Fetele din Austria (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Corina, din pacate nu te pot ajuta cu info :(. Sanatate multa colegei tale.

Am un anunt pentru cine este interesat: donez masina de spalat rufe, functionala. Cu un mic defect (reparabil: un contact slab la butonul Start). Masina se afla in bezirk-ul 22. Rog seriozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Corina nu stiu cum sta treaba cu translatorii, insa am vazut un reportaj din Ro despre romanii care vin sa se trateze la AKH si se pare ca sunt filiere se cunosc se pot recomanda direct acolo...dar daca sotul vorbeste engleza eu zic ca se descurca, termenii medicali din engleza seamana mult cu cei romanesti.

Uite ce am gasit la o simpla cautare cu google.ro:

http://www.craiovaforum.ro/sanatate-masaj-fitness-cosmetica-saloane-infrumusetare/traduceri-medicale-si-servicii-de-interpretariat-la-medici-si-spitale-din-viena-773090.html

http://www.mergladoctor.ro/index.php?id=14

http://www.origami.cc/ro/despre-noi/servicii/

Sanatate!

Mergi la inceput

Si daca tot a dat Nicoleta tonul la donatii, vorba vine , anunt si eu si pe calea asta ca donez un fotoliu culoare alb-crem, stare buna, pe roti. Doritorul trebuie numai sa vina sa-l ridice de la adresa noastra, aflata in bezirk 22 zona Donauspital.

Mergi la inceput

Dana, si tu?

Mergi la inceput

da Nicoleta, am zis sa incerc sa popularizez fotoliul meu si asa, poate isi gaseste un nou stapin...e bun si ar fi pacat sa ajunga la gunoi :( cand sigur pe undeva e cineva caruia i-ar prinde bine...

Mergi la inceput

Anuntul meu nu mai este de actualitate.

Mergi la inceput

Am uitat sa postez si eu, s-a rezolvat cu fotoliul, nu mai e disponibil

Mergi la inceput

Salut.

Ia sa vedem daca se activeaza subiectul...

Am intrat si noi in hora cu stickere de la Spar si Billa. La Spar mai devreme, avem albumul complet. La Billa cam tarziu, mai avem nevoie de 55 de stickere.

Avem foarte multe dubluri de la Billa, si la Spar.

Este cineva interesat sa faca schimb?

Noua ne mai trebuie de la Billa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 13, 14, 16, 17, 25, 26, 27, 28, 31, 37, 39, 40, 42, 51, 52, 54, 59, 62, 66, 88, 90, 91, 94, 100, 104, 110, 120, 123, 130, 133, 140, 141, 143, 150, 151, 155, 156, 158, 160, 162, 164, 170, 175, 184, 188, 189, 209. Ne ajuta cineva?

Voua ce stickere va mai trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Buna, fetelor! Am si eu o intrebare. Visez sa imi cumpar un kimono yukata japonez (si sa il port la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului sotului meu!) si cum in Romania nu exista, in Japonia nu ajung, insa sotul meu va pleca in Austria peste 2 saptamani, stiti cumva vreun magazin japonez care vinde asa ceva in Viena?
Multumesc muuuult!

Mihaela Zaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana95 spune:

Buna ziua tuturor fetelor din Viena. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns: in luna iulie baiatul meu va ajunge la aeroportul central din Viena, iar hotelul este Le Meridien, peste drum de Opera; cu ce poate sa ajunga mai usor si mai ieftin in centrul orasului ? M-am uitat pe site-ul aeroportului, dar nu m-am lamurit prea tare, am vazut si autobuze(dar nu cunosc zona in care ajung), iar cla taxiu nu am vazut preturile; va rog sa ma ajutati cu un raspuns, eu sunt sponsorul acestei excursii si vreau sa iasa bine de la cap la coada. Va multumesc anticipat si va pup pe toate.

Mergi la inceput