**Targu Neamt ~ Paste fericit!~**
Raspunsuri - Pagina 8
ayanna_xem spune:
Buna seara fetele...am mai scris un mesaj, dar nush pe ce am apasat ca l-am pierdut si acum tre s-o iau de la capat. Plus ca-l scrisesem cu o singura mana (stanga!) ca aveam bb-lina la tzitzi...acum a adormit si incerc sa ma misc repede pana nu miauna iar. Mi-a fost cam agitata in seara asta, cred ca a durut-o burtica, a plans si s-a zvarcolit incontinuu mititica...mi se rupe sufletul cand o doare burtica, mai ales ca nu stiu cum s-o ajut si ma simt neputiincioasa. Of, daca as putea sa iau eu toate durerile ei tare bine ar fi.
In fine, bine ca acum s-a linistit si a adormit...sper sa se odihneasca bine in noaptea asta si sa n-o mai doara nimic. De obicei doarme bine noaptea, papa tzitzi o singura data, dar si atunci mai mult prin somn asa.
Cosminiq...mi-am zdruncinat bine bb-lina cand am citit bancurile, ca o aveam mufata la tzitzi si eu am de m-am scuturat...
Si frate-meu ala mai mic imi trimite permanent bancuri pe mess sau pe mail ca stie ca ma amuz tare...numai ca eu le citesc, dar le uit repede. Asa ca data viitoare cand le citesc o iau de la capat cu hilizitul...
Bafta lui Cosmin! sa fie zana maseluta ingaduitoare si sa scape repede si usor de dintisori, fara dureri... la junior...
Cand ies prima data in oras imi iau inghetata ca ai vorbit despre asta si mi-ai facut pofta...chiar mi-e dor de o inghetata...la magazinul asta de langa noi inca n-au adus, cica e prea devreme, nu se vinde...
Am vazut ca te cheama Mihaela Popa...simpatica coincidenta...asa ma cheama si pe mine, sau mai bine zis ma chema inainte de casatorie...cand face Adina prezenta si 'striga' Mihaelo...mai ca nu stiu la care din noi se refera...
Adina...eu stau chiar la sosea, dupa pasarela la vreo 300m, pe stanga, chiar langa statia de autobuz...o casa nou construita, inca nefinisata pe exterior...acum muncim sa facem gardul si poate in vara asta reusim sa izolam si casa pe exterior, depinde de finante...dar daca ne mai prinde o iarna fara izolatie ne rupe la bani cu incalzirea...papa centrala asta la lemne, of...bine ca vine vara...
Daca ai drum poti sa faci popas...noi suntem acasa...
Ma duc acum sa fac un dush...ca daca se trezeste pitica si cere tzitzi ma prinde miezul noptii...
va ...noapte buna si linistita sa aveti!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cosminiq spune:
'neata!
Va servesc o cafeluta!
Esti tare simpatica ''Mihaelo''uite 3 pupici ca ai reusit sa ma faci sa zambesc asa de dimineata
Multa sanatate Dariei si sa ii treaca cat mai repede durerile de burticutza
Adina ce faci?Hai ''prezent''la cafelutaCe face Razvanel e bine?
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
elena_adina spune:
PREZENT!
Am avut o noapte de aruncat in caini cu ea.Sunt chioara de somn,abia vad sa scriu,am app.5 min de cand am facut ochi.
Mihaelo,mama lui Cosmin-mi-am pus sotul ieri sa-mi aduca inchetata.Avand in vedere ca alaptez,Doamne fereste sa nu se unfle tzatza.
Mihaelo,mama Dariei- la tine si pintesa mica.
Hmmmmm,e bun asa cum v-am strigat?
Va invit la padure.M a duc cu sotu'din dotare pe Secu sa aduc ghiocei cu bulb,creca mi-a sarit o doaga.V-am tzucat.Fug sa-mi fac cafeaua ca nu m-an saturat cu a lui Mihaelei Piatra.
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
ayanna_xem spune:
'Neata fetele...multam pt coffee, acum o savurez...
adinutza mama, dar de ce nu ai dormit azi noapte???...nu-mi ucide visele spunandu-mi ca din cauza de bb, ca io credeam ca pe la 6 luni asa e boierie...si o sa dorm si io noaptea mai ceva ca valiza-n gara...te rog spune-mi ca nu bb a fost motivul...uite iti dau si numai sa-mi mai lasi o raza de speranta...
Ce fain de voi ca iesiti pe Secu...io cu gagalici stam acasa azi ca tati e la servici si nu ne incumetam sa plecam singurele pe nicaieri...dar o sa iesim la soare...stiti cum e 'moda' la noi, daca e sarbatoare stai la poarta si numeri masinile...sau mai bagi o barfa cu vecina...
Cosminiq...io ma bucur ca te-am facut sa zambesti...dar si tu ai ajutat la asta pentru ca ai un simt al umorului bine dezvoltat...
Apropos, sa nu-mi zici ca esti de profesie economist ca nu te cred...
pozicile mele
elena_adina spune:
Mihaela-Imi pare rau ca spun,dar bb a fost motivul.Nu stiu ca a avut,ca s-a trezit din ora-n ora.Imi venea sa plang,de pe la 5 a inceput sa doarma mai bine (pana la 10)si acum doarme iar.Bine,nu sunt toata noptile asa,am si unele mai bune,cu mai putine treziri.De dormit o noapte intreaga nu am mai dormit de prin luna a 7 a cred.puuuup
la toate
POZICI RAZVANEL
elena_adina spune:
Vroiam sa mai zic,in legatura cu statul la poarta si numarat masini:eu am dat subiect de barfa la babe.Cand nu e sotul acasa,ies cu bb cu carutul si ma plimb pe strada.Mai,si am o vecina de aia care stie si toaca-n cer,care ma intreaba daca am terminat toata treaba de Pasta de ies sa ma plimb in fiecare zi?Imi venea sa o strang de gat
la toate
POZICI RAZVANEL
cosminiq spune:
Vai ..ce multe as avea de spusdar am o durere de cap de nu-s ce sa mai fac
Oricum sunteti de nota 10+ amandoua
De fiecare data cand intru pe ''forumeala''la noi rad dar rad asa adevarat..nu ma joc!
Ma bucur enorm ca v-am cunoscut chiar si asa virtual(ca sa zic asa)
Adina ,ai gasit bulbisori de ghiocei?Bine ca ai iesit ca de maine seara cica vin iar ploile
Miha ,fosta Popa (eu am fost Buraga)am avut multe meserii la viata mea(pot sa spun cu mana pe suflet ca toate banoase)Am lucrat si 12 ore pe zi ..sambata,duminica nu conta.
Amu ca sa zic asa nu mai pot din cauza de copilut.
Incerc si eu sa ma mentin asa pe linia de plutire.Am facut un curs de contabilitate si tin gestiunea pe materiale de constructii la o firma dar daca este si altceva de facut fac ca asa sunt eu invatata sa fac de toate numai ca sa fie bine.
Am invatat destule si in domeniul resurse umane si chiar imi doresc foarte mult sa fac un curs pt Inspector Resurse Umane.Poate reusesc anul asta..oi vedea cum fac rost de banutzii necesari
Adina ,am uitat sa spun ca si eu am o problema cu babele de la tara si nu numai ca si astea de la oras sunt naspete si barfitoare.
Eu aveam vreo 4 ani de cand ma mutasem in blocul unde locuiesc acuma si nu imi cunosteam vecinii.Eu am prieteni de familie buni , trainici si greu,foarte greu ma lipesc de persoane pe care deabia le cunosc.
Asa ca babele de la tine sa isi vada de borsul lor!!!ca daca nu venim noi cu si o sa arate cam asa
Va pup si
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
elena_adina spune:
nu am mai fost dupa bulbi ca m-am certat cu Bogdan.Eeee,da ce el crede ca eu ctau la cheremu lui .Nu a fost o cearta serioasa,mai mult tachinari,dar eu cum sunt cam subtire de nas,pun tot la corason,.Radea de mine,ca ba merge,ba nu merge,ba nustiu ce,ba nustiu care,chestii de scos din sarite.M-au apucat niste nervi si am zis ca nu mai vreau nici un bulb.Cand a vazut ca m-am suparat nu stia cum sa-mi intre in gratie.Acum ne-am impacat,si a ramas sa mergem maine,ca nu e sarbatoare si e voie sa sapam,sper sa mearga,nu ma mai laud
la toate
POZICI RAZVANEL
elena_adina spune:
,o faza taaaaare
Cum se traduce “Ziua Pacii” in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?
la toate
POZICI RAZVANEL
ayanna_xem spune:
Salut fetele...
Se pare ca eu numai la ore din astea reusesc sa intru, cand voi dormiti deja. Ati fost harnicute azi vad...
Eu am fost plecata cu pui mic in vizita la mama...n-am mai numarat masini ca a cam batut vantul si mi-a fost teama sa-mi tin bb-lina afara ca si asa pare cam fornaita.
Adina...bebicul tau de ce se trezeste noaptea? Ca sa pape? Sau doar asaaa, ca sa mediteze, ca banuiesc ca de colici nu mai poate fi vorba. Poate ii ies dintisorii si are dureri...
Multumesc totusi ca mi-ai mai lasat o urma de speranta si mi-ai spus ca astfel de fenomene nu se intampla chiar des......vezi daca ti-am oferit flori?!......erau ghiocei cu bulb sa stii
Legat de baba aia care 'stie si toaca-n cer' (m-a amuzat expresia asta ca n-o mai auzisem) eu as iesi numai ca sa-i fac in ciuda...si as mai merge si tantosa si as da din fund ca vedetele pe covorul rosu , ca sa-i dau dom'le motiv real de comentarii...
...acuma serios, io zic sa nu bagi in seama chestiile astea...tu tre' sa dormi bine noaptea, daca ea nu poate dormi insa de grija ta e treaba ei...
Eu am noroc de niste vecini buni...de fapt vecinii apropiati sunt tot neamuri, iar ceilalti...nush ce gandesc ca nu a indraznit nimeni pana acum sa zik nimic...dar oricum io sunt o fire pacifista si chiar daca ar comenta careva ceva probabil ca as gasi o motivatie pentru frustrarile pe care le exprima cu voce tare si l-as ierta...deformatie profesionala, ce sa-i faci...
Iar la faza cu tachinatul si certatul...n-ati bagat si voi asa un de impacare? ...... ...Io tot n-am ajuns la Piatra la doctor sa-mi dea 'verde', asa ca tre sa ma intelegeti...
Cosminiq draga...dar ce ne mai complimentezi tu pe noi...
Vezi ca ni se urca la cap ...
Stii de ce ti-am zis ca nu te cred daca-mi zici ca esti economist? Pentru ca se spune ca ei nu au simtul umorului......si ma gandeam ca tu esti exceptia care intareste regula.
la fata priceputa la toate...io in general asa cam am 'doua maini stangi'...
pozicile mele