La ce film sa-mi duc copiii?
Baietii mei care au 5 si 7 ani ma tot bat la cap sa-i duc la cinematograf la film, atmosfera, popcorn, tot tacamul. Din ce ruleaza acum in cinematografe, la ce filme ma sfatuiti sa-i duc, tinand cont de varsta lor?
Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(7,5 ani) si Radu (5,5 ani)
Raspunsuri
aiska spune:
In Finlanda a sosit de curand in cinematografe filmul "The Princess and the Frog". Nu cunosc care este motivul pentru care limita de varsta la el este de 7 ani in aceasta tara, dar aceste limite uneori difera.
cristina1974 spune:
Si eu recomand "The Princess and the Frog". Fetitele mele imi fac capul calendar cu filmul asta.
ligia1112 spune:
Hmm... nu stiu ce sa zic. Eu am vazut "The Princess...", dar unele scene sunt destul de ... puternice pentru un copil de 5 ani. Vezi, de ex, linkul asta
Va doresc sa aveti o experienta minunata!
nicoletag spune:
pentru cine-i interesat: am fost in week-end la film "Alvin si veveritele 2", dragut, merita de mers cu copiii, chiar daca nu-i dublat in romana micutii inteleg actiunea, a fost super.
erau multi copii in sala, s-au distrat pe cinste.
Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei si Radu
madau spune:
Alvin si veveritele...nu doar ca fiica-mea a ras si a dansat intr-una dar si eu m-am amuzat copios. E haios filmul si e usor de urmarit de catre copii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX