bb 5 luni, sensibil dupa administr. antibiotic

bb 5 luni, sensibil dupa administr. antibiotic | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Fetitei mele de 5 luni, alaptata exclusiv, i s-a prescris antibiotic pt un stafilococ si desi i-am dat si biotics, a inceput sa faca de multe ori kk pe zi (5-6). Dupa 6 zile de la terminarea antibioticului inca ii dau biotics dar vad ca nu se regleaza inca scaunul...face des dar putintel si parca si miroase altfel- acrisor cu iz de medicament.
Recunosc ca i-am dat doar un pliculet pe zi, credeti ca se va regla daca o sa continui cu biotics si eventual in doza mai mare?

Multumesc!
Editez ca sa adaug ca ultima data am observat si mucus in kk.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

buna seara!

tin minte ca si noi am patit la fel si am facut astfel: am continuat alaptatul, ii dadeam 2 plicuri/zi Biotics (1 dimineata, 1 seara, dizolvate in laptele meu) si Protectis 5 picaturi/zi, plus am introdus fiertura de orez: fierbeam orezul cu 1 morcov, timp de 1 ora si inainte de alaptat ii dadeam cateva lingurite din aceasta fiertura (doar zeama; era o chestie mai groasa...). trebuie continuat asa vreo 10 zile (din pacate se poate poate prelungi)

aproape dupa fiecare tura de antibiotice patim si acum la fel si ii dau regim de diaree plus Biotics, Protectis, Ecoflorina, Enterolactis,Erce Flora Duo,etc... (la alegere 2 sau 3 tipuri din astea, unul dim, unul la pranz, unul seara; sunt toate pe baza de fermenti lactici, dar cu diverse tulpini).

noi intrebam pediatrul (Grigore Alexandrescu sau Budimex, iar cu diareile la Matei Bals-pediatrie).

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult, Inaf78!

Mergi la inceput