Fetele din Austria (30)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
Chiar n-am dat de mult timp pe aici :).
Nicoleta. intereseaza-te la Oberlaa. Apa e Heilquelle cu mult sulf, probabil ca au si clor, insa o concentratie mult mai mica decat in alta parte. Da insa un telefon si intreaba :)
Nicoleta spune:
Adina!! Multumesc! Ii voi spune sotului sa sune.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
kemimay spune:
Salut la toate fetele!!!
Nu v-am mai citit de multa vreme....
Sper ca sunteti bine si voi si puiutii vostri. Va pup si numai bine.
greiere spune:
Buna. M-ar putea ajuta si pe mine cineva din Viena cu o informatie? In ianuarie in drum spre partia de ski vom face o oprire in Viena pentru o noapte/ doua si cautam cazare ieftina, desigur . Voi stiti pensiuni cu preturi ok in Viena sau pe aproape? Eventual in partea cu SCS-ul. Am gasit una cu 14 euro de persoana dar in camera cu 6 paturi si am citit despre Vila Lucinel, cam 20 euro de persoana si cu mic dejun. Astept si orice alte ponturi (locuri de vizitat, magazine, pe unde se mananca bine si alte lucruri interesante) sunteti dispuse sa dati .
Giova spune:
Buna fetelor!
vin si eu cu o intrebare: stiti cumva cand sunt reducerile din iarna? in cat ianuarie incep?
Multumesc frumos!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Orhidee23 spune:
La H&M(la copii mai mult)sunt deja reduceri bunicele...dar cand incep toate reducerile,ma intereseaza si pe mine...stie cineva?
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Zic hai sa mai arunc si eu un ochi, sa vad daca am trecut de pagina 9
Doresc si eu tuturor un an mai bun cu sanatate si bucurii!
Noi am inceput anul cu planuri de vacanta. Vrem sa mergem la inceputul lui martie din nou la ski, ca Larei i-a placut mult ultima oara. Am facut deja rezervarile, speram sa avem vreme buna.
toate cele bune
Adriana
LauraOana spune:
hallo austriecelor! ce mai e nou pe aici? vad ca muuulta liniste..:)
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
DanutaD spune:
Buna,
urmeaza sa ne mutam la Viena in aproximativ 1 luna. In perioada asta cautam gradinita pentru copilul mare (3 ani).
In principiu noi am vrea sa mearga la gradi in limba germana, dar nu am gasit inca nimic in zona in care vom locui (Bezirk 19).
Am cautat pe www.kinderdrehscheibe.at si am vazut ca mai sunt locuri la gradinite Montessori. Aveti vreuna copii la gradi de acest tip? Inteleg ca metoda Montessori e populara in Austria.
Daca nu reusim sa gasim nimic in germana ne gandim sa ne reorientam catre scoala internationala.
Are cineva copii la gradinita din cadrul VIenna International School?
Aveti vreo recomandare pentru mine? Incep sa ma panichez la ideea ca voi sta intr-o alta tara, cu un copil de 3 ani care nu are gradi si altul de 5 luni.
Multumesc
D