Jocul cu carti 2.4

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Rapida ai fost. Bravo!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Scriere autobiografica a unui cunoscut scriitor roman, in care acesta sta in prima banca si invata la chimie

Gata, ca de acuma am de organizat botez si nimic nu-i bine: data e in post, nasii necununati. Nu numai ca m-am nascut intr-o tara uniforma, dar nici cand am plecat n-am plecat de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Romanul adolescentului miop?

Si ce daca-i in post?

Mergi la inceput

Nasii sunt prieteni buni s-ar fi si cununat saracii Trebuie sa existe o solutie pana la urma

Mergi la inceput

Istoria unei familii expusa cu ajutorul flashback-urilor si povestirilor in povestire in decursul unei singure zile.
Tema romanului e opozitia dintre cei care s-au infruptat din 'impartasania bivolului' si cei care au acceptat 'impartasania mielului'.

Mergi la inceput

Sosirea unui strain - fost nazist - da peste cap echilibrul interior al unor arhitecti 'stratificati' pe trei generatii.

Unul dintre arhitecti joaca biliard in fiecare zi la aceeasi ora, in acelasi loc.

Mergi la inceput

Autorul e considerat, alaturi de Gunter Grass, unul dintre exponentii de seama ai literaturii germane postbelice si una dintre vocile 'vinovatiei colective'.
A mai scris 'Opiniile unui clovn', 'Onoarea pierduta a Katarinei Bloom' si e unul dintre scriitorii mei preferati:)

Mergi la inceput

Era 'Partida de biliard de la noua si jumatate' - Heinrich Boll

_

Trei frati in conflict cu tatal. Cand cel din urma e ucis, primul dintre frati e banuit de crima.

Mergi la inceput

Fratii Karamazov?

Mergi la inceput

Mergi la inceput