Condica salajencelor (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI MATEI
Sa ai parte de tot binele din lume alatur de familia ta!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Tu, io am facut un tort de Valentine's day...asta si duminica am facut niste cozonac..de fapt primii mei cozonaci (au iesit mult mai buni decat cei cumparati)uite-i www.culinar.ro/forum/index.php?act=attach&type=post&id=296325" target="_blank">aici

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La Multi Ani, Matei!

Bia, sa va dea DD multa putere sa va cresteti copilashii, sa va bucurati de toate realizarile lor si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor,va ai laviu.
multumesc de urari.sunteti minunate.
dau de si.
pana acum a petrecut praslea de milioane.si mai urmeaza.
oti,multumim de tortan.
cireasa de pe tort vine intro ora.tocamai m-au sunat ca vin pachetele din state,deci caouri de cadouri ptr piticot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, fain tortanu de Valentin. Acu de Dragobete, ce ai facut ? Bia, ce o zis puiul de tort?Fetelor am mers la cumparaturi flamanda... Nu va spun cate prostii am cuparat Deci morala: mancati bine inainte de shoping Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Diana, fain tortanu de Valentin. Acu de Dragobete, ce ai facut ?

Bia, ce o zis puiul de tort?

Fetelor am mers la cumparaturi flamanda... Nu va spun cate prostii am cuparat Deci morala: mancati bine inainte de shoping

Dulciuri

deci,oti,nu am taiat tortu,ptr ca e thomas si acum e seara si doarme.
doamne ca vru sa se joace cu tortanu.
e la rece.
vai de steaua mea.cine ma puse sa comand forma de tort?trebuia unu rotund si gata.
la gradi avu 2 tortane,unu diplomat si unu de cioco.alea le taie el si facu portii la colegi.acasa nu m-a lasat sa ma indrept cu cutitul de tort.acu sta la rece in frigi.poate maine avem noroc.

ioi,tu si mie cand mi foame cumpar mancare si tot ce vreau si nu vreau.fac provizii pe o luna.si io zic ca la shopping trebe mers ghiftuit.

va pupez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha Bia, n-am apucat sa te intreb dar la asta m-am gandit cand am vazut ce tort facu Oti. Daca Matei te lasa sa il tai...
Diana cand a implinit 2 ani, a avut un tort mielutz, pe care l-am taiat cu forta(deh, erau musafirii si asteptau sa manance...) si ea a a urlaaaaat. Si acum isi aminteste....

Dar pianu'? De el ce ne zici? Ce bunataciuni trimise buni din America?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Tu Bia, te cred ca nu a vrut sa ii tai, si mie mi-ar fi mila de el...
Tu Oti, de Drabobete n-am facut nika, aseara am aflat si eu ca era Dragobetele , asa ca am mancat ciocolata...nu de lta dar asa slaba sunt ., minten se rupe cantarul de ma asez pe el...

Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Casia!!! Maria, sa va traiasca printesa, sa creasca mare si frumoasa. Iar voi sa ii faceti un fratior Fetelor, va servesc cu o Dulciuri

Mergi la inceput

La multi ani!!!!!Casia

sa ai parte de sanatate,fericire si impliniri.

Mergi la inceput