dispozitiv de ascultare
Raspunsuri - Pagina 2
miriama spune:
Daca descoperi dispozitivul de ascultat sa spui ce fel e ca am o prietena care vrea s-o asculte pe soacra-sa cum o "lauda"....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
cici spune:
Multumesc tuturor care mi-au raspuns!
Stau la casa, deci pica chestia cu vecinii,pica chestia cu sotul care e imprastiat si relaxat in privinta telefonului lui.
Casa e mare ,aseara am verificat toate camerele ,doar in beciuri mi-a fost frica sa merg ,nu de alta dar sotul meu s-a culcat imdeiat dupa ce i-am spus ce se petrece , el nu e panicos ca mine.
Azi ,n-am auzit vibratiile ,nici nu prea am stat pe acasa si nici liniste nu a prea fost cand am stat.Astept sa se descarce jocul Nintendo al fetei mele sa vad cum face cand se descarca ,deoarece aseara intre fazele cu vibratii l-am pus la incarcat.Si sotul a zis ca poate fi de la o boxa .Deocamndata nu sunt luminata ,inca sunt in alerta ,dar va tin la curent.A ,voi verifica si jucariile fetei.
CorinaDani spune:
interferente mai pot fi si de la statiile prin care comunica taxiurile sau cei de la firmele de paza...poate au trecut masinile respective prin dreptul sau apropierea casei voastre si au aparut interferente in boxele voastre...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Rufus spune:
Sunt sigur ca exista o explicatie logica, alta decat dispozitive de ascultare, care trebuie sa fie cat mai "tacute", nu sa se dea de gol.
Iata, insa, ca un alt telefon nu-i o noutate, un prieten bun a auzit, noaptea, cand trecea pe langa cuier (spre bucatarie), o vibratie de telefon; s-a oprit si au venit si alte vibratii. S-a dumirit ca se aud din geanta nevestei si s-a uitat inauntru, desi nu a facut-o in 20 de ani de cand sunt impreuna. Era un telefon (de care el nu stia) si un tip ii trimetea mesaje soatei, spunand ca nu poate dormi de dorul ei. A luat telefonul si l-a dus doamnei si i-a zis "vezi ca nu poate unu' sa doarma de grija ta". Si s-a culcat.
Au avut ei ceva discutii, dar vad ca-s bine si acum.
cici, nu insinuez nimic...dar trebuie sa fie o explicatie logica.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
cici spune:
Mersi mult Rufus pentru idei
Daca as sti sigur ca e vreun telefon de asta as sta mult mai linistita ,pentru ca as avea o explicatie. Serios. Eu fac parte din bransa prietenului tau ,si as face la fel ca el intr-o situatie de genul asta,nu m-as agita deloc ,sau poate nici nu l-as deranja pe el, i-as da un mesaj frumos in cel mai adevarat sens al cuvantului .
bertha spune:
Doamne, in ce blocuri traim, si eu aud aproape zilnic alarma pe vibratii a vecinilor de deasupra!
Cici, sper sa deslegi cat mai repede misterul.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Doamne, in ce blocuri traim, si eu aud aproape zilnic alarma pe vibratii a vecinilor de deasupra! Cici, sper sa deslegi cat mai repede misterul. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
stii tu ca este telefonul vecinului de sus si nu este telefonul no II al sotului?
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
stii tu ca este telefonul vecinului de sus si nu este telefonul no II al sotului? |
Sau alt instrument...care vibreaza?
Scuze pentru gluma...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
bertha spune:
Hai ca uitasem ca am scris la subiectul asta. M-ati distrat.
Guestus, zgomotul sigur se aude din apartamentul de sus. Doar daca ar tine sotul un al 2-lea telefon la vecina de sus, dar te asigur ca, daca ai cunoaste-o, ai exclude total varianta.
Rufus, poate ai si tu dreptate si nu telefonul produce acele vibratii in apartamentul vecinilor.
Cici, ai identificat pana la urma sursa zgomotului?