*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

O singura trezire azi-noapte!

Isa fetita unei prietene, in jurul varstei de 2 ani, facea exact ca Raphael: se freca, se inrosea, transpira, gafaia, tot tacamul. Din cate imi aduc aminte a renuntat de una singura la acest obicei.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss, Ginye

S-a ameliorat rana, foarte buna crema. I-am pus de ieri dimineata la fiecare scutec schimbat, iar acum mai e doar putin rosu.
A venitcalare pe mine sa butoneze si el

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata fetelor!
Ginye tot asa s-o tineti!
Iza uf, ce o fi pe bietul puiut! Ma bucur ca e ok crema. Abia astept sa vad ce-ti spune medicul.

Noi avem deja 3 nopti FARA TREZIRI! Se scoala de pe la 6 si un pic (oricum pe la 7 suna ceasul), dar este odihnit si vesel. Il aud noaptea ca se mai trezeste, dar doar ca sa se intoarca de pe o parte pe alta...sau daca zice ceva si se ridica in picioare, e suficient sa-i spun sa puna capul la loc pe pernuta si se culca.
Deci a invatat puiutul sa adoarma singur, cand trece de la un ciclu de somn la altul si este numai meritul lui!...eu n-am facut nimic pentru asta, nu intentionam sa-l las sa planga ca sa invete.
Mananca in continuare foarte bine, ba de cand l-am intarcat, dupa somnul de pranz mananca si fructele cu placere (la masa de fructe aveam probleme de cateva luni, indiferent de perioada din zi cand o dadeam). Sper s-o tinem tot asa!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Wow! Super Ami, 3 nopti fara trezire...cum o fi?... Sa o tineti tot asa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte grea, amandoi sunt raciti, Ioana a vomitat az-noapte din cauza secretiilor si Darius a avut accese urate de tuse. Ioana s-a reimprietenit cu batista bebelusului, a renuntat la proteste, mititica. Acum sunt veseli si zburdalnici, doar cu nasucurile avem probleme. Darius e trist ca iar sta acasa.

Ginye, ma bucur ca ati petrecut o noapte mai usoara.

Amalia, bravo, 3 nopti la rand e o performanta, daca ne amintim de unde ati plecat.

Babyzapi, pupam iubaretul mamei. Din ce am citit, sunt manifestari considerate normale, indiferent daca noua ne place sau nu sa-i vedem asa. Insa, daca isi produce singur suferinta, sigur ca trebuie sa intervii.

Malinas, eu butonam din juma'n juma de ora site-ul Medlife, la partea asta nu prea am rabdare. Cred ca si tu mai incerci din cand in cand. Da, laptopul era la un pret f mare pe site-ul ala, si in hypermarket gasesti mai ieftin, cam 70 lei cred. Oricum, 50 lei e un pret f bun.

Deschid capitol nou imediat.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Capitolul 104

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput