"Atentii" de 1 si 8 MARTIE pt educaoare la gradi
Buna,
Suntem si noi in primul an de gradi, si cum urmeaza zilele de 1 si 8 martie, as vrea sa stiu cum procedati voi in astfel de ocazii.
Oferiti cadouri, sau doar cate un buchet de flori pt Doamna educatoare si directoare.
Precizez ca e o gradi particulara.
Va multumesc
Raspunsuri
szivarvany spune:
Comitet de parinti aveti ?
Si depinde si de cum simti tu.
Dcaa esti multumita si duci cu drag un buchet de flori, nu vad nicio problema.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
miha81 spune:
Buna! Si eu sunt interesata de acest subiect. Si fetita mea este in primul an de gradinita si nu stiu cum sa procedez. Are 2 educatoare, mai sunt 2 infirmiere si mai exist#259; #351;i o directoare...oare ar trebuie sa le duc ceva la toate. Men#355;ionez ca Bianca este la o gradini#355;#259; particulara.
pozeBianca
sorana spune:
Un martisor de 1 Marties i un buchet de flori de 8 martie.
Daca ai baietel- martisoare si pentru fetitele din grupa!
Sorana si Monica (7 ani)
anya spune:
Eu am doi baieti, unul la gradi (de stat) si unul la scoala. Martisoare vor duce la toate doamnele si domnisoarele (adica inclusiv colege). In plus mai merg si la karate, engleza, ftk - asa ca...faliment pentru biata mama
.
La scoala am dat niste banuti (30 lei) din care se va lua ceva simbolic doamnei de engleza si ceva "potrivit" invatatoarei. Probabil de 8 martie ii voi da si niste flori sa duca.
La gradi nu s-au strans bani (refuza educatoarele sa se stranga bani pt ele) si fiecare da sau nu. Ingrijitoarelorle voi pune niste banuti in plicul cu martisorul, la bucatarie voi trimite un pachet de cafea iar doamnelor...inca nu stiu. Le voi lua ceva, dar nu foarte scump.
Cand am avut copilul la gradi particulara - cadourile erau flori si ciocolata. La stat...am mai pus ceva
.
roxanaz spune:
si noi ducem martisor, un buchet de flori si pentru fetite martisoare. eventual si o cutie de bomboane... daca simti ca asa e ok.
Roxana
AdiS spune:
Citesc aici despre dat martisoare fetitelor din grupa.
"mister" este grupa mijlocie. Credeti ca este cazul sa ii povestesc si sa ii dau aceasta sarcina? Mie mi se pare cam mic si complicat pentru el sa faca asa ceva. Pentru miss zic ca are antrenament dar pentru dat la fetite as zice ca nu. Sau poate il subestimez.
De pe la ce varsta/grupa/clasa au dat baietii vostrii martisoare la fetite?
anemona spune:
Noi pana acum (gradi privata) in fiecare an am dus martisoare de 1 Martie si cate un buchet de flori de 8 Martie. Anul acesta probabil vom proceda la fel.
AdiS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha81 Buna! Si eu sunt interesata de acest subiect. Si fetita mea este in primul an de gradinita si nu stiu cum sa procedez. Are 2 educatoare, mai sunt 2 infirmiere si mai exist#259; #351;i o directoare...oare ar trebuie sa le duc ceva la toate. Men#355;ionez ca Bianca este la o gradini#355;#259; particulara. pozeBianca |
Da, am fost eu la gradi cu el si le-am impartit impreuna. Dar cred ca numai de 1 Martie. De 8 Martie imi amintesc numai ca a mers "mister" cu un singur buchet de flori pentru miss. Sper sa fi ajuns si intreg pana la ea. Intre timp a mai acumulat experienta si cu alte ocazii.
Adriana mica spune:
AdiS, Dudu a dus martisoare la colege si anul trecut, cand avea 2 ani si jumatate. L-a ajutat educatoarea sa le imparta. Anul asta (grupa mica) i-am cumparat o cutie cu ursuleti in care sa le tina, de abia asteapta momentul cand le va imparti.
Revenind la subiect, noi ducem martisoare de 1 Martie si flori de 8 Martie. Nu se strang niciodata bani pt cadouri colective. Martisoarele sunt diverse, de la variante confectionate manual (nu de noi!) pt fetite, pana la unele mai "deosebite" pt educatoare (de exemplu, un mic pandant de argint atasat pe o felicitare). Si noi mergem tot la gradi particulara.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdiS Citesc aici despre dat martisoare fetitelor din grupa. "mister" este grupa mijlocie. Credeti ca este cazul sa ii povestesc si sa ii dau aceasta sarcina? Mie mi se pare cam mic si complicat pentru el sa faca asa ceva. Pentru miss zic ca are antrenament dar pentru dat la fetite as zice ca nu. Sau poate il subestimez. ![]() De pe la ce varsta/grupa/clasa au dat baietii vostrii martisoare la fetite? |
al meu chiar din grupa mica, dar la varsta aia nu a prea inteles, in grupa mijlocie a fost chiar incantat sa le dea martisoare, acum la mare vrea unul deosebit pentru simpatia lui

Andries