Condica salajencelor (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelopr va doresc un inceput de saptamana super si o primavara minunata.

http://www.trilulilu.ro/vally_vyp/5b805b0a8c1a03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha multam de martisoare, le-am admirat sunt extraordinare! Auzi la vara mi-o lasi pe Silvia sa imi faca din fondant niste figurine? E talentata fata nu gluma! Ma bucur ca are cu ce sa isi dezvolte abilitatile.Si mai ales ca ii esti aproape si o incurajezi! Va ofer si eu ate un martisor virtual la fiecare! La noi e obiceiul ca de 1 martie baietii sa primeasca martisoare urmand ca sa intoarca favorul fetelor de 8 martie. Deci Andrei a primit 15 martisoare (sunt 16 fete) precis de la toate doar ca si le-a incurcat cu colegul de banca asa cum fac mereu Asa ca de 8 martie tre sa facem 16 cadouri... Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

mi s-a pierdut mesajul si trebuie sa plec la munca

va spuneam ca aici a venit primavara, ca va pup, va doresc si eu o saptamina frumoasa si o primavara insorita.

trebuia sa primesc si eu un martisor, de la tata, dar s-a ratacit pe drum; prietenului nostru de la simleu care tot vine pe-aici i s-au ratacit bagajele pe drum si asteptam sa si le recupereze zilele astea.

miroase a flori, au inflorit ciresii, magnoliile, viorelele, narcisele galbene, pasarile cinta zgomotos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hehehe Oti, nu ai vazut ce porcusori de martipan a facut Silvia de Craciun! Am vazut intr-o seara la tv o tipa care modela martipan sub diferite forme, iar aici de Craciun sunt porcusorii la moda. Si a aratat cum ii face ea, tare simplu...asa ca a doua zi Silvia a dorit martipan de la magazin si a modelat porcusori. Nu i-am mancat iti dai seama, ca nu am avut voie . Cred ca mai sunt undeva in camara daca nu i-am aruncat...nu mai stiu...

cami .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Bia, de aici din Suedia e pachetul. Vine lunar si mereu e altceva de lucrat, mai mereu de sezon...de Craciun, de Paste...in rest tot felul...foarte variat. Numai timp sa ai sa stai sa bibilesti. Diana mai face ca ea poate singura, Silvia mai trage de mine...uneori mai fac si ele impreuna dar mai rar .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Am reusit in sfarsit sa scriu de premiul Silviei pe blog.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha ma bucur ca v-a bucurat premiul. Fetelor poftiti la Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Feelor, scuze ca nu am mai intrat...
Casia, la multi ani cu scuzele de rigoare!
Mihaela, superbe martisoarele, la fel si diploma! Silvia chiar are talent, ia incearca la urmatorul tort sa o lasi si pe ea sa decoreze, sa vezi ce iese
Oti, zici ca ai de lucru saptamana asta? Ce bine o fi de tine...si in plus ai si 16 "cadouri" de facut.
Tu Bia, ati mancat pana la urma tortul? Cu plansete?
Cami, ce mai face Rudy?
Giulia, si cum e sa stai acasa? Eu deja am 3 ani si ceva de stata casa si innebunesc!
Elvira, ne citesti din umbra?
Noi suntem pe acasa, raciti. de fapt Stefan...ii de vieri pe tratament, dar vad ca il loc sa isi revina, e tot mai rau..tuseste saracul pana vomita...azi ma duc imediat iarasi la medic cu el. Are tuse cu expectoratii.
Va las, ma pregatesc de mers, la 11 si un sfert tre sa fim la cabinet.
Va pup!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetelor !
No .... avem din nou acces la net de la munca ... dar la mess nu ... deci putem comunica doar pe mail.
Noi suntem foarte obositi , avem mult de lucru la serviciu. Fetele sunt ok. Pe data de 8 martie vom merge la Monaco sa ne sarbatorim cu colegele. Apoi pe 10 martie vom sarbatori ziua lui Dea. Are asa o frumoasa zi de nastere . In acest an implineste 10 ani , in data de 10 martie, anul 2010 si este a 10 a saptamana din an. Frumos, nu ???
Miercuri imi voi lua liber de la ora 12 sa merg sa pregatesc un tort, niste mini-pizza si ceva friptura ca vin 4 colege de-ale ei . Sambata vin neamurile , alt tort , alta pregatire. Sarbatorim 3 zile ca-n povesti. De obicei se intampla asa .

Diana, multa sanatate lui Stefan. Mai scrie cum e la gradinita.

Mihaela, nu am reusit sa intru pe blog, fiind tare bussy in ultima vreme, dar voi intra sa citesc k tare mult imi place si ma relaxez citind povestirile voastre.

Va tzuc

Mergi la inceput