***Cubul mamicilor tinere***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Va doresc ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului,sa va aduca cele 4 taine divine:incredere,lumina,iubire,speranta.Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari.

Sarbatori fericite!si chiar daca mai este o ora

:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Paste mielul fericit,
Oul sade istovit,
Cozonacu-i rumenit,
Iar dragutul iepuroi
Sa v-aduca EUROI

Pozici Razvanel
AdinadeRazvan(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Hristos a inviat!!! Ce faceti fetelor,ce fac ingerasii?

Noi azi am iesit la plimbare,sa luam putin aer dupa atatea ..
A venit si iepurasul,incarcat cu multe cadouri..Iarba pregatita pt el a ajuns,din cosuletul in care ii era locul,prin toata casa,de zici ca eram la iarba verde,dar a trecut si asta..Acum asteptam Craciunul..
O seara linistita sa aveti!

Mergi la inceput

FETELEEEEEEE!Pe unde sunte-ti?
Adriana,aliclara,andutza,anaRoberta,??

Pozici Razvanel

nunta noastra

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Hristos a Inviat!
Fetelor nu am mai intrat pentru ca am avut niste sarbatori pascale de care nu ne-am putut bucura cum ar fi trebuit.Au facut fetele febra 39, cu Alexia am ajuns duminica noaptea la spital.Au facut o faringita acuta cu puroi in gat de nu am mai dormit niciunul in casa.Acum dupa tratament suntem cu o tuse urata dar noi astia mari suntem toti raciti, mama mea care are febra si ii fac polidin, sotzu e si el varza, eu cu antibiotic, bunicul lor e racit ce sa mai am luat-o in gasca.Dar va spun sincer ca eu nu mai pot de fericire ca ele sunt mai bine.Va pup si sper ca toate relele sa stea cat mai departe de puisorii vostri si de voi.
Weekend placut.

http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC

Mergi la inceput

Neata!
Hai la !
anduta- imi pare rau ca ati fost bolnaviori,dar ma bucur ca fetele sunt mai bine.la tine.

Pozici Razvanel, POZE NOI

nunta noastra

AdinadeRazvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna mamici...ce va mai fac puisorii?

Noi crestem pe zi ce trece stim tot mai multe lucruri.Am inceput sa mergem in picioruse tinandu-ne de tot ce apucam.Mai incearca si fara sa se tina de nimic.
In rest ne chinuim cu dintisorii.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!

Mi-ar placea sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Eu am nascut la 22 de ani...inca am aceasta varsta si o papusica de 7 lunitze.

Va pooop!!

Mergi la inceput

Bine ai venit andraiulia.Ai o scumpete de papusa si tu esti o frumoasa.
Celelalte fete pe unde sunt?hai la apel.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

andraiulia bine ai venit printre noi

Adina eu sunt prezenta Voi ce mai faceti? Ce mai face puisorul tau? Tu ai inceput sa-i dai sa manance bucatele?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Neata!
Va invit la o ,sau ciocolata calda.
Mony- puiul meu papa de toate.Blenderu l-am scos de vreo doua sapt din functiune,acum ii pasez tot la furculita si accepta bucatele.E asa de comic,cica mesteca el.
Testeaza acum si statul in picioare fara sa se tina.I-a o manuta,si cealalta,sta o secunda fara sa se tina si cade in fundulet.
Aaaa,referitor la mancare,i-am mai dat biscuite in manuta si papa singurel,imi era frica sa nu se inece,dar nu a avut nimic.

Stresul mare a fost saptamana trecuta cand,luni seara,a cazut din patul nostru.Mai,numai cat m-am intors dupa ceva,el era la mijlocul patului,apoi era jos.A plans si a adormit.Cand s-a trezit a inceput sa vomite in jet si sa fie molcut.Am mers la urgenta unde ne-a tinut toata noaptea sub observatie,iar el mititelu a stat in perfuzii.Imi era o mila de el,toata noaptea am plans.Adoua zi si-a revenit,insa am mers la neuroloc.L-a consultat si nu avea nimic,doar ca s-a speriat foarte tare.Acum e bine si smecher tot.
V-am pupacit.

Hai repede ca se raqceste cafeaua.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput