**Targu Neamt ~ Paste fericit!~**
Raspunsuri - Pagina 17
cosminiq spune:
Ce ai facut astazi, femeie??
Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi,piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmutze de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.
Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde:
"Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh.... astazi nu am facut nimic!!!"
Tare de totnu?!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
elena_adina spune:
tare bancul.
Nu ma incruntam de la soare in poza aia,eram nervoasa pe Bogdan ca imi facea poza,tocmai ce tipasem la el.
Pozici Razvanel
nunta noastra
AdinadeRazvan(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
elena_adina spune:
Eu trebuie sa plec la hram la bunica,da nu am nici un chef cand stiu ca vor fi toate neamurile acolo,si toti il vor pe Razv in brate.Mai nu stiu ce am ca nu imi place sa imi ia cineva copilu in brate,creca is nebuna.
Cosminiq- eu sincer ma simt grasa,bine fata de cum eram inainte de sarcina,acum sumt durdulie.Bog,a zis ca daca ma mai aude o data vorbind de cura de slabire,ma bate
Mihaelo- tu pe unde esti?
Pozici Razvanel, POZE NOI
nunta noastra
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosminiq Ce ai facut astazi, femeie?? Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi,piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmutze de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde: "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh.... astazi nu am facut nimic!!!" Tare de totnu?! Mihaela,mami de ingeras Cosminiq http://picasaweb.google.com/BazarGeneral http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802 |
Trebe neaparat sa i-l zic lu' barbat-meu....
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ayanna_xem spune:
Si acum...buna ziua...
...trebuia sa fi spus mai devreme, dar m-am hilizit asa de tare la bancul cosminiq-ai incat am uitat sa salut...
Noi suntem bine, multumim de intrebare Adina... Am avut o noapte super, bb-lina nu a facut febra deloc, a dormit bine, a papat si iar a dormit. Azi a fost agitata vreun sfert de ora, dar acum s-a linistit si doarme iar. Ce bine e cand am si eu un pic de timp pentru mine...
Am vazut pozele Adinei...super...gagica de gagica, iar Razvanel e un duuuulce si seamana tot cu tine...
Cosminiqooo, m-ai facut sa rad azi, doamneeee (de era sa-mi trezesc bb-lina)...sa stii ca io n-am nici o treaba cu , no, in nici un caz! ma incadrez cu brio la capitolul , balene () si alte specimene de astea rotofeie...am de topit vreo 10 kile sa ajung acolo unde zici tu...
Poate cand o fi avand si zgubilicea mea vreo 6 luni ca Razvanel...ca ai vazut Adina ce sirena e...nici nu zici ca a nascut.
Io ma lupt cu burtile si colaceii de numa'-numa'...barbat-meu in schimb imi zice ca acum is mai sexy...cred si io, avand in vedere ca acum toti pantalonii imi pocnesc pe kur (ooops!) ca abia ii imbrac...daca ar vedea si cat chin am pana ma imbrac n-ar mai zice ca-s sexy...
Dar n-am de gand sa-mi cumpar nik nou acuma pentru k am de gand sa slabesc si nu are rost sa cheltui bani aiurea pe haine...sper sa nu fie numai 'vise, neica, vise!'...
Legat de 'lucrul manual' ...io dupa cum va spuneam si alt'data, cam am doua maini stangi...stiu sa impletesc...in 3 ...si cam atat.
Ce andrele, ce 'boabe' de orez si ce minunatii mai implica arta impletitului...chineza pentru mine....
Colega mea de birou avea o placere sa ma oftice cu treburile astea...isi face niste blazere (sau cum s-or numi alea) impletite asa de faineeee...si are toate culorile...au impletitura rara si sunt lungi pana la genunchi, foarte fistichii...dau un aer shic la orice tinuta daca le pui deasupra...imi plac la nebunie...de cand ma tot rog de ea sa-mi faca si mie unul dar nu are timp ca are si ea un pusti de 5 anisori care-i cam papa tot timpul...
...iar ca sa ma apuc io, mi-e teama ca mi-oi scoate ochii cu andreaua, nu de alta...
Mi-a venit sotul de la munca...tre sa ies sa-l bag un pic in seama...ca apoi nu de alta, dar ma intreaba 'ce-ai facut azi femeie???'
Va pup...si ne mai auzim (citim)...
PS...Cosminiq, bafta la dentist!
my pictures
elena_adina spune:
Hmmmmmm,ma faci sa rosesc Mihaela.
nunta noastra
cosminiq spune:
Mai frate dar am ras azi nu gluma!!!
Miha ai un stil de a povesti de fac pi.. pe mine de atata hilizit.Noroc ca sunt singura ca altfel hopa... era si sotul meu sa vada ce e asa de ras...sa rada si el.Nu are voie ca e de fete..
Au ramas o juma de ora pe afara ca tocmai ce am ajuns de la dentist .A fost tare rau data astapt ca a facut Cosmi o criza in cabinet.Zicea ca il doare si chestii din astea..punea mana la gura ca el vrea sa mai stea dintisorul la el.Deabia cand a auzit ca vine zana maseluta la el cu 20 de lei(sa isi cumpere de toti acadele si chipsuri!) sa mai linistit.Prima data a venit cu 10 lei
Dehhhh,copilasii astia
Acu avem 2 dintisori de lapte in cutiuta la zana maseluta
Am plecat ca au veni in casa si Cosmi vrea sa manancetr sa ii fac ceva mai molcut
pa!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosminiq Mai frate dar am ras azi nu gluma!!! Miha ai un stil de a povesti de fac pi.. pe mine de atata hilizit.Noroc ca sunt singura ca altfel hopa... era si sotul meu sa vada ce e asa de ras...sa rada si el.Nu are voie ca e de fete.. Au ramas o juma de ora pe afara ca tocmai ce am ajuns de la dentist .A fost tare rau data astapt ca a facut Cosmi o criza in cabinet.Zicea ca il doare si chestii din astea..punea mana la gura ca el vrea sa mai stea dintisorul la el.Deabia cand a auzit ca vine zana maseluta la el cu 20 de lei(sa isi cumpere de toti acadele si chipsuri!) sa mai linistit.Prima data a venit cu 10 lei Dehhhh,copilasii astia Acu avem 2 dintisori de lapte in cutiuta la zana maseluta Am plecat ca au veni in casa si Cosmi vrea sa manancetr sa ii fac ceva mai molcut pa! Mihaela,mami de ingeras Cosminiq http://picasaweb.google.com/BazarGeneral http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802 |
Destept fecior-tu', manca-l-ar mama...cati dintisori ziceai ca mai are de scos?!? Crek se face milionar......ca-ti dai seama ca tura viitoare tre' sa cotizezi si mai mult...si mai mult...si tot asa.
Precoce astia mici (sau care e pluralul?: un precoc - doi precoci?!)...Pup la el de curajos si ... smecheras!
Mai, si eu ma hilizesc tare citind mesajele pe forum, dar io ma cam hilizesc in ultima vreme din orice (crek nu aerisesc suficient de bine in casa si inhalez prea mult dioxid de carbon sau nush care-i explicatia...dar sigur 'iecsista' o explicatie).
De fapt la cat ma maimutzaresc ziua pe langa fii-mea si cat de tare am dat in boala copilului nici nu-i de mirare.
Frateee, daca mai stau mult in casa, numai io cu ea si continui sa vorbesc limba 'gangureasca' chiar ca o iau pe aratura...si asa am ramas setata pe 'repeat' si mi s-a lipit un zambet asa tamp pe fatza inca de cand am nascut...
Noroc de Adinutza ca e ea mai cu picioarele pe pamant asa... (cu picioarele pe pamant sunt si eu, asaaaa in general...faza e ca , capul mi-a ramas in nori)...
Hai ca ma duc la somn k altfel intru in istorie cu ineptiile mele...v-am pupacit! O noapte buna sa aveti!
PS - Tre' sa-mi scot pozele de la semnatura ca poate o mai citi careva pe aici si m-o recunoaste, doamne fereste!!!
my pictures
elena_adina spune:
Neata gagici!
Hai,fuga fuguta la ,ca eu mor de somn(Mihaele,nu din cauza de bebe,stai linistita,si nici de sot).M-am culcat tarziu azi noapte,pe la 1 ca deh am pagina de hi5 si trebuia modificat,iar acu pic de somn.
Mihaela- hai ca m-ai nimerit,eu cu picioarele pe pamant.
la voi ca va ubesc!
nunta noastra
AdinadeRazvan
elena_adina spune:
Mihaelo tu m-ai adaugat pe facebook acu cateva min?Din poza mi se pare ca tu esti
nunta noastra
AdinadeRazvan