Jocul cu carti 2.4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Madam Bovary?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Daaa!
(De ce va zic de madame asta; am citit aceasta carticica, sunt patru povesti publicate in Plai cu boi. In paranteza la paranteza carticica a fost f greu de citit intrucat e legata cu susul in jos inchid paranteza la paranteza. Putini scriu romaneste ca Mos Neagu; in carticica asta povesteste ca el a invatat sa scrie mai bine de la Flaubert, dupa metoda profesorului de franceza pe care l-a avut in liceu, si anume sa-ti alegi un autor cu stil si scriitura perfecte si in fiecare seara exact inainte de culcare sa citesti o pagina si numai o pagina ca sa adormi cu perfectiunea in minte si in gand. Nu stiu daca functioneaza, dar mi s-a parut tare dragut.)

Mergi la inceput

Laura, ce simpatic povesteste mosul acolo. Eu nu vreau sa scriu, altminteri ideea era foarte buna. Si apoi, nu-mi sta in fire sa citesc o pagina, ori toata cartea, ori deloc.

Jocul:
O imparateasa si un mag, isi citesc din ochi dragostea. Roman scris de un foarte cunoscut scriitor autohton.
Edit: intrigi, tortura si moravuri bizantine in contrast cu raceala de gheata a dreptatii.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Era Creanga de aur a lui Sadoveanu.

La poalele unui munte african, intr-un safari, un barbat agonizeaza in asteptarea mortii.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ingrid eu sunt suparata pe tine ! Sa pui acolosha creanga de aur su sa nu astepti mai mult !

On topic : "Les Neiges du Kilimanjaro" ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Ingrid eu sunt suparata pe tine ! Sa pui acolosha creanga de aur su sa nu astepti mai mult !

On topic : "Les Neiges du Kilimanjaro" ?

Mik.

Sa inteleg ca ti-a placut cartea? Admirabila scriere.
Da, e corect raspunsul, tu urmezi.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

O dragoste cu nabadai in mai multe locuri de pe glob intre un el aproape perfect si o ea care nu merita.

(Da, Ingrid, ador Sadoveanu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu am stiut cartea si autorul la Creanga dar sub nici o forma nu am putut sa-mi amintesc titlul. Pe Sadoveanu mult l-am iubit mai ales in copilarie, si Mitrea Cocor am citit. Frumos tare jocul asta cu carti, ne amintim de tot felul de comori.
Nu stiu raspunsul, deci pe mine sa nu contati

Mergi la inceput

Actiunea incepe in cartierul Miraflores.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Daca n-ar fi fost hint-ul cu Miraflores, as fi spus "Bridget Jones: The Edge of Reason" de Helen Fielding .

Mergi la inceput