Senioare mari,mijlocii si mici (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

brunica, sorry, efectul broccoli: am confundat una cu alta...
nu te speria,nu te agita,e usoara!!
noi venim cu tine,oricum!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

A, si Luminito de H...si tie un pupic mare, mare,....cat sperieturile tale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

fetelor va pup

am fost ocupata ca a venit soata din delegatie si m-am ocupat de dumnealui ca de.. nu ne vazusem de 2 sapt

in rest sunt bine, s-a linistit si sangerea pe vineri.

iar in legatura cu nr de spermatozoizi nu e important nr, sa fie buni, sotul are doar 2 mil de spermatozoizi si doctorul mi-a spus ca sunt suficienti , la IA nici nu trebuie mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Bebita, fetele au dreptate,esuficient 1 singur vanjos.Ia sa vezi ca l-a nimerit doctorul.
Bruna,lamureste-ma cu ceva: tu ai facut FIV si abia acum iti verifica permeabilitatea la trompe??? Pai cand a bagat embrionul pe unde l-a bagat soro???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Bebita, fetele au dreptate,esuficient 1 singur vanjos.Ia sa vezi ca l-a nimerit doctorul.
Bruna,lamureste-ma cu ceva: tu ai facut FIV si abia acum iti verifica permeabilitatea la trompe??? Pai cand a bagat embrionul pe unde l-a bagat soro???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

amy pt ce sa mi verifice trompele?la fiv nu e nevoie de trompe... eu nu mai am trompe , iar histeroscopia este pt verificarea cavitatii uterine...
iar embriotransferul se face prin col ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

fetele, buna seara.

de vreo ora ma doare os de nu ma pot aseza in fund sau pe scaun,uneori ma doare de simt ca nu pot respira,pana maine ca o sa ajung la dr, a patit una dintre voi asa ceva?stiti ceva despre asta?

am luat un antiinflamator ca nu ma pot misca deloc,sotul mi-a adus laptop-ul in pat ca sa pot sa vbcu voi.

sa am "norocul" doare de hiperstimularii in urma de la IA?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Seara bune fetele!
Brunadria, bafta maine la histero. Eu cred ca daca iti face anestezie locala, n-ai de ce sa iti faci probleme. Fii curajoasa si sa ne spui care a fost rezultatul. Cred ca te urmez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

soricico, sper sa fie bine

insa sa stii ca trebuia sa il suni pe doctor, daca nu maine nu intarzia sa il cauti.
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Seara bune fetele!
Brunadria, bafta maine la histero. Eu cred ca daca iti face anestezie locala, n-ai de ce sa iti faci probleme. Fii curajoasa si sa ne spui care a fost rezultatul. Cred ca te urmez.

alina abia astept sa scap..
ti a recomandat dr si tie histero?
unde umblati fetelor?cam slaba miscare azi..
monaliso fata draga..
libra cum esti graviduta? a crescut un pic burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007
Bruna,lamureste-ma cu ceva: tu ai facut FIV si abia acum iti verifica permeabilitatea la trompe??? Pai cand a bagat embrionul pe unde l-a bagat soro???[/blue]

Mai, din cate stiu eu, daca nu sunt trompele bune aka permeabile transferul se face prin buric!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput