Jocul cu carti 2.4
Raspunsuri - Pagina 17
Ingrid S spune:
Rapida ai fost. Bravo!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Llaura spune:
Scriere autobiografica a unui cunoscut scriitor roman, in care acesta sta in prima banca si invata la chimie
Gata, ca de acuma am de organizat botez si nimic nu-i bine: data e in post, nasii necununati. Nu numai ca m-am nascut intr-o tara uniforma, dar nici cand am plecat n-am plecat de tot
Llaura spune:
Nasii sunt prieteni buni s-ar fi si cununat saracii Trebuie sa existe o solutie pana la urma
beshter spune:
Istoria unei familii expusa cu ajutorul flashback-urilor si povestirilor in povestire in decursul unei singure zile.
Tema romanului e opozitia dintre cei care s-au infruptat din 'impartasania bivolului' si cei care au acceptat 'impartasania mielului'.
beshter spune:
Sosirea unui strain - fost nazist - da peste cap echilibrul interior al unor arhitecti 'stratificati' pe trei generatii.
Unul dintre arhitecti joaca biliard in fiecare zi la aceeasi ora, in acelasi loc.
beshter spune:
Autorul e considerat, alaturi de Gunter Grass, unul dintre exponentii de seama ai literaturii germane postbelice si una dintre vocile 'vinovatiei colective'.
A mai scris 'Opiniile unui clovn', 'Onoarea pierduta a Katarinei Bloom' si e unul dintre scriitorii mei preferati:)
beshter spune:
Era 'Partida de biliard de la noua si jumatate' - Heinrich Boll
_
Trei frati in conflict cu tatal. Cand cel din urma e ucis, primul dintre frati e banuit de crima.