LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**163**
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Nici noi nu dormim separat...ca nu m-as odihni eu ea nu stiu... |
Noi pasul cu patutul l-am facut... pe la 3 luni jumate, la cererea clientului...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
zsuzsu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean buna..fetelor. Intru si eu sa-mi limpezsc creierii..ca de dimineata numai in spitale suntDesi au fost gemenii+Andrei pe injectabil si suspensie antibiotic..gemenilor nu le-a trecut..deloc..si nici nu s-a amelioratAndrei aproape ok..doar a ramas cu tusea, care persista de obicei dupa pneumonie. EI..la ei.la plamani nu se mai aude/vede nimic..dar tusesc si fac febra..in continuu...am sa ajung sa o iau pe araturaAZi am facut radiografii...urasc chestia asta..ca a terbuit sa-i iradiez...am facut analize de sange, urina.tot ce era posibil si imposibil..si am lasat o caruta de bani.... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 Vizitati magazinul |
ufff......... saracutii de ei
sa se insanatoseasca cat mai repede
eu stiu cum e sa ai copii bolnavi si sa nu stii cum sa-i ajuti
si mamica sa fie puternica
denisamada spune:
Vazut pozici frumoase de la aniversarea printzesei pisicutze!
Eu inca nu m-am hotarat cu ziua Adelei... sa facem cu invitati sau numai cu familia? Sa facem la restaurant sau acasa (la Targoviste)? Ziua Adelei va fi in a doua zi de Paste si ma gandesc ca multi dintre prieteni vor petrece prin alte parti... Hmmm... cuget.
Fetelor, care mai stiti obiceiuri la 1 an, expuneti-le aici, ca sa "ne alegem" si noi ce "respectam". Multe dintre ele mi se par tare distractive.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
carmenada spune:
salutare .
Azi ma simt mai bine ..fizic ... a functionat punga de gheata, Aris, plus ca Ina nu s-a trezit deloc azi noapte... este a doua noapte in care doarme fara pauza... Cand s-a trezit nu a vrut tzitzi nici macar fugarita.. asa ca iarasi m-a apucat plansul .... se intarca puiul meu singur .... numai ma-sa nu vrea sa accepte Ma apuca bocitul ....
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
Hihihihi, ce scapara okii cind e vb de SEX Sexu cu autoservire e ala cind sari pe om cind iti vine pofta Banuiesc ca e valabila si reciproca Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Pai scapara scapara ca pe langa smotocit si pupacit copil este printre putinele placeri la indemana
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 gataaa!!! am poarta la scara ce dezamagire pe pitic ca s-o trezi 25 martie 2009 |
Hehe lasa ca se consleaza el repede cu ceva cabluri, prize, butoane de la aragaz....
carmenada spune:
citat din mesajul lui petrean buna..fetelor. Intru si eu sa-mi limpezsc creierii..ca de dimineata numai in spitale suntDesi au fost gemenii+Andrei pe injectabil si suspensie antibiotic..gemenilor nu le-a trecut..deloc..si nici nu s-a amelioratAndrei aproape ok..doar a ramas cu tusea, care persista de obicei dupa pneumonie. EI..la ei.la plamani nu se mai aude/vede nimic..dar tusesc si fac febra..in continuu...am sa ajung sa o iau pe araturaAZi am facut radiografii...urasc chestia asta..ca a terbuit sa-i iradiez...am facut analize de sange, urina.tot ce era posibil si imposibil..si am lasat o caruta de bani.... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 Vizitati magazinul |
multa sanatate puilor tai.
carmenada spune:
Gata dispar ca s-a trezit Ina... a dormit doar 45 minute.... asta pentru ca nu trebuia sa plecam in nici o vizita ca altfel dormea cel putin 2 ore.
ramona7575 spune:
Hi, hi, hi, hi... chiar m-ati crezut ? Credeti ca scapati asa usor de mine ? Never, doar daca ma gasiti pe undeva si ma scarpinati sa imi treaca sfaturile despre sex cand vrea sotul .
Ca veni vorba de intalneala, se face vre-un meeting la Sinaia sau am inteles eu gresit (am mai sarit din pagini ca voi aveti libarnita )?
Mie mi=a trecut raceala, Stefan mai tuseste dar se rupe din gat si e pplin de viata, nu a facut temperatura asa ca mergem sper bine pana acum.
Am fost la cumparaturi si am spart la bani si nu prea se vede pe ce .
Hai va pup si nu suunt suparata pe voi