Ce ai schimba la partenerul tau de viata....
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
nu-i perfect al meu, dar nu-mi revin inca dupa atatia ani...cum de l-am gasit asa baiat bun si eu asa o scorpie cu acte in regula
parca-i o gura de aer proaspat acest topic, fiindca sunt atatea altele in care auzi doar de casnicii cu probleme
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Laura25 spune:
Deus, acu serios: asa fumator, nervos , tzipator din cand in cand, mi-e drag tare si il iubesc. Pt ca are alte o mie de lucruri pozitive care ma fac sa trec cu vederea cele negative. Dar cum intrebarea era ce as schimba ...
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mindy spune:
as vrea sa nu mai semene cu soacra cand se incrunta :(, daca se poate sa nu se incrunte deloc, sa zambeasca mai mult.
gabriella1 spune:
N-as schimba nimic. Daca as schimba ceva l-as face ,normal, dupa placul meu, adica as fi un "eu".M-ar scoate din minti sa "ma vad" ...
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
AkaManah spune:
Nu stiu ce aveti cu fumatul. E singura noastra bucurie "extracuriculara". Sa nu bei, sa nu fumezi, sa nu manaci mult, sa nu te uiti la altele, sa nu mergi la pescuit.... Pai unde e viata fetelor?! Trebuie sa ne facem "sufrageti" noi barbatii. :)))))
In orice caz apreciez romantismul vostru cand spuneti ca nu i-ati schimba decat pe iiiicii pe colo. Foarte fain.Imi place
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Laura25 spune:
Hai sa nu intram in discutii filosofale, dar ce treaba are fumatul cu 'traitul vietii'? Vrei sa iti traiesti viata? Cine te opreste?! Calatoreste, fa sport, mergi la meci, citeste o carte buna, iubeste, razi, ocupa-te de un hobby. Ce e pozitiv in fumat? Un singur argument pozitiv daca imi aduci, eu nu mai zic nimic.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabitza2005 spune:
Daca privesc per ansamblu as zice nimic . Daca l-as lua la bani marunti ar fi mai multe, cred ca as face o lista cu nimicuri: sa se barbiereasca mai des , sa fie mai atent la nimicuri ( sa aseze hainele cum trebuie, sa punea lucrurile exact de unde le-a luat...., sa stea mai putin la calculator...samd)
Dar cel mai important - sa faca un efort mai mare sa petrecem mai mult timp impreuna.
blackgirl0 spune:
Asta cu mai mult timp de petrecut cu familia, daaaa! Eforturi face el saracul, da' muncaa... Insa il inteleg, munceste ca sa avem ce manca!
Ce-as schimba: este fumator si eu nu suport fumul de tigara absolut deloc (tata a murit rapus de cancer pulmonar la 51 ani si a fumat chiar si cu 5 zile inainte de-a muri; ii tineam eu tigara ca mi-era ca o scapa pe el, deja era la pat, abia manca, oribil-oribil). Asta era, asa, un off-topic pt cel care considera ca tigara da "farmec" vietii!
Si gata! Iote, ca si eu am partenerul perfect!
Tisina spune:
Sotul meu perfect s-a schimbat in ultima vreme, si as vrea sa il fac la loc . Ce face? A inceput sa sforaie . Nu sforaie el prea tare, dar eu am un somn foarte usor. Mai poate fi reparat, sau imi iau dopuri de urechi?