Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
puiutz_mic spune:
Fetelor, la toate pozele cu burtici la care m-am uitat, nici una nu aveti stomacul asa evident ca al meu.. si eu am doar 15s.. o fi normal???
Dimineata arat normal, dar cum am trecut si de masa de pranz - gata, a iesit si stomacul in fata
ce sa mai spun cum arat dupa cina...
Elena
15s
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 fetelor, ati vazut ca este expo baby saptamana viitoare la sala polivalenta? am inteles ca sunt reduceri destul de mari....ma gandesc sa merg sa cumpar si eu cate ceva, desi imi e cam frica :( maine mergem la eco morfofetala!! sa ne tineti pumnii, ca eu mor de frica poate aflam si ce se ascunde in burticuta :)va pupacesc petrecere frumoasa cris Bulina 20+ |
ei, hai curaj...va fi totul bine..tinem pumnii...
si poti linistita sa cumperi cate ceva..nu e nici un bai...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, va pup .Trebuie sa ne soseasca musafirii din clipa-n clipa. Pe maine ![]() Cris 19+ cu ![]() |
distractie placuta...cred ca iesim si noi la o cafenea cu niste prieteni
Dragaica e bine daca nu trebuie sa duci munca de convingere cu sotul...al meu e cu superstitia ca nu e bine sa cumperi inainte nimic...asta crede el

Racusor tinem pumnii maine...si sa ne povesteti cum a fost la expo, ce-ai cumparat
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
20+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
OANA ti-am admirat pozele !!!!imi plac mult!
mai ales burtica de acum![]()

14+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
ooana spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Fetelor, la toate pozele cu burtici la care m-am uitat, nici una nu aveti stomacul asa evident ca al meu.. si eu am doar 15s.. o fi normal??? Dimineata arat normal, dar cum am trecut si de masa de pranz - gata, a iesit si stomacul in fata ce sa mai spun cum arat dupa cina...Elena 15s |
ia sa vaza ochiu' meu o poza

fuga fuguta pune o poza in album cu burticuta sa te vedem

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
20+ cu
Noi 2...
ooana spune:
| citat din mesajul lui aelita OANA ti-am admirat pozele !!!!imi plac mult! mai ales burtica de acum ![]() 14+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
saru'mana
am admirat si eu copilasii tai care sunt extraordinari

20+ cu
Noi 2...
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ia sa vaza ochiu' meu o poza ![]() fuga fuguta pune o poza in album cu burticuta sa te vedem ![]() You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 20+ cu Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
promit ca pun in seara asta, stai numai sa mai mananc si hamsiile pe care acum le prajeste sotul meu ...

Elena
15s
crissy77 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic promit ca pun in seara asta, stai numai sa mai mananc si hamsiile pe care acum le prajeste sotul meu ... ![]() Elena 15s |

Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
eladea2005 spune:
abia astept Baby Expo din iunie de la Cluj...sa vezi atunci ...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Fetelor, la toate pozele cu burtici la care m-am uitat, nici una nu aveti stomacul asa evident ca al meu.. si eu am doar 15s.. o fi normal??? Dimineata arat normal, dar cum am trecut si de masa de pranz - gata, a iesit si stomacul in fata ce sa mai spun cum arat dupa cina...Elena 15s |
Sa te uiti la pozele mele de la semnatura, nu cred ca ai burta mai mare ca a mea

, eu am si multa slaninuta http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+