Condica salajencelor (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha felicitari! Asta trebuie sarbatorit! Alex e un marait, acum face injectii Abia astept sa isi revina ca nu mai am eu mult si o iau razna. Sanatate la toate!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia, sanatate si tie si lui Matei!

O saptamana de exceptie la toate va doresc! Eu is fericita, azi m-am inscris la facultate...dar am o luna de asteptat pana se termina inscrierile si se fac alegerile...o sa am niste emotii....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

felicitari fata.
hai sa udam inscrierea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Noi ne pregatim de Pasti deja, o sa avem musafiri.
S-a dat ceasul inainte acuma duminica, nu stiu la voi cind se da.

spor la pregatit.
la noi se schimba ora duminica viitoare.
in ultima duminica din martie si in ultima duminica din octombrie se schimba ora la romanik.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha felicitari! Asta trebuie sarbatorit!

Alex e un marait, acum face injectii Abia astept sa isi revina ca nu mai am eu mult si o iau razna.

Sanatate la toate!

Dulciuri

sanatate lui duracell.plange rau la injectii?
moama io as kilari dr care dau injectabil la bebici.asa de a drakului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Azi am avut serbarea la camin si Paula s-a comportat exemplar. A spus asa de frumos poezia ca mi-a venit sa o pup toata ...
Nu au facut si carnavalul deoarece 7 copii din grupa au varicela. Eu le-am facut vaccinul acum vreo 2 ani si sper sa nu faca si ele boala.

Oti, nu are branula ? Offf, ce mila imi e de el . Asa de grav era ca trebuia injectabil ??? Sanatate la maxim sa aveti

Mihaela, felicitari !!!
Gandeste pozitivsi totul va iesi asa cum iti doresti

Cami, spor la treaba. Ce musafiri ai de Pasti ? Mi-a spus fratelo ca acum diferenta e numai de 7 ore pana se schimba si in RO ora.

Merg sa "halesc" niste slaninutza cu ceapa rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai fetelor multzam, dar inscrierea asta nu inseamna decat ca am facut o jumate de pas. Mai urmeaza sa aduc si celalalt picior in dreptul pasului facut ca sa fie pasul complet...In 15 aprilie se inchid inscrierile si atunci se fac alegerile. Eu m-am inscris la tot programul BMA(nu stiu cum sa traduc exact-biomedicinska analytiker e in suedeza...ceva analizator-laborant in biomedicina) la trei facultati si la doua cursuri independente la distanta...dupa ce ma aleg ei, aleg eu . Sper sa ma aleaga cine doresc, restul sunt asa de rezerva in caz ca nu ma alege cine doresc si ma aleg altii...dau de baut de ziua lui Morgan deci(e nascut in 15 aprilie ).

Oti, sanatate multa puiului mic...chiar injectii mai? Saracutzul....

adriana, felicitari pentru Paula! Eu sunt mereu pozitiva, asa am fost de multa vreme...dar uneori se mai intampla si altfel decat iti doresti. Eh, voi vedea...

cami spor la treburi!

Bia, voi cum mai sunteti? Aparu varicela adevarata? Tu esti mai bine?

Eu azi am mai facut un pas in cariera . Am mai primit competenta la laborator pentru inca o sectiune de analize, cele de chimie. O sa ma ia astia gata invatata cand termin scoala , numai sa ma plateasca .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Multu fetelor de sustineri. Pai nu e asa grav acum, a avut sapamana trecuta laringita, si lua antibiotic pe gura. Asa ca ori din cauza antibioticului, ori ca se suprapuse o enteroviroza, am avut un we de cosmar cu varsaturi si diaree. 3 zile nu manca nimic decat tzatza. Acum e mai bine, mananca (nu chiar orice nu vrea decat supa si uscaturi gen grisine si corn) insa nu mai vomita si nu ii mai merge burta. Initial a zis branula, dar cum il stiu eu pe Alex nu cred ca o rabda sa o vada fara sa si-o smulga. Asa ca pana la urma am ramas la intramuscular, oricum ar fi plans la fel si daca era cu branula, caci se speria . Asa ca plange numai cand il inteapa, azi de exempu o vrut sa mearga cu Clau acasa , mi-o facut si tai tai, ca el pleaca Deci va lua doar 3 zile sper injectii caci inca mai tuseste si se aude foarte urat atunci. E plin de flecma, cred ca de maine incep iar aerosolul. Am intrerupt pe perioada de vomitat, ca isi facea greata si voma din orice. No va si mai terimin cu lamentarile, musai sa rasara soarele. Si sa vina PRIMAVARAAAAAAAAAA! Ca asa de tare m-am saturat de iarna ca imi vine sa ma mut la Ecuator Sau macar in Florida Dulciuri

Mergi la inceput

Nu mai editez, va invit la tortURI Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai fetelor la cafea!
Oti, super torturi...si sanatate lui Alex, stiu cum e..si eram sigura ca nu i-a data injectii asa din prima...
Blondo, multa sanatate si tie!
Cami, nu mai stiu, tot cu o saptamana e Pastele mai devreme la voi decat aici? Sau sunt deodata anul acesta?
Adriana, felicitari pt Paula, nici nu ma asteptam la altceva din partea ei.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput