*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 22
ginye55 spune:
Neatza!
O singura trezire azi-noapte! 

Isa fetita unei prietene, in jurul varstei de 2 ani, facea exact ca Raphael: se freca, se inrosea, transpira, gafaia, tot tacamul.
Din cate imi aduc aminte a renuntat de una singura la acest obicei. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
babyzapi spune:
Criss, Ginye 
S-a ameliorat rana, foarte buna crema. I-am pus de ieri dimineata la fiecare scutec schimbat, iar acum mai e doar putin rosu.
A venitcalare pe mine sa butoneze si el
pupici
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Ginye tot asa s-o tineti!

Iza uf, ce o fi pe bietul puiut!
Ma bucur ca e ok crema. Abia astept sa vad ce-ti spune medicul.
Noi avem deja 3 nopti FARA TREZIRI!
Se scoala de pe la 6 si un pic (oricum pe la 7 suna ceasul), dar este odihnit si vesel.
Il aud noaptea ca se mai trezeste, dar doar ca sa se intoarca de pe o parte pe alta...sau daca zice ceva si se ridica in picioare, e suficient sa-i spun sa puna capul la loc pe pernuta si se culca.![]()
Deci a invatat puiutul sa adoarma singur, cand trece de la un ciclu de somn la altul si este numai meritul lui!
...eu n-am facut nimic pentru asta, nu intentionam sa-l las sa planga ca sa invete.
Mananca in continuare foarte bine, ba de cand l-am intarcat, dupa somnul de pranz mananca si fructele cu placere (la masa de fructe aveam probleme de cateva luni, indiferent de perioada din zi cand o dadeam). Sper s-o tinem tot asa!![]()
poze aniversare 1 an
ginye55 spune:
Wow! Super Ami, 3 nopti fara trezire...cum o fi?...
Sa o tineti tot asa! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
bertha spune:
Buna dimineata!
Noi am avut o noapte grea, amandoi sunt raciti, Ioana a vomitat az-noapte din cauza secretiilor si Darius a avut accese urate de tuse. Ioana s-a reimprietenit cu batista bebelusului, a renuntat la proteste, mititica. Acum sunt veseli si zburdalnici, doar cu nasucurile avem probleme. Darius e trist ca iar sta acasa.
Ginye, ma bucur ca ati petrecut o noapte mai usoara.
Amalia, bravo, 3 nopti la rand e o performanta, daca ne amintim de unde ati plecat.
Babyzapi, pupam iubaretul mamei.
Din ce am citit, sunt manifestari considerate normale, indiferent daca noua ne place sau nu sa-i vedem asa.
Insa, daca isi produce singur suferinta, sigur ca trebuie sa intervii.
Malinas, eu butonam din juma'n juma de ora site-ul Medlife, la partea asta nu prea am rabdare.
Cred ca si tu mai incerci din cand in cand.
Da, laptopul era la un pret f mare pe site-ul ala, si in hypermarket gasesti mai ieftin, cam 70 lei cred. Oricum, 50 lei e un pret f bun.
Deschid capitol nou imediat.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Capitolul 104
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze