Senioare mari,mijlocii si mici (75)
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
fetelor, pana acuma am fost tare...am zis ca nu mi e frica de histero!
acuma incep sa am emotii.. sper sa fie ok..
maine la 16h00 am programarea la histero...
babyblue spune:
manu,
hai nu mai fi supi. o sa faci un bebe mai frumos ca in vis. parol!
oricum se zice ca nu e bine sa visezi copii,dar in cazul nostru, nu se pune, ca suntem prea obsedate de copii si de asta visam asa.
laura,
stiu ca e nev de unul cu unul, dar stii si tu ca sansele sunt mai mari cand sunt mai multi foliculi, cain def poate sa fie si gol foliculul asta sau cu ovocit nematurizat. iar gigeii aia amarati ai sotului,nu mai vorbesc,niste obositi si lenesi. si cu asta am pus tot raul in fata.
maine repetam si pe 8 facem testul. dar eu cred ca in maxim 7 zile il fac sigur.:)))))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor, pana acuma am fost tare...am zis ca nu mi e frica de histero! acuma incep sa am emotii.. sper sa fie ok.. maine la 16h00 am programarea la histero... |
o sa fie super bine! crede-ma pe cuvant! e suportabil, eu care sunt rea de durere, chiar am suportat cu brio!
eu zic asa: cum iesi, te recompensezi repede cu un shopping zdravan!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui babyblue laura, stiu ca e nev de unul cu unul, dar stii si tu ca sansele sunt mai mari cand sunt mai multi foliculi, cain def poate sa fie si gol foliculul asta sau cu ovocit nematurizat. iar gigeii aia amarati ai sotului,nu mai vorbesc,niste obositi si lenesi. si cu asta am pus tot raul in fata. maine repetam si pe 8 facem testul. dar eu cred ca in maxim 7 zile il fac sigur.:))))) _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
pai da' dar hai sa nu mai pui raul in fata! vezi si tu partea plina a paharului! adica unu' si bun! hai, fii optimista!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui brunadria fetelor, pana acuma am fost tare...am zis ca nu mi e frica de histero! acuma incep sa am emotii.. sper sa fie ok.. maine la 16h00 am programarea la histero... |
ei hai... pai cum sa te sperie o amarata de histero??? fii tare!!! ca incurajare, am 2 la activ si nici nu le-am simtit! va fi bine!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
brunadria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
ei hai... pai cum sa te sperie o amarata de histero??? fii tare!!! ca incurajare, am 2 la activ si nici nu le-am simtit! va fi bine! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
ce fel de anestezie ai facut?locala sau generala?
mie mi a spus ca o sa fie locala!
am tot citit pe ici pe colo si in unele cazuri ,fetele spun ca e f dureroasa...eu nu stiu ce sa cred , doctorul meu mi a spus ca ma lasa acasa dupa , imediat...
sper sa fie ok..sunt tare fricoasa , e drept ca am trecut eu prin mai grele incercari dar tot frica mi e..
brunadria spune:
babyblue poti sa mi spui , te rog si tu cum a fost histero la tine..
cat dureaza procedura? cum e dupa?
pana azi nici nu m am agitat , dar azi m a apucat frica..
Mona40 spune:
salut fete frumoase,
Sunteti guralive si asta e bine
Mayan,sa moara toate babele...
Brunia, pe mione nu m-a durut deloc, si nici nu am facut anestezie de vreo un fel...
Doar discomfort...nu te mai speria...
Tinem pumnii Ouatoarelor...mici si mari.
Guze, e cu sultanul
Gali, te pup fata inimoasa....tu meriti atat de multe....
Menics, amalizeaza problema la rece...si nu pierde prea multa vreme daca nu merita....bazam pe instinctul tau
babyblue...
Ma duc sa va mai citesc...
la mine nimic deosebit...sport, ghighi-ghighi... si cam atat...
PS Si nu ma plang.
galliciana spune:
mami vreau,,mona,,nico,,brunadria, multumim pt voturi!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius