Mamici ian-feb 2004 (11)

Mamici ian-feb 2004 (11) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuarea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragele mele, oi fi eu noua pe aici, dar jos palaria! Comunicati, nu gluma. Volum nou...

Pana una alta, hai ca m-ati mai scapat de superstitii si cred ca ma voi arunca pe magazine.
Incerc insa sa gasesc nu stiu ce minge minune care ajuta la nastere (si inainte). Se pare ca la noi nu se gasesc. Voi stiti ceva?

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ca de obicei uit sa zic ceva.

Georgy, Sasha Badiu la Municipal. Eu voi naste abia in februarie cu el, dar pana acum m-a scos din diverse belele. Insa este super recomandat pentru nastere de vreo 2 prietene, 2 rude si 3 cunostinte.

Sper sa nu ma injuri!

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata, mamici cu burtici!
Am ajuns la cap. 11 !!! La mai mare!
Vad ca in dimineata asta doar Andruska a fost harnicuta.
Noi azi am dormit mai mult si ne-am trezit cu o mica durere de cap. Insa ne tratam cu o cafeluta mica. Rares este de vreo doua zile cam adormit, nu s-a mai miscat asa de mult. Cred insa ca este in perioada de crestere pt. ca a inceput sa ma manance burtica.
In rest toate bune si frumoase.
Va pupacim si asteptam vesti de la voi!!!
Adrianain 22 de saptamani si Rares (din burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

'Neata dragi mamicute!

Suntem tare, tare harnicutze la scris!
Eu am fost ieri la primele cumparaturi pt bb: i-am cumparat 3 body-uri, o camasuta mica, mica (pt spital) cu pantalonasi si caciulita, un costumas (pt casa), 2 caciulite si 2 perechi de sosetute! I-am mai luat si un prosopel de sters pt. baita (cu locas pt caput).
Cand le-a vazut Cristi (taticul) i-au dat lacrimile!
In rest parca si bb este mai lenes de ieri (se misca mai mult seara)!

va pupam,
Corina si bb Bogdan de 23 sapt si o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata burticute,

V-ati imbracat bine? E un frig afara de ingheata si sufetul din tine.
Andruska puiule mi-ai facut o pofta de muraturi.Sncera sa fiu mi s-a cam facut pofta mai ales cand il vad pe cum ii curg "balele" .
Am fost ieri la gimnastica pentru gravidute si am cam facut febra musculara la picioare. Corina ai spus ca vii si tu ,poate ne intalnim data viitoare.Ieri s-a tinut si curs despre perioada de lauzie.
ROXANAla clinica unde ma duc eu sa fac gimnastica este minge medicinala care se zice ca e foarte buna si te ajuta la nastere si e foarte buna si pentru coloana vertebrala. (pentru persoanele care au probleme.) La noi in Cluj la maternitate inainte de a naste te pune sa stai pe o minge de aia. M-am interesat si sa face prin comanda si costa cam 800.000 lei.Daca vrei o sa ma interesez de unde se poate procura.

De 2 saptamani ma trezesc in jurul orei 4 si nu mai adorm . Voi a-ti patit asa ceva. Eu pana acum dormeam ca un prunc , fara sa aud nici un zgomot(Abia ma trezeam cand suna ceasul.) .
O zi minunata si sa fiti sanatoase

Cris

Mergi la inceput

Cris, cand mai mergi la gimnastica? Am vrut sa vin ieri, dar am pus muraturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Crisnemes,
Intra pe site-ul www.activecenter.ro si la e-shop o sa gasesti mingile de care vorbeai. Se pot comanda de la ei!
Succes!
Adriana in 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Meeeeeeyyyyyy,

Si noi suntem harnicuti/harnicute, dar nu avem timp sa scriem mereu la prima ora. Si-apoi, am asteptat sa scriem pe paginuta noua!!!!
Am impresia ca lui bebe al meu au inceput sa-i creasca unghiutele (glumesc, normal)fiindca aseara mi-a tras cateva in vezica si parca am simtit mici zgarieturi. Dupa ce mi-am schimbat pozitia, nu m-a mai "atentionat".
Am observat si eu ca bebe are toane, in unele zile e mai zburdalnic, in altele e mai lenesel,dar de obicei este mai agitat imediat dupa ce pap nitica ciocolata.Am inceput sa-i depistez si perioadele de somn, atunci cand in burtica e liniste de parca n-ar fi nimeni acolo.
Azi mi-am pus din nou salopeta pe care n-am mai purtat-o de vreo doua saptamani si am constatat cu mandrie ca dimensiunea burticii s-a modificat vizibil. A, si am incaput destul de greut in haina de piele de dimineata, asa ca va trebui sa ma reorientez pana vine iarna, ca atunci o sa incap in gecile mele imense.

pupici si astept vesti,

Andra- sapt 24

Mergi la inceput

Cine mai stie listutza noastra?????

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata, dragi burticutze!

Cori, eu am facut lista completa, o "updatez" din cand in cand, astept sa vad dc. mai exista doritoare si o postez din nou!
UUf, fetelor, am fost ieri la dr. de fam., mi-a luat "parametrii" si cica sunt in normal, numa' ca tb. sa am grija cu greutatea!
Cum va spuneam, iau utrogestan si se pare ca asta te "ajuta" sa pui ceva kile pe tine...PLus ca m-am "indopat" cu fructe (struguri, prune, pere, numai d'astea care sunt bune la cure de ingrasare)si mai iau si vitamine...Dr. s-a amuzat, m-a intrebat dc. tin neaparat sa ma ingras...Si uite cum a bagat in mine "viteza", m-am hotarat sa fiu putin mai drastica, pt. ca se pare ca din prea multa grija, creez fara sa vreau grija...pt. kile in plus...

Voi cele care luati progesteron, ce parere aveti, se simte ceva in plus la greutate? Se pare ca acest hormon totusi are legatura si cu cresterea in greutate...Nu mai vorbesc de vitamine, nu ele in sine ingrasa ci pofta de mancare pe care o provoaca, si care este si "satisfacuta"!

VA pupic si sunt si eu pe aici...

RA (sapt. 25)

P.S. Peste o luna imi voi face din nou analizele de sange, cica asha trebuie...Dr. mi-a spus ca la cate mananc, sigur nu voi avea probleme!

Mergi la inceput