Jocul cu carti 2.4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pina vine beren, pot sa raspund io? La drum cu matusa-mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Hey, not fair! Daca voi va inchipuiti ca intre 6:43 a.m. si 7:04 a.m. (cu fiica-mea matinala cum este iar eu due in class la 9:30) mai apuc sa si raspund ...

Lilanda a nimerit-o fair and square.

Va amintiti un film similar (sort of) cu Fernandel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Lilanda, bravo!
Beren, n-ai fost destul de iute. Si eu cu copila, daca ar fi dupa ea n-as mai scrie deloc, asa mai fur cateva minute, apoi la servici la fel...se aduna.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

O familie neconventionala si un drog nefunctional care ar trata spaima de moarte

beren, baga un extemporal la studentii aia-i tai, ca sa ai timp si de forum acilea :))

Mergi la inceput

White Noise?

Lilanda, ar fi bine cu extempora, dar i-am 'cancelat' vineri, vine spring break ... mai trebuie sa si predea cineva :))

Ingrid, eu nu-s iute deloc, doar foarte condimentat iar 'tornada' mea cea mica e de gradul 5 ... imposibil de furat secunde de la ea.

Mergi la inceput

Da, White Noise e

(spring break deja?? Aici abia se termina aia de iarna!! Sper cu tot cu iarna )

Mergi la inceput

Povestea a doi oameni nascuti la mii de killometri distanta in aceeasi zi si care nu au in comun decat zelul de a reusi in viata.

pai acolo la voi sub cercul polar cred si eu :)) Io cand ma gandesc la ceturile de la Elsinore, brrr ...

Mergi la inceput

Cain si Abel??

Ahh, nu-i asa frig de obicei. Si daa, it's something foggy to Helsingør - prima oara am auzit de Elsinore in cartea de memorii a lui Claire Bloom. Noroc ca zise si de Hamlet, de-am priceput unde s-a desprins ea de Richard Burton :))

Mergi la inceput

Kane and Abel, da. :))

Amintirile mele studentesti includ un festival numit Kuviasungnerk/Kangeiko, in mijlocul iernii; printre altele, studentii alearga sumar imbracati prin zapada si sar in apa ... thanks but no thanks.

Mergi la inceput

O cartulie cu povestiri moralizatoare, plina de verva si haz. Intr-una din povesti, autorul retraieste socul tehnologic pe care i l-a pricinuit o buda japoneza

Mergi la inceput