Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

am revenit si noi luni de la tzara a fost superb de pasti acolo.Beatrice a fost asa scumpa i-am facut si ei cosulet cu sunca si oua pt sfintit era ca si scufita rosie Acum de 2 zile am mai sarbatorit si cu cei din Cluj asa ca trebuie sa trec la dieta .Ieri am si facut supa de salata si mamaliga cu branza .
Ma duc sa mai spal haine si sa mai strang dupa copii

Va pup
erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Erika!!!!
Iti doresc multa fericire, sanatate si sa fii iubita si apreciata de cei dragi tie.

Azi e mare sarbatoare, e Izvorul tamaduirii,in consecinta huzurim, nu lucram nimic.Trebuie neaparat sa merg la cumparaturi pentru ca maine am musafiri la pranz si trebuie sa gatesc ceva bun.M-am gandit sa fac pulpe de pui la cuptor , cartofi cu smantana si o salata de cruditati verzi.Nu stiu ce sa fac desert.Aveti vreo idee?
Mai vreau sa fac o ciorba cu spanac, urzici si macris.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Hristos a inviat! buna dimineata si de la noi

Erika, La multi Ani, sa fii sanatoasa mereu si la fel de echilibrata, la fel de daruita si la fel de frumoasa!! te pup cu drag!! tare frumos ati petrecut si voi...

Stanca, ce frumos ca faceti binecuvantarea casei si familiei... desert... o prajitura, ori un tort de zahar ars sau de fructe... ca iese repede si ff bun, dar depinde de cati sunteti...oricum sunt convinsa ca va fi frumos

si eu merg azi la biserica cu Luca, apoi dupa-masa vreau neaparat si la maslu... n-am fost tare de mult la maslu...

p.s. acum imi zice Luca "mama-papadita" pt. ca l-am dat jos din brate.. iar azi noapte l-am amenintat cu tiganu, sa-mi lase sanii-n pace... si is hotarata sa-l amenint in continuare, ca dor-doar se va dezvata; e deja atat de agresiv daca nu-l las... si tot ii curge nasu, si tot tuseste...

acum va pup si va doresc o zi in care sa va incarcati sufleteste cu semnificatia Sarbatorii de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca pana la urma am facut prajitura cu fanta, e si buna si arata si bine.Bine ai facut ca esti autoritara cu Luca, noi avem "sperietoare" pe cersetorii aia care umbla cu caruta.Nu am zis de tigan nimic ca nu e corect sa-i creez prejudecati etnice, are timp o gramada sa isi fac propriile prejudecati.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao pisicutelor!

La multi Ani lui Dragoselu frumuselu din toata inima si din tot sufletul!!! Oana, sa-ti traiasca flacaul! Te pup!

Va scriu din Sighisoara unde petrec un w/e de pomina la aventuri de calarie all alloooone !!! Detalii doar in direct

Stanca, chamam si eu primavara cu vicisoara mea suava ma gandeam ca poate ma asculta, asa de frumos cant

La multi ani spun si eu Erikai, din toata inima, numai bucurie si fericire alaturi de familia minunata!

Revin si maine sa va iau pulsul!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu va scriu de pe meleaguri oradene unde ne=am mutat de vreo luna. am fost ieri in cluj si m-am simtit asa de straina.....ciudat de tot sentimentul...ca nici aici inca nu ma simt la locul meu...
ma mai primiti pe topicul vostru? ca la oradea parca nu am chef sa intru....

vreau sa va propun sa raspundeti la un sondaj de opinie daca aveti chef:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150785

va pup si va urez un weekend placut....si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao arleena, sigur ca esti binevenita aici, dar oradencele sunt ciar simpatice. hmm, nu inteleg cum ai putut sa te simti straina?! ca doar nu s-au schimbat lucrurile...eu dimpotriva cand merg intr0un loc care mi-e drag chiar daca nu am fost demult, ma simt ca acasa...

vreau sa stiu de unde ai primit avertismentul si cand?!

te pup,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! la noi merge centrala sa incalzeasca casa, in aprilie ce suntem... ooff... Luca e tot cu muci si tuseste inca... mi-a desfacut sticla de carmin si si-a varsat-o pe haine, pe maini si la un pas era sa o verse si pe tapiteria de fotoliu... imi vine sa-l leg de ceva ca nu sta locului o secunda... si parca numai prostii facedar e destept si ff vorbarte, spune fff multe cuvinte si raspunde in 2-3 cuvinte, deci la cap. asta nu ma pot plange... si parca compenseaza starea de extraagitatie ce-o are...

in fine...

Roxa, ce dor ne era de tine, fato!!

Arleena, evident ca esti bine venita, nici nu mai intreba

Stanca, si mie-mi place acea praji, eleganta si delicioasa, racoroasa cand ma enerveaza plodu nu ma mai gandesc la diferente etnice, puii mei de treaba... intelegi?? voiam sa te intreb de unde ati luat voi tapet; mi-ar placea pe peretele din sufragerie unde va veni o mobila frumusica, si pt. ca are spatii cu vedere la perete, mi-ar placea ceva in contrast... ca sa zugravesc eu peretele nu stiu daca-mi iese ceva misto, dar poate cu tapet iese fain... sugestii?

Nonna, cum merge serv.??s-au obisnuit copilasii fara tine atatea ceasuri??

Criss, cum sunteti??

Simona, stii cumva daca mai este deschis la Gardena, in Floresti?? mersi mult

va doresc o zi frumoasa, pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

LA MULTI ANI la toata lumea care area niversarea luna aceasta si un buchet mare de floricele colarate si parfumate de la mine

eu sunt tare racita dar pe baricade la servici.....copiii sunt bine, cam greu pt. tati cu ei acasa atatea ore dar ne descurcam.
sunt tare obosita si nu mai apuc asa ma odihnesc.Am intrat in forta la lucru si eram deja obosita. trebuie sa rezist

In rest nimic nou, nu am mai iesit nici la cumparaturi de 2 sapt., parca sunt intr-un cerc vicios din care nu pot iesi...trebuie sa ma organizez altfel....cu timp liber si pt. mine.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!

La multi ani lui Dragos! Oana o frumoasa frumoasa si un , de impartit cu feciorul

La multi ani si Erikai!

Si inc-o Roxanei ca e prin zona...si o Stancai, pentru sfintirea casei...si o arleeenei, sa nu se mai simta straina in cluj...si o Ralucai, cu ocazie de flacau prapadit (nu ca am incuraja asta)...si muuulte restului fetelor, ca avem o tona-n gredinutza

Vesti minime de la noi: Elisei i se misca dintii de jos, eu am fost binedispusa vineri, ca mi-a iesit in proportie de 99% ceva tema de boulder, cu care ma chinui din septembrie..acum in schimb ma bantuie pms-ul si am o stare de speriat...ioi...

Am inceput de saptamana trecuta sportul in forta, si am tot bagat cate 2 ore minim pe zi la sala, step, pilates, tae-bo, aparate...vreau sa bag tare la catarat anul asta si am nevoie sa "plece" de pe mine vreo 3 kile...tineti pumnii!

No, va pup, ca trebuie sa fac nejte research

p.s. infloreste magnoliul, e grozav de frumos

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput