Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
greenfrog spune:
ce bine ca bebe eric este mancacios si ca oana se simte bine! am si eu bagajul la usa ca sa zic asa, maine la 8 dimineata suntem la spital.
am luat cateva nr de telefon, va dau de stire indata ce pot!
Petru Gabriel
AMR ore
pana maine la 8:00
ioanaa28 spune:
andira, ma bucur ca esti bine. Menajaza-te, cred ca nu ti-e usor cu piticele dar fa un efort.Mai lasa din treburi, din gatit, doar strictul necesar. poate te mai ajuta si bunicii, macar in privinta fetelor. multumesc pt gandurile bune
child, nu te ingrijora, e mai bine sa fii sub supraveghere madicala, fii cumintica si optimista, nu mai e mult si vei tine bebe in brate
nici voi nu v-ati horarat inca asupra numelui?
nibi niki, zau ca toata lumea se socheaza. poate si pt ca in rest nu prea m-am ingrasat pare atat de mare
. in orice caz e mult mai mare decat la sarcina precedenta. sapt viitoare merg la eco, sunt curioasa cat de mare e bebita, eu m-as multumi cu 3,5 kg, nu de alta da mai trebuie si scos pe undeva![]()
Rebiana, tu vezi intotdeauna partea frumoasa si incurajatoare a lucrurilor
Roxi cum spuneam eu nu vreau bb ff mare![]()
Ina, ca o sagetatoare ce sunt asta incerc sa fac
Hai ca-mi place, de cand "dezbat" cu voi imi revine spiritul de gluma
Stiu ca sunt probleme mari sau mici in majoritatea casniciilor, si exemplele si sfaturile voastre imi redau increderea 

Iti urez sa mai rezisti la servici, biata de tine cred ca nu ti-e usor
Denisa tu vorbesti? doar si tu esti silueta, iar burtica de acum inainte creste
ce rochita draguta
imi si imaginez bulanasele iesind din ea ! sa vina vara !!!
ce frumoase momente pt Oana,de cand le astepta draga de ea
Ioana,
37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Ina_3040 spune:
Greenfrog Doamne ajuta si un bebe sanatos! te asteptam cu vesti cand poti. sper sa te odihnesti noaptea asta, eu sunt sigura ca voi face nopti albe de emotii chiar atunci inainte.
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
honeybaby spune:
Gata desfac baxul de majorete

GreenFrog nastere usoara si bebe sanatos tun.
Astempam vesti maine!
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
salutare si de la noi!!!!
off tocmai ce am scris un mesaj de un km pe care l-am pierdut
sunt asa de obosita, ca nici nu mai stiu ce am scris
azi am trebaluit toata ziua de ma dor toate alea....o fi oare pegatirea "cuibului"
??????????????
sa incepem cu felicitarile:
BRAVOOO,IRINA!!!!

BUN VENIT PE LUME BEBE RARES!

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Jasmine spune:
irina - FELICITARI SI BUN VENIT BEBE RARES!!!!! 
mihaela si oanka - la pat cu voi,sunt sanse sa mai tineti iepurasii in burtici
child - ai deja 38+,cu siguranta totul va fi OK,capul sus!
33+ 
asteropipan spune:
e clar, nu functionez la parametri normali in momentul asta
am trimis mesajul fara sa vreau, din greseala
sa continui cu felicitrile:
BRAVOOO,OANA!!!!!! pentru primul alaptat

iti doresc sa ai mult laptic si un pitic papacios

sa punem si niste zbenguite pt dragele noastre colege:

HAI GREENFROG , LORIANGI , OANKA!!!!! 
CHILD suntem alaturi de tine
fii tare, sigur totul va fi bine![]()
IOANA despre sot ce sa zic- sa ii fie rusine ca nu stie sa aprecieze ce familie are alaturi. eu una, sper, sa-i lumineze Dumnezeu mintile si sa inteleaga ca voi sunteti cele mai importante fapturi in viata lui. hai, fii tare pt puii tai
si o 
pupici si la restul burticutelor

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
vladimirescu spune:
b]Oanka draga, ma gindesc la tine si iti tin pumnii. Fii curajoasa si senina, cit poti - desi imi imaginez ca ai mari emotii... Totul va fi bine, ai sa vezi. Sa nu-ti fie teama ca astepti acasa, chiar daca incepe travaliu sau mai stiu eu ce, inca n-am auzit de femei care sa nasca in masina in drum spre spital, chiar daca locuiesc departe de spital, asadar fii increzatoare caci totul va fi bine... Eu am stat 2 saptamini la prima sarcina cu colul deschis si nu s-a declansat nici un travaliu, nimic. Deci, curja, mai odihneste-te cit poti si asteapta cumine marea intilnire cu Mariuca ! 
Ioanaa28[/b]... of, of! Imi dau seama ca treci prin clipe f grele... Ai rabdare, draga mea, respira adinc si indura, toate spre binele copilului tau. Fata de sanatatea lui si a ta, crede-ma, orice altceva paleste, nimic nu conteaza... Eu asa mi-am impus sa gindesc. Sotul tau e un mare prost sa-ti zica acum asa ceva, ca de fapt nu si-a prea dorit copilul... Eu banuiesc ca nici macar nu e adevarat, a zis si el asa la supaare, poate asa a simtit pt citeva clipe, din cind in cind, si acum i se pare ca asta e marele adevar... Lasa-l in boii lui, se vede ca nu e copt la minte... ai sa vezi cind se mareste copilasul cum o sa fie nebun dupa el - pot sa jur ca asa va fi daca tu ai grija sa fii diplomata si sa-l apropii de copil, incet-incet, cu subtilitate... Acum concentreaza-te pe nastere, sa aduci copilul pe lume cu bine, apeleaza la rude si prieteni sa fie alaturi de tine, si la noi, ca vezi ca -ti sintem multe prietene. Cit despre cariera... ai rabdare, vine si ea. Banuiesc ca nu ai nici mcar 30 ani ... eu am 42, am avut timp de cariera, asa cum o sa ai si tu. Sint sigura ca vei fi f buna cind te apuci serios, pt ca se vede ca esti pasionata. Si vei deveni din ce in ce mai independenta. Oricum, lucrul cel mai important si grozav in viata l-ai facut deja: copiii tai. Asa ca bravo tie!!!
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Mesaj de la Oana : Am fost la primul alaptat. Wow ce senzatie, ce sentimente poate trezi in tine un bot de om. De maine ne muta in salon si sper sa ne descurcam. E tare scump Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Ma bucur mult, ca in sfarsit si-a vazut Oana bebelusul..
Am vazut si eu pozele..e un frumos
. Sa fie sanatos si tu sa te refaci ca sa-l poti creste.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog ce bine ca bebe eric este mancacios si ca oana se simte bine! am si eu bagajul la usa ca sa zic asa, maine la 8 dimineata suntem la spital. am luat cateva nr de telefon, va dau de stire indata ce pot! Petru GabrielAMR ore pana maine la 8:00 |
Iti doresc sa ai o nastere usoara.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!