astept rosiile .
motanik spune:
Care popor vrea sa vada copilul ala chinuit? Am ales noi pe cine sa aduca Maruta in emisiune? Eu m-am nimerit sa il vad si am ramas paf, n-am postat aici ca sa ma mir de un caraghios ci ca sa vad ce parere au alti parinti, poate nu toti considera un abuz asta, dar uite ca da. Si toate comentariile astea pe tube, pe siteul emisiunii si pe forumuri poate ii fac sa se gandeasca de doua ori pe parinti, stii vorba aia daca iti zic mai multi ca esti beat...
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Lali, nu trebuie sa te justifici in fata lui Guestus, pentru ca Guestus, pare-se, stie mai bine la ce emisiuni se uita x si y, cate minute, cata indignare are fiecare, etc si etc. Daca Guestus caracterizeaza un copil de 5 ani transformat in circ ca fiind ´´caraghios´´ nu ma mira absolut nicio alta caracterizare facuta de domnul Guestus la adresa membrilor de forum. |
yo cind spun ca tu nu intelegi absolut nimic...da sa contrazici esti as.
adica ce diferenta este intre fetele de 10-12 ani care se antreneaza pt olimpioada si baiatul de 5 ani?
nadia a cistigat prima medalie la 13 ani...antrenamenteele erau incepute cu mult inainte. spune sa aflu si yo care e diferenta intre ei? nu povesti ca se pare ca o ia anabolizante si ajunge un drogat...sau alte prostii.
iti mai arat 20 cazuri numai in presa de cum erau chinuite la lotul olimpic..cu medic si alte autoritati prezente in zona. deci?
denizel spune:
Eu abia acuma m-am prins. Voi va certati???