*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Manu, da-s asa de scumpi cum fac ei prostioare impreuna, ba pitit dupa usi, ba sub cosul de jucarii, sunt mereu in miscare ghindocii. Ce tare-i poza de aici, cu ei dupa gratii . Si ce mijloace de transport viu colorate!
Corina, si eu care credeam ca stie ce puneti voi la cale. Nu tu ziceai ca ai scos-o la pensie sa cresca nepoti ?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
bebecris spune:
david e marait rau de tot...tusea este productiva...am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau ambroxol....am vazut ca i-a spart si maseluta...doar un coltisor....abia se zareste dar e gingia sparta
nu vrea nimic:nici apa, nici ceai, nici supa, nici...nimic...a facut iar f moale kk...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
malinas spune:
Bebecris, multa sanatate David.Am facut azi sufleul de branza cu mere, abia astept sa vad daca o sa-i placa lui david.
Corina, felicitari! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos!
fluturasha, multumesc de info legata de ochelari.
cameliam, ai comandat ochelari de soare din cei cu elastic sau clasici?
manumanu, am vazut poze si filmulet cu Radu si Anastasia.Tare dulci sunt.Anastasia este f delicata, iar Radu are niste ochi f frumosi, si amandoi sunt frumosi foc.
Am vazut ca pe site la mothercare sunt o multime de reduceri, din pacate nu livreaza in romania, ca tare mi-ar fi placut cateva lucrusoare.
Maine ne ducem sa-i facem lui David analizele.Sper sa fie totul bine.
Eu azi ma vopsesc din nou, fiindca nu ma pot obisnui cu culoarea asta spalacita, asa ca mai bine ma mai vopsesc o data.Sper sa mai am ce spala dupa experimentul asta.Tot vopsea vegetala mi-am luat.De data asta mi-am luat saten - acaju.Eu am vrut saten, iar liviu a vrut rosu, asa ca am zis sa fie la mijloc.Sper sa pot iesi din casa maine .
manumanu spune:
MUltumim, fetelor, pentru aprecieri! Da, de ziua lor au primit masinutele Chicco de la bunici, dar abia acum au inceput sa le "exploateze"... pe la Craciun-revelion impingeau la ele, acum dau din picioruse si se "deplaseaza" daca-i punem in ele. Iar Anastasia ia cate-un ursulet ("bobo", le zice ea ursuletilor) sau catelus, ii pune in masinuta si incepe s-o legene in sus si-n jos, cantand "na-ni..."... tre' sa prind momentul si s-o filmez!. Raducu le umple cu mingi si baloane si le impinge prin toata camera.
Am vazut si discutia despre triciclete, noi am luat unele de la Babycare, de pe site-ul www. articolecopii. ro (scoateti voi spatiile), dar inca nu le-am montat, asa ca nu va pot spune cum sunt... asa, m-am uitat la ele in pachet, par OK, si modelul ne-a placut f. mult (sunt cele la 145 ron cu partea din fata in forma de pisica). Sper ca se vor bucura de ele cand vine caldura. Deocamdata azi a plouat si ne-am plimbat doar in jurul casei in pauzele de ploaie.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
Manumanu ti-am admirat frumusetile! De unde le-ai luat masinutele?
Malinas poze, poze!
Eu sunt tare sucita: azi vreau sa ma vopsesc, maine nu mai vreau. Sunt nevopsita de pana sa nasc.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
GYNIE, masinutele le-am luat din carrefour, au fost la promotie in nov-dec la 250 ron (de fapt au fost "cadou" de la bunici), dar le-au primit "in avans" pt. ziua lor. S-ar putea sa mai fie sau sa mai intre la promotie acum in primavara.
manu
Darling_ spune:
Multumesc tuturor pentru urari si wooow inca o burtica, felicitari Corina, sper sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos si la termen.
Eu de abia pe 3 martie am prima eco, atunci voi avea raspusuri la o gramada de intrebari. Mi-e greata si vomit cam de 3 ori pe zi, nu mai pot manca decat cateva chestii, mi-e foarte somn si de abia treg de mine sa fac strictul necesar.
Otilia tu cum stai cu alaptatul? Eu inca alaptez insa au inceput sa ma doara sfarcurile din ce in ce mai rau si nu cred ca mai rezist mult. Ai de gand sa cumperi carucior din ala dublu? Eu am vazut modelul asta, ce zici? http://www.mothercare.com/Phil-Teds-3-wheeler-pushchair-including/dp/B001L2OSCW/sr=1-47/qid=1267025119/ref=sr_1_47/278-9648462-6979002?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
Malinas ai pm
Adriana si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
manumanu spune:
MALINAS, ce "cool" e David cu ochelarii lui mami!!! Si eu le-am luat asta-vara niste ochelari cu un elastic in spate, dar nu-mi mai amintesc de unde... parca dintr-un Miniblu...Probabil o sa le fie mai buni anul asta.
manu
Otiliav spune:
Adriana, mi-a trecut prin cap sa iau un carut asa dar oscilez, parca n-as mai investi in alt carut. Cel pe care-l avem, Maxi-Cosi Mura 4, e bun de exploatat pentru inca un bb. Mai repede as lua unul tip umbrela, usurel, pentru deplasari lungi, poate fi pus in cosul de la Mura si scos doar cand e Elisa obosita. In felul acesta bb va sta super-confortabil in landou/carut sport. Dezavantajul este ca nu pot iesi singura cu doi in carut. Si atunci mai bine trec la varianta B, sa pun la sasiu asa ceva http://www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/barnevogner/vogntilbehor/babytravel-stabrett.html
Cu sfarcurile si eu am patit-o, sugea si des atunci. Ar fi trebuit de atunci sa-mi dau seama de sarcina dar uite ca nu mi-a picat fisa. Acum nu mai sunt sensibila si vad ca productia merge.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Corina, si eu care credeam ca stie ce puneti voi la cale. Nu tu ziceai ca ai scos-o la pensie sa cresca nepoti ? Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Ba da, dar nu se astepta sa ne iasa din prima
Darling, multumesc si iti urez si eu sarcina usoara si bebe sanatos! Ce-ti doresti? Si pe mine ma dor sfarcurile de mor. Noi eram in plin proces de intarcare, dar Arianna iar a fost super bolnava. A facu tbronsiolita, era ca o carpa, nu manca nimic, si cerea non-stop san. I-am dat si acum nu mai scap de ea, asa ca m-am hotarat sa o las la mama 3 -4 zile, ca altfel nu cred ca scap.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+
POZE CU PRINTESA
BEBE2