Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 85
Raspunsuri - Pagina 20
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Ce sa-i dau la pitic pentru mucisori?Oare pot sa-i dau nurofen sau panadol sau eferalgan?care e mai bun dintre ele?si tuseste putin D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Paracetamolul eu stiu ca e antitermic, deci dc nu are febra nu ai de ce sa ii dai. Pentru mucisori...ser fiziolofic/apa de mare si tras cu batista bebelusului sau pompita...De tusit s-ar putea sa tuseasca tot de la mucozitatile din gatutz si nasuc...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Intrebare de 20 de puncte Marul copt se poate pastra la frigider de pe o zi pe alta pentru a putea fi dat la copchil? ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
imi pare rau...io habar nu am....asteapta si tu sa se trezeasca fetele care stiu...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
biaz29 spune:
Buna dimineata mamici dragi!
(Se cunoaste ca am bunica pe acasa ca am timp de forumeala.)
Vreau sa multumesc tuturor mamicilor care l-au urat frumos pe puiutul meu: Liliana, Raluca, Ellenuta, moni_iulia, Alexandra, iar Liliana si Dana. Tare imi creste inima!
La multi ani Maia si Alexandru!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
LA MUUUULTE LUNITE ALEX
MAIA
MOSOREL
sa fiti sanatosi!!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
x_ggg spune:
Techilush, nu iti transferi is tu pozele de pe webshots pe picasa? Sa le vada si fata cum trebuie, ca pe webshots ma umplu de nervi.
Te pup.
Topic pentru azi:
Cand va apucati de bebe 2...sau 3 dupa caz?? Va mai apucati?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
biaz29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Biaz ce-mi place sa te citesc de fiecare data. Ti-am mai spus ca mesajele tale imi dau o stare de liniste interioara, ma transform, ma umanizez. Si pentru ca deja e trecut de ora 12 noaptea...vin io sa-i urez celui mai falcos Mosorel La Multe Lunite, Amos! sa fii in primul rand sanatos si sa ramai in continuare acelasi copil de nota 10. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Cu alte cuvinte tare te simti bine ca l-am facut pe flacaul tau cavaler de Galati. Lasa, ca peste vreo 14-18 ani o sa-ti iasa pe nas chestia asta cand o sa stea coada fetele la usa ta si o sa-ti planga in poala cum le-a cucerit el si le-a abandonat.
_
biaz29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Bia mi-ai facut o pofta de afine cu poza aia cu cerealele Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Oare exista curierat rapid cu remorca frigorifica? Eu am congelatorul plin cu afine si as trimite si pe la tine cateva cutiute asa... de-o pofta.
_
madalina84 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Stodal il gasesc la farmacie normala nu?ser am si il trimit pe tata la farmaie sa ia stodal.
Am si eu o intrebare dar sa nu dati cu rosii,eu ma informez,ce parere aveti de oul de prepelita?mi-a zis cineva ca decat sa-i dau out normal la baiat(asta cand o sa incep sa-i dau) mai bine ii dau de prepelita.Bineneteles ca eu vreau sa aflu despre el si sa vad ce pareri sunt
ALEX de mar copt nu stiu ce sa-ti zic,eu i-am pastrat o para facuta la abur la frigider in cutie ermetica pana a doua zi.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
alex25 spune:
Hai ca ma bag la capitol si revin dincolo cu ceva noutati!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
citat din mesajul lui techila LA MUUUULTE LUNITE ALEX MAIA MOSOREL sa fiti sanatosi!!!! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Multumim Techilutza!
_