Condica salajencelor (107)
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
Salutare, fetelor !
Eu sunt bussy cu ferma mea ... m-a prins rau jocul asta
In rest, toate bune ... maine mergem la concert la Time Out la fosta trupa Compact. Scriu fosta, deoarece vin doar o parte din ei , am inteles ca s-au separat. La lucru munca cat China antica
Mno ... cam atat ... va astept pe farmville
piticutz spune:
Diana, Pastele amindoua sint anul asta deodata, adica pe 4 aprilie, si cel ortodox si cel catolic.
Adriana, noi sintem doar cu 9 ore in urma saptamina asta pina miine seara(simbata seara la voi adica).
Si pe mine m-a cam prins Farmville, dar nu de mult mi-am vindut aproape toate animalele, atitea click-uri aveam de dat zilnic ca m-am saturat si am lasat doar cladirile cu vaci, cai, cotetul de pui si cite unul-doua exemplare din fiecare fel de animal.Imi jucau ochii de la atita click cu mouse-ul.
Mai nou incerc sa remodelez pe-acolo, sa am loc si pentru plante, si pentru droaia de copaci, si pentru casute.
Ce imi place e ca aproape in fiecare saptamina apare ceva nou si ca cica sint aproape 100 de nivele, din cite am auzit...
De musafiri de Paste ma intrebai, o sa vina vreo 6 persoane de la Seattle, cei doi care-s veniti de la Simleu(si care periodic tot vin aici pentru cite o luna), plus ca s-ar putea sa vina inca unul care e sofer pe truck de la Cleveland.Asta o sa fie la noi acasa, dar la masa de Paste mergem la niste prieteni de-aici la masa, unde om fi in jur de 36 in total.
Si, ce e cel mai frumos, o sa am liber amindoua zilele in weekendul acela
va pup, azi am liber dar dupa amiaza avem musafiri, merg sa mai string prin casa si pe urma il iau pe Rudy la plimbare, ca asa e un soare de frumos si e caldut...pasarile iar cinta, se umple incet si sigur de flori peste tot...
giulia71 spune:
Salutare, salutare
Am trecut si eu in graba...
Imi astept colegu care fu plecat 3 saptamani luuuungi cat zilele de post.
Dar slava Domnului, ajunse cu bine la Budapest si sper ca in cateva ore sa hie acsa.
Suntem bine, azi fusai sa ma aranjez...sunt ca o bebelusa si am mai si slabit, sper sa observe
In rest, sunt free lancer cu proiecte bune si mai putin bune. Da' o da Dumnezeu sa apara si pestele cel mare.
Cani e bine si el.
Of ce sa ma fac io fetelor ca ma termina asta cu o moda si cu ce se mai poarta si of vai zilele mele.
Nu mai purtam roz de mai bine de juma de an, slava Cerului dar vrem ochelari de soare si nu orice, de firma...ii dau io lui
Vai steaua mea!
Greu cu pruncii astia...
Va pupez si salutez
uneori gandesc prea mult....
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!
io-s ragusita.am cantat aseara de mama focului.si am dansat de numa,da de pe scaun.am o febra musculara la burta de numa ,numa.mai vreau.uitai sa zic fusai la pacifica,fosta compact.muicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fain fu da scurt.
mihaela, doamne ajuta sa incepi cu bine facultatea.o sa faci naveta?sau cum o sa te descurci?
cami,saptamana viitoare se scimba ora la noi.nu maine.cel putin eu asa stiu.aci in ro e stabilit de ani de zile cand se schimba ora, in ultima duminica din martie si in ultima duminica din otombrie.mama ce de musafiri.spor la pregatit.
giulia,fata cand iti admiram silueta.hai ca io-s sincera si iti zic daca ai slabit, au ba.da-s sigura ca daaaaaaaaaaaa.treci sa pupe bonda ambitioasa.de calin, nu zic nik ,ca si io am 2 fitosi, care doar calitatea si firma apreciaza.ii vai de curu meu ,da si de bujet.da noi sa fim sanatosi si potetnti financiar,ca restru trec.mamaie e bine?
oti,ce-mi face iubitu?
diana, spor la recoltat cafei.
raportezi feciori ok.alarma falsa de varicela,da io-s tot racita.
peseu mihaela , am fost in locatia prietenei taleioana.acolo se tin coneceretele.uite ca la vara avem unde ne intalni.e supr localul.
pup gascaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
dianaiulie2009 spune:
Bia, nu stiu cum esti tu de ragusita , da yo nu pot sa vorbesc numa in soapta. Da` nu conteaza, cel mai important este ca m-am simtit extraordinar si am dansat si am cantat cat m-au tinut picioarele si corzile vocale
Si ... da ... mai vreau si eu concerte din astea ... ca-s belea mai fetelor ...
Am dormit dusa pana la ora 12, acum ma cam "atrage" din nou patutzul ... asa k saptamana asta iar sar peste curatenie
Va tzu si va doresc week-end minunat
mihaela_s spune:
Ma bucur ca va placu la concert!
Bia, nu stiu care prietena Ioana?
Cu scoala, mai intai sa vad care ma accepta sa pot face planul de bataie...cate cursuri imi vor recunoaste si ce sfaturi voi primi de la indrumatorul de studii. Inca nu ma gandesc asa departe, mai e pana la sf de septepmbrie...si sunt multe de luat in calcul, multe de cantarit...
gaska, noi azi am fost la scoala la Diana, a fost ziua portilor deschise si am asistat la o ora de bucatarie si una de stiinte-au avut geografie si am fost testati cot la cot cu copiii. Apoi am sarbatorit niste ani de cand ne-am nascut oficial ca si cuplu(ca neoficial avem mai multi ) si am fost la un restaurant thai din oras. La noi a venit in sfarsit primavara, s-a dus mult din zapada in numai 2 zile, asteptam ghioceii! Deja am vazut crocusi, dar la mine mai e zapada in curte asa ca mai am de asteptat pana ii voi vedea...si pana ma pot apuca de muncit putin la flori...mi-e dor deja!
Am fugit, mi-am permis o scurta pauza, acum ma duc sa ne uitam la un film bun. Am vazut recent castigatorul Oscar-ului(la cel mai bun film) de anul asta si tare m-a dezarmat...e atat de scurta viata asta, chiar daca nu traim in razboi...Dar am vazut si filmul cu care a castigat Oscar Sandra Bulock, ei acela a fost optimist...trist dar optimist...
We placut mai departe!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Nimeni nu mai zice nimik pe aici ... mai des ne "intersectam" pe facebook ...
O saptamana usoara
piticutz spune:
da, eu sint la cafea si am intrat sa va salut.
asa-i, mai des ne vedem pe fb,a inceput primavara agricola
va pup si sper ca nimeni nu mai e bolnav pe-aici.