Ajutor...Cazare Baile Herculane

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Tot la Trandafirul Galben am stat si noi. Curat, liniste, piscina, masa ok.
Ne-a placut atat de mult incat in anul urmator am revenit.

P.S. Era vara si a fost frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Recomand El Plazza...am stat acolo 10 zile, a fost super! Era curat peste tot, mancare buna, parcare, curte cu iarba si flori, leagane, teren de tenis/basket, mese cu loc de gratar, biliard, piscina... ne-a placut si sigur vrem sa mai mergem! Zona e linistita si se poate ajunge pe jos in oras in 5'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Tdi e si foarte mare Herculanele...ca strabati centrul in 5 minute

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Tdi e si foarte mare Herculanele...ca strabati centrul in 5 minute

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Centrul nu e mare, ca daca stai, de exemplu, la Trandafirul Galben, ai nevoie de jumatate de ora de mers cu copiii dupa tine ca sa ajungi pe jos in centru. Orasul nu e mare ca latime, dar lungimea e destul de mare.

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Pe mine ma intereseaza cazare, in camera stam doar cand dormim pentru ca o sa fim plecati sa vizitam ceea ce este de vizitat pe acolo.Am mai fost la Herculane , dar am stat doar o zi si am vizitat doar centrul.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Iti recomand Pensiunea El Plazza. Foarte frumoasa, curat, camere frumoase, curtea interioara super....lasam copilul singur in curte( atunci avea 6 ani), leagane,tobogane, teren de baschet, piscina exterioara, masaj, fitness. Restaurantul foarte frumos, si acolo am mancat cele mai bune clatite cu branza dulce si stafide la cuptor....plus alte preparate. Toata mancarea este proaspata, pastravii se aduc chiar in ziua respectiva, totul proaspat. Noi ne-am simtit foarte bine.daca te mai pot ajuta cu alte impresii, cu placere. Vrem s arevenim si noi, dar in primavara...este superb peisajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Cum este drumul de la Bucuresti la Herculane? Sunt portiuni stricate? Estimativ, cam cate ore se fac de la Bucuresti la Herculane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Dana,

pana la urma unde ai stat? da-ne si noua informatii despre El Plazza, in cazul in care ai ales sa stai acolo.

s-ar putea ca in vara sa dam o fuga la Herculane si sunt curioasa daca merita pensiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ubi

Cum este drumul de la Bucuresti la Herculane? Sunt portiuni stricate? Estimativ, cam cate ore se fac de la Bucuresti la Herculane?

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
http://www.flickr.com/photos/22719576@N08/

Drumul e f. bun pana la Severin, sunt insa probleme apoi, pe malul Dunarii pt. ca se lucreaza la multe viaducte si sunt semafoare. In timpul saptamanii cred ca e destul de aglomerat din cauza tirurilor. In mod normal ar trebui sa faci vreo 5 ore, 5 jumate, acum insa s-ar putea sa faci mai mult. Cred ca sunt vreo 400 km.

Mergi la inceput