L-ati vazut pe Giuliano?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Denizel, m-as bucura sa fie asa. Dar eu ramin la parerea mea: la 5 ani, un copil nu are cum sa arate asa la corp daca nu a lucrat special pentru muschi. Ca face acele exercitii poate fi talent, dar muschii nu se fac cu talent. Masa musculara este mult prea dezvoltata decit ar fi normal la virsta baietelului. Si toate exercitiile alea grele, ma indoiesc ca nu vor avea efecte negative asupra organismului lui micut... sport-sport, dar e un copil totusi.

Sa ne intelegem, eu nu-l contrazic pe Guestus si nici pe tine, aveti si voi partea voastra de dreptate. Eu vreau doar sa spun ca se poate sport, chiar de performanta, cu munca multa si cu sacrificii pe masura, dar nu neaparat cu si prin metode spartane.

Si sa zicem ca tac si va dau dreptate, asa este, tatal lui Giuliano nu greseste cu nimic si totul este in regula, are niste copiii super-talentati si vrea sa le valorifice talentul. Atunci, ce cauta cu el la televiziuni? Ce are nevoie de recorduri inregistrate? Il pregateste si cind copilul va alege sportul care i se potriveste, va participa la competitii, intrecindu-se cu alti copii la fel de talentati, va cistiga medaliile respective... atunci, dar, merita aratat lumii si, printre altele, si metodele cu care a ajuns la aceste performante. Dar asa? Ce sint copiii respectivi, opere din lut, iar el este creatorul, vine sa arate ce a modelat!?! Ii facem muschii gigea si mergem in sat cu ursul... sa-l aratam... are nevoie copilul de asa ceva sau tatal?

Ia sa vedem ce imi mai raspundeti acum... chiar sint curioasa.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Si sa zicem ca tac si va dau dreptate, asa este, tatal lui Giuliano nu greseste cu nimic si totul este in regula, are niste copiii super-talentati si vrea sa le valorifice talentul.

Nelia, nu, nu, nu, nu!!!!
Nu ai cum sa-mi dai dreptate sustinand asa ceva!!
Eu nu sustin ca tatal lui Giuliano face ceva bun!!! Nici vorba!!!
Parerea mea e ca isi abuzeaza copilul.
Numai ca, uite, asa se obtine uneori performanta. De la varste mici, cu munca multa si cu mult prea multe sacrificii suportate de bietul copil.
Ideea era ca Giuliano nu e mai chinuit decat alti copii care obtin performanta.
S-ar putea sa fie chiar favorizat de faptul ca antrenor ii e tatal lui. Orice-ar fi, lui taica-sau cred ca ii pasa de el putin mai mult macar decat i-ar pasa unui strain.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu atat am de spus:saracul copil cu un asa tata..cand se uiti pe net ce exprimare are, cere donatii pentru giuliano si mai spune cc ca a facut medicina in tara dar vorbeste ca de mahala ...no comment

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stiam, Denizel, te cunosc cit de cit ca sa stiu ca nu ai cum sa consideri ca totul e in regula acolo... Dar tot nu mi-ai raspuns ce cauta cu el la televiziuni in afara de faptul ca si-a muncit copilul tocmai ca sa se poata lauda cu rezultatul... ori cu rezultatul trebuie sa se laude copilul, daca pentru el a facut ce a facut... cu sud si intors, nu?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Poate e mandru de copilul lui si a vrut sa se laude cu el si cu realizarile lui. Copilul singur nu o poate face.

Poate, cand a inceput nu s-a gandit sa o faca pentru reclama. De fapt sunt convinsa ca la inceput nu s-a gandit deloc la celebritate.

Ideea a aparut pe parcurs datorita talentului si performantelor atinse. Sau poate i-a fost sugerata?

Toate optiunile sunt deschise.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Stiam, Denizel, te cunosc cit de cit ca sa stiu ca nu ai cum sa consideri ca totul e in regula acolo... Dar tot nu mi-ai raspuns ce cauta cu el la televiziuni in afara de faptul ca si-a muncit copilul tocmai ca sa se poata lauda cu rezultatul... ori cu rezultatul trebuie sa se laude copilul, daca pentru el a facut ce a facut... cu sud si intors, nu?

Nelia, n-am de unde sa stiu ce cauta copilasul ala la televizor :).
Poate ca tatal lui a vrut sa-l rasplateasca cumva: "Giuliano, pentru munca si performante ca ale tale, alti copii castiga medalii si apar in ziare si la tv si fac publicitate la dropsuri cu vitamine. Ia hai sa te faca tata cunoscut si pe tine".

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Eu atat am de spus:saracul copil cu un asa tata..cand se uiti pe net ce exprimare are, cere donatii pentru giuliano si mai spune cc ca a facut medicina in tara dar vorbeste ca de mahala ...no comment

Cait

La TV, intrebat de un medic sportiv ce studii de specialitate are, tatal a spus ca a terminat liceul veterinar. Asta am auzit eu.

Fetelor, m-am mai uitat si la alte filmulete de pe youtube dar imi mentin parerea ca este un copilas nefericit. Vorbeste, zambeste si face exercitii numai la comanda... asa or fi geniile, probabil, eu n-am de unde sti, in jurul meu traiesc numai oameni normali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

nelia......deci e clar ca giuliano nu trebuie sa aiba parte de asa antrenamente. ...dar...giuliano este un caz izolat si este o derivata toxica a gimnasticii.
Tu trebuie in primul rind sa faci ordine acolo unde este totul legal si aprobat de "toti"...si apoi sa-i cauti pe aia care se sustrag de la viata normala si se antreneaza fara noima. ok? esti de acord...sau nu?
ca asa vin astia ca mine si spun ca de ce la 10 ani am voie si la 5 nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

este un copilas nefericit. Vorbeste, zambeste si face exercitii numai la comanda...

Guestus ar zice asa:

"da... si yo stiam ca datele la care se desfasoara olimipadele si alte competitii se stabilesc dupa ce se face un consiliu cu toti copiii implicati .
Si mai stiam ca, daca un copil n-are chef sa-si faca exercitiile la ora stabilita este inteles si incurajat sa participe data viitoare, cand are chef. Corect? "

Guestus, Denizel ce ar zice? :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui cait

Cait

La TV, intrebat de un medic sportiv ce studii de specialitate are, tatal a spus ca a terminat liceul veterinar. Asta am auzit eu.

Fetelor, m-am mai uitat si la alte filmulete de pe youtube dar imi mentin parerea ca este un copilas nefericit. Vorbeste, zambeste si face exercitii numai la comanda... asa or fi geniile, probabil, eu n-am de unde sti, in jurul meu traiesc numai oameni normali.

Iar pe youtube acolo unde si-a creat o pagina pentru Giuliano si unde cere donatii pentru micut spune cc ca a terminat medicina in Ro dar de 14 ani nu gaseste de munca in Italia..si sincer eu asta nu o prea cred

Cait

Mergi la inceput