La ce film sa-mi duc copiii?

La ce film sa-mi duc copiii? | Autor: nicoletag

Link direct la acest mesaj

Baietii mei care au 5 si 7 ani ma tot bat la cap sa-i duc la cinematograf la film, atmosfera, popcorn, tot tacamul. Din ce ruleaza acum in cinematografe, la ce filme ma sfatuiti sa-i duc, tinand cont de varsta lor?

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(7,5 ani) si Radu (5,5 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In Finlanda a sosit de curand in cinematografe filmul "The Princess and the Frog". Nu cunosc care este motivul pentru care limita de varsta la el este de 7 ani in aceasta tara, dar aceste limite uneori difera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si eu recomand "The Princess and the Frog". Fetitele mele imi fac capul calendar cu filmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Hmm... nu stiu ce sa zic. Eu am vazut "The Princess...", dar unele scene sunt destul de ... puternice pentru un copil de 5 ani. Vezi, de ex, linkul asta

. Daca micutul tau obisnuieste sa vada scene asemanatoare celei de la sfarsit fara sa se sperie, atunci nu vad de ce nu. Oricum, sunt putine filme destinate copiilor la cinematografe in perioada asta.

Va doresc sa aveti o experienta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

pentru cine-i interesat: am fost in week-end la film "Alvin si veveritele 2", dragut, merita de mers cu copiii, chiar daca nu-i dublat in romana micutii inteleg actiunea, a fost super.
erau multi copii in sala, s-au distrat pe cinste.

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alvin si veveritele...nu doar ca fiica-mea a ras si a dansat intr-una dar si eu m-am amuzat copios. E haios filmul si e usor de urmarit de catre copii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput