Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

maurice felicitari pentru vestile bune!

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

In alta ordine de idei, pot sa merg!!! Inca schiopatez si de la asta ma cam doare spatele, la scari urc/cobor cate o treapta si dureaza destul de mult, dar am inceput sa fiu autonoma(sa ma duc cu metroul la servici fara sa ma duca baiatu' de manutza). La fiecare imbunatatire ma simt ca la olimpiada :) .
16+
Felicitari pentru progrese!!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Felicitari pt cuculeti.Deja numai carucioare din astea avem vad,sper sa am de unde alege daca va fi fetita.Asta sa fie treaba buna cu bebe.Sincer sunt speriata rau de tot.Astazi am intrat in a 19a sapt (si oficial in luna a 5a),burtica abia se cunoaste,bebe nu da nici un semn,inca imi mai este rau si colac peste pupaza m-a speriat si sora mea.Dupa ce ca vineri am vomat toata ziua (inclusiv de la o cana de ceai),astazi mi-a fost rau de la o banala raceala.Si bineinteles ca a inceput ea sa ma streseze la telefon ca daca in 3 zile nu imi trece raceala mi se va opri sarcina din evolutie (i-a zis ei nu stiu ce desteapta asta),ca daca vomit 3 zile la rand iarasi voi pierde sarcina din cauza dezhidratarii si ca mai bine renunt la doctorita mea din Iasi si sa ma dau pe mana nebunilor si tampitilor de doctori din Barlad,ca vezi dom'le in vara o sa nasc pe strada si nu ajung eu pana la Iasi.Dupa parerea ei medicii din Barlad sunt extraordinari de buni (ea stie un singur caz cand a mers totul ok la nastere,eu stiu vreo 7 cu mari probleme numai din cauza medicilor de aici) si ca daca ma apuca nasterea nu ma primeste nici unu de aici daca eu am medicul in Iasi.In fine,eu oricum am intrat in panica mai ales ca toti imi zic ca burtica e mica tare si ca e o problema daca nu misca acum (sincer nu am luat nici o vitamina).Sunt disperata,am ajuns sa ma gandesc la ce e mai rau mai ales ca nu am mai fost la un eco de le 5 ian de cand aveam 12 sapt,iar eu abia lunea viitoare sunt programata la morfofetala.Off
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

aveti un spor la scris

am ras de nu ma mai puteam opri la povestile cu sotu in sala de nastere
la prima sarcina am zis ca il chem si pe el cand se apropie momentul...dar cand m-au luat durerile mari am uitat de el l-am sunat dupa...
doctorita ia zis ca am nascut usor...deci ce sa-i mai spun eu ce chin am tras daca doctorita a zis ce a zis....asa ca la sarcina doi...sigur trebuie sa fie prezent sa vada cu ochii lui ce e nasterea

Racusor-felicitari pt "cuculet"
Dragaica-inainte de a naste eu...eram in sala de nastere ma pregateau pt epidurala...am vazut o nastere si pe langa nastere sa produs si evenimentul chiar pe halatul doctoritei care a facut o fata si a comentat urat fata de gravida de ce nu a facut clisma

nu stiu ce sa mai mananc...nimic nu mi se pare bun...

n buna...somnic usor

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Felicitari pt cuculeti.Deja numai carucioare din astea avem vad,sper sa am de unde alege daca va fi fetita.Asta sa fie treaba buna cu bebe.Sincer sunt speriata rau de tot.Astazi am intrat in a 19a sapt (si oficial in luna a 5a),burtica abia se cunoaste,bebe nu da nici un semn,inca imi mai este rau si colac peste pupaza m-a speriat si sora mea.Dupa ce ca vineri am vomat toata ziua (inclusiv de la o cana de ceai),astazi mi-a fost rau de la o banala raceala.Si bineinteles ca a inceput ea sa ma streseze la telefon ca daca in 3 zile nu imi trece raceala mi se va opri sarcina din evolutie (i-a zis ei nu stiu ce desteapta asta),ca daca vomit 3 zile la rand iarasi voi pierde sarcina din cauza dezhidratarii si ca mai bine renunt la doctorita mea din Iasi si sa ma dau pe mana nebunilor si tampitilor de doctori din Barlad,ca vezi dom'le in vara o sa nasc pe strada si nu ajung eu pana la Iasi.Dupa parerea ei medicii din Barlad sunt extraordinari de buni (ea stie un singur caz cand a mers totul ok la nastere,eu stiu vreo 7 cu mari probleme numai din cauza medicilor de aici) si ca daca ma apuca nasterea nu ma primeste nici unu de aici daca eu am medicul in Iasi.In fine,eu oricum am intrat in panica mai ales ca toti imi zic ca burtica e mica tare si ca e o problema daca nu misca acum (sincer nu am luat nici o vitamina).Sunt disperata,am ajuns sa ma gandesc la ce e mai rau mai ales ca nu am mai fost la un eco de le 5 ian de cand aveam 12 sapt,iar eu abia lunea viitoare sunt programata la morfofetala.Off
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

sora -ta ii nebuna..
ii periculoasa raceala in prima perioada...si nici atunci nu-i cum zice ea.. iar despre vomat...nu stiu unde doamne iarta-ma a auzit aberatiile alea.. eu am avut colega care a vomat pana in ziua in care a nascut...si a fost ok.. nu te lua tu dupa toata lumea..ca nu toate burticile sunt la fel.. am vazut gravidute care la 4 luni aveau un burtoi de zicei ca sunt in 7 luni ..si altele care trebuiau sa nasca si nu prea ziceai dupa cum arata burta...astea sunt prostii depinde de fiecare in parte..potoleste-te si linisteste-te..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

du-te la medicul de familie sau suna-ti ginecologul... sa vorbesti si cu ei...dar linisteste-te..

15+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

sora ta ar trebui sa te sustina nu sa-ti faca ganduri negre si inima rea...daca e burtica mica nu inseamna ca bebe nu bine...sau ca pierzi sarcina de la raceala...pt linistea ta poti merge sa faci o ecografie acolo la barlad sa vezi ca bebe este bine...poti lua elevit sau materna,medicul nu ti-a recomandat nimic?la ce medic mergi?...sunt sigura ca bebe e ok...

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Seara buna burticutelor! Lipseste omul cateva ore si... am cedat, sunt la pagina 2 si mai am pana la 15 de recuperat... vechiul capitol l/am dovedit

Mergi la inceput

Mersi de sustinere.Sincer m-ai facut sa ma simt mai bine.Pai ma gandeam ca maine sa ma duc la un ecograf aici in Barlad,nu prea mai pot astepta pana luni.Dar in seara asta inainte de somn voi face un mic control la burtica si daca simt bebe pe acolo si diferente maine dimineata,voi sta linistita pana luni.Astazi mi-am sunat doctorita si sincer am ramas cu un gust amar dupa converstia cu ea. A fost foarte sictirita,am reusit sa vorbesc doar un minut cu ea la tel,nu a vrut sa imi dea informatii despre cabinetul unde voi face morfofetala (noroc de sotu ca lucreaza in Iasi si dupa cateva telefoane m-a programat deja).
Iar in legatura cu sora mea,e vorba de invidie.in 2004 a pierdut o sarcina sau a facut avort (pt mine inca este un mister acest lucru) si astazi cand a aflat ca deja suntem 5 bucati verisoare toate cu 5 si respectiv 2 luni de sarcina nu i-a picat foarte bine.
Acum sincer tot ce conteaza e sa fie bebitzu meu sanatos
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

noapte buna fetelor..va las ca-mi pica ochii in gura de somn..

15+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Bambolletasunt la doctorita Dalas Ecaterinala Cuza Voda.Mi-a spus de Elevit insa ea a zis ca nu recomanda vitamine la paciente,mai bine e sa le ia din fructe si legume.Insa cred ca o sa discut cu Nemesculuni la morfofetala despre acest lucru
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput