Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dau o cafea fierbinte....
Am reinceput gradi si sper sa ne tina pana la vara cand luam vacanta ca am bolit destul.In continuare vreau caldura ca deja nu se mai poate.Ieri a batut un vant de am simtit ca duce casa cu totul.

Andreea eu am fost la chrurg la Calin Ordean , la pedi de pe Motilor.Am o prietena care si-a operat copilul de testicol necoborat tot la el.Noi mergeam cand era de garda sai dimineata devreme cand au consultatii la urgenta de la chirurgie.

Cristiana v-ati operat?

Raluca cum a fost la cresa?

Florina
faine chestii ai invatat.Sigur Elisei o sa-i placa la nebunie.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi! io cu in fata si cu gandul la ceaiul supradotat cu lamaie si miere ca e nevoie...

Stanca, nu l-am dus inca, pe motiv de muci intensi, grosi; ieri si Stefi a stat acasa pe acelasi motiv, azi e mai bine si s-a dus...

Florina, si mie mi-a placut melodia, dar si celelalte din acelasi "autor"

azi n-am kef de nimik... sa vedem daca ma pot aduna si organiza de ceva...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

am pus poze ceva mai actuale... sa vedem daca se si vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello gagici!

Raluca, se si vad ...ai copii mari si frumosi. Sa va traiasca si sa va fericeasca pe amandoi! Pfuai dar repede trece timpul. Shok!

Nika nou de declarat. Doar ca astept data de 20 ca pe painea calda in era comunista. Da-i cu solstitiul si caldura, ca zici ca nu mai vin. Si sper sa ma tziu fara depresii cauzate de mandra de vreme de afara. Bleah cu steluta si plus. Cah, cah, cah, ptiu, ptiu .

Repetam de zor la "Simpatie pentru diavol", un text misto tare, care l-am nascut noi trei, echipa, dintr-un text filosofic si imaginatia noastra, asadar el inca nu a fost spus pe scena niciodata. Ne schimbam macazul din cand in cand, azi luand din nou o decizie cam cruciala, dar in care avem mari sperante ca e calea cea buna: sa jucam cu publicul in jurul nostru complet, ca intr-o arena. Doamne Ajuta!

Pupici, mai viu io

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina mi-a venit o idee, asa ca sa nu ne depresam de tot din cauza vremii.Nu ne spui cand ai reprezentatie , mai ales o piesa din aia filozofica care iti innoada neuronii?Mie una tare mi-ar face bine.

Raluca nu am apucat sa-ti vad pozele dar i-am vazut pe puii tai in direct.

Busu zice ca sambata purtam pantofi!!!!!Sa-i fie gura aurita!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

ola gagici!! hai ca va invit la cafea, ca azi e zi de sarbatoare l-am dus pe micul print la cresa mama denaturata ce sunt, ca ma mai si bucur!! na, dar sincer ma bucur, deocamdata, ca a ramas fara sa planga, nu stia el ca mama pleaca, stia doar ca e inconjurat de copii si multe-multe jucarii; la ora 1 il iau acasa sa dormim impreuna, extenuati ce vom fi si el va vrea "tzitzi bun-bun" asa cere mai nou sa-l las sa bage mana cu drag pe undeva...

de maine poimaine incep si reprizele de plans, stati linistite, ca o s-avem si de-alea

Florina, te rog sa ne spui cand joci si unde, ca imi doresc ff tare sa te vedemsigur o sa-mi placa la nebunie, cum imi plac si postarile tale

Stanca, ai dreptate, live e si mai ok cum ai reusit sa te impaci cu frigul si vremea de afara?? de fapt, la ce soare e in spatele meu acum, o sa te intrebi ce vreau sa zic

Criss, cum e Sofi?? dar voi??

mai vin azi, sigur! asa ca deocamdata va pup din zbor, pa-paaa

Mergi la inceput

Buna dimineata!!

Matinale mici ce sunteti..

Mmmm, Raluca, tin minte sentimentul primei zile de gradi cu Elise, ca n-a servit cresa..emotii cu duiumul, aoleu, eram o epava emotionala..dar m-am si bucurat, ca erau 5 ore in care timpul meu era al meu, altfel decat ar fi stat vreo rubedenie cu Elise. Felicitari pentru prima zi de cresa si sa va priasca si sa nu va imbolnaviti (prea curand, ca astea tzin de sfera inevitabilului) si sa nu plangeti si multe altele. Io zic ca e bun timingul, ca trec iarna, racelile, numai bine!

Stanca, io va zic, n-am crezut ca va intere sa ziceam mai repede..deocamdata avem doua proiecte active, cel mai repede jucam dupa Paste, candva imediat, piesa cu pisicile...si apoi asta cu ghiavolii il "premiem" in jur de 20-25 aprilie..mai stau vreo 2-3 proiecte in sertar, dar nu-i timp, asa ca o luam incet, cate o treaba odata. Ohoohooo, sa aiba gura aurita Busua sta..de obicei n-o da-n bara asa critic, asadar scoate-ti pantofii doamnelor!!!

Cantam bucati din musicalul "Cabaret" si aseara am innebunit lumea repetand prin casa. Niciodata nu repet acasa, decat daca e ceva de cantat

Ma duc sa dejunez, simplu, deoarece vreau sa scap de vreo 3 kile, care juur ca nu se vad, dar se simt, mai ales in prestanta alpinistica...ori is transformati in muschi, lumea chiar ar zice ca am slabit, da' io am 53,5, iisuse, de vreun an tot aceeasi greutate, obisnuita fiind cu 48-ii mei din facultate, deci de nici 2 ani. Sa vad ce iese, ca nu-i de gluma

Aaa, sa va zic cand e ziua mea sa apar si io in lista cu sarbatoritii: 19 iulie :p
Yagmur, cum esti? Totul ok? Sper sa fie bine totul, tu, Luca!

Pup
Roxa? Mariana? Oana? Cristiana? ...etcetera???

P.S. Intalneala a murit in fasha?:( propun sa o organizam candva saptamana viitoare, cand e cald si putem purta pantofi si manca lejer, de primavara, tra-la-la-tra-la-la-la-la-la-la...cine stie? Ma risc si decret chiar ca poate stam la o terasa..nimic nu e exclus, sa vedem Busu ce zice ..nu stiu, nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Ce fain ca sunt astia mici la gradi-cresa si mai avem timp si pt. noi

Eu de la 1 aprilie chiar trebuie sa merg la servici in MANASTUR, pe Calea Floresti......fac naveta cate o ora pe autobus dar inca incerc sa negociez o mutare mai aproape cat mai curand....pe cuvant ca daca nu ar fii astia mici, chiar mi-ar placea...dar cand ma gandesc cat sunt de departe si cate ore is plecata, ma ia cu rau de la stomac

care locuiti prin zona aceea sa ma vizitati? nici nu stiu cu ce ajung acolo de la Regionala?

No, da vorba aceea, sanatosi sa fim si putere de munca sa avem, ca restul se rezolva

Si vremea poate tine cu noi si mai prind cateva zile calde pe acasa cu copilasii si poate apuc sa spal si geamurile am atatea de facut........

si
Nonna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nonna

Ce fain ca sunt astia mici la gradi-cresa si mai avem timp si pt. noi

Eu de la 1 aprilie chiar trebuie sa merg la servici in MANASTUR, pe Calea Floresti......fac naveta cate o ora pe autobus dar inca incerc sa negociez o mutare mai aproape cat mai curand....pe cuvant ca daca nu ar fii astia mici, chiar mi-ar placea...dar cand ma gandesc cat sunt de departe si cate ore is plecata, ma ia cu rau de la stomac

care locuiti prin zona aceea sa ma vizitati? nici nu stiu cu ce ajung acolo de la Regionala?

No, da vorba aceea, sanatosi sa fim si putere de munca sa avem, ca restul se rezolva

Si vremea poate tine cu noi si mai prind cateva zile calde pe acasa cu copilasii si poate apuc sa spal si geamurile am atatea de facut........

si
Nonna

Multe merg in Manastur, dar toate pe aialalta cale, a manasturului..stiu de nr.9..ar mai fi 24B, care am inteles ca leaga mallurile, oare nu pe acolo trece? Din fericire exista harta: http://www.ratuc.ro/harta/harta.htm

Bafta!

Mergi la inceput

Simona, pe Calea Manastur ajungi de la Regionala cu 24, atat din pacate +24B ce leaga mall-urile, cum bine zicea Flo'; cred ca aceasta zona (calea floresti) e cea mai prost gestionata din acest punct de vedere... sa-mi spui la care din farmacii vei fi, ca eu sigur iti voi face-o vizita

n-a mai fost atata liniste-n casa de o eternitate... incerc sa nu ma gandesc la prunc, dar fac ce fac si tot acolo-mi sare... deci nu-s kiar "denaturata" asa-i??!!??

Mergi la inceput